Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, papp0us είπε

Το αν υπήρχαν/υπάρχουν αυτά τα λεφτά θα το καταλάβεις όταν τελειώσει ολο αυτό.

Με γριφους μιλας Γεροντα (προσφωνηση απο Σεβασμο και οχι ρατσισμο ηλικιας). Και χιουμορ βεβαια.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ένα ουσιαστικό θέμα που αναδείχτηκε μέσα απ αυτή την κρίση είναι η έλλειψη κουλτούρας πολύ κόσμου στο να αγαπάει πραγματικά το σπίτι του.Αν βλέπεις το σπίτι σου ως φυλακή...δύσκολα τα πράγματα....

• Like 5
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, opera said:

Πως να εξαιρεθώ;

Το υπέθεσα επειδή ανέφερες εμμέσως την προσφορά-σπουδαιότητα του επαγγελματος όταν σου είπα ότι είσαι στις ευπαθείς ομάδες. 

Αν το στηρίζεις εμπράκτως μπράβο, αλλά διαφωνώ και δεν θέλω αυτή τη "λύση"-επιλογή. Μέχρι κι ο Bojo έκανε πίσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://3pointmagazine.gr/pos-tha-einai-o-kosmos-se-liges-evdomades-apo-tora/?fbclid=IwAR2eoNg0kf4ZEtNJW-FMLi-kz9chOPt-GxhcEgnLblEhb05eqBwkHch7da8

Δε μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό από την υπομονή και την τήρηση των μέτρων. Είναι κουλτούρα για την προστασία όλων. Το μέλλον θα δείξει πώς θα είναι. Μέχρι τέλη Απριλίου μέσα Μαιου θα φανεί. Σίγουρα θα μας συντροφεύει για καιρό ακόμα και μετά το καλοκαίρι. 

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Το υπέθεσα επειδή ανέφερες εμμέσως την προσφορά-σπουδαιότητα του επαγγελματος όταν σου είπα ότι είσαι στις ευπαθείς ομάδες. 

Και να έχω δικαίωμα εξαίρεσης δε θα κάνω χρήση.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Η λογική λέει ότι οι χώρες πια ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και θα είναι προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο νέου κύματος, τι μέτρα να πάρουν κτλ. Το να κάτσει όλος ο πλανήτης 1 χρόνο και βάλε στο σπίτι μέχρι να βγει εμβόλιο, δεν είναι εφικτό. 

Αυτό είναι το σημαντικότερο νομίζω. Μερικοί περιμένουν ένα εμβόλιο (το οποίο ξέρουμε ότι αργεί) αλλά το θέμα είναι να βρεθεί θεραπεία. Αν βρεθεί αποτελεσματικό φάρμακο που θα ρίξει τα -ήδη χαμηλά- ποσοστά θνησιμότητας, απλά θα έχουμε μια νέα γρίπη. Θα κολλάς, θα το ξεπερνάς και η ζωή συνεχίζεται.

Περιμενοντας το φαρμακο που ισως ερθει σε μερικους μηνες, η περιμενοντας το εμβολιο το 2021, γιατι να μην κανουμε απλα πραγματα (περα απο τις προφυλαξεις);

Ολα παιζουν στο ανοσοποιητικο, υπαρχουν τροποι ενισχυσης. Περισσοτερη βιταμινη D (ηλιος στο μπαλκονι) ή σε D3  συμπληρωματα διατροφης, Βιταμινη C σε φαγητο η συμπληρωματα, Zinc (ψευδαργυρος) σε συμπληρωματα. Υπνος καλος.

Επισης Στοπ το καπνισμα.

Αερισμος καλος στο σπιτι.

Και φυσικα Spray & Pray

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τελος να δειξει ποιο συστημα αντιμετωπισης ειτανε καλυτερο...

Το κινεζικο το ευρωπαικο το αγγλικο η το αμερικανικο.

Το φαρμακο μπορει να φτιαξει και καποιο πολυ ποιο θανατηφορο και ανθεκτικο ιο μεσω της εξελιξης.

Εξαλου αυτο εχει συμβει σχεδον σε ολα τα βακτηρια η χρηση αντιβιωσεων εχει φτιαξει μεσω της εξελιξης τα λεγομενα superbugs πχ mrsa vrsa vre mdr gram- κτλπ

Επεξ/σία από j2k
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, opera said:

Και να έχω δικαίωμα εξαίρεσης δε θα κάνω χρήση.

Δεν τίθεται θέμα γιατί θα σε πάρει σβάρνα θες δεν θες σε περίπτωση που δεν υπάρχουν μέτρα...

Just now, j2k said:

Το κινεζικο το ευρωπαικο το αγγλικο η το αμερικανικο

Το Αγγλικό έχει αρχίσει ήδη να αλλάζει, πάει...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

ένα ουσιαστικό θέμα που αναδείχτηκε μέσα απ αυτή την κρίση είναι η έλλειψη κουλτούρας πολύ κόσμου στο να αγαπάει πραγματικά το σπίτι του.Αν βλέπεις το σπίτι σου ως φυλακή...δύσκολα τα πράγματα....

Εγω παντως δεν τα βλεπω ολα αυτα, στο Μαρουσι ειναι νεκρα, ολοι στα σπιτια τους, αυτοκινητα ολα παρκαρισμενα, μεχρι και στο περιπτερο ειναι ολοι απο μονοι τους σε αποσταση.

Εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν, σε ολο τον πλανητη.

Αυτο το "συμβαινει μονο με τους Ελληνες" να σταματησει.

8 λεπτά πριν, j2k είπε

Το κινεζικο το ευρωπαικο το αγγλικο η το αμερικανικο

Βγαλε το κινεζικο απο εξω, μια και ΠΟΤΕ δεν θα μαθουμε ποσοι πεθαναν παρολα τα μετρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλο ειναι να εξεταζουμε και διαφορετικες αποψεις.

image.jpg.ea5b66852fc1c7b76156385293293d8b.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

Ωραίο θέμα, indeed. Μετά από 10 χρόνια κρίσης όμως, πόσα σπίτια νομίζεις πως είναι φτιαγμένα πραγματικά στο γούστο και στα μέτρα του καθενός. Όταν το Εξοικονομώ κλείνει σε λίγα λεπτά λόγω υπερζήτησης, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι τα σπίτια. Καλό είναι το μένουμε σπίτι, αλλά αν δεν έχει πετρέλαιο/αέριο το σπίτι τότε θα δεινοπαθήσεις. Αν ο καναπές έχει βουλιάξει και δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να τον αλλάξεις δεν τον ευχαριστιέσαι. Ή πλέον με τα ενοίκια στο θεό, ένας εργένης που ζει σε μια τρύπα που τη χρυσοπληρώνει, δεν μπορεί να τη δει ως ανάκτορο. Το βλέπει σαν ένα ενδιάμεσο βήμα, του στυλ, άντε να βρω καλύτερη δουλειά να πάω κάπου καλύτερα. Και τέλος, στις πόλεις το 90% των σπιτιών είναι όντως φυλακές. Βγαίνεις σε μερικά μπαλκόνια και τα βρακιά του απέναντι είναι στα 4 μέτρα. Αν ήμουν στο χωριό μου (στο οποίο θέλω να μετακομίσω αλλά δεν ακολουθεί η γυνή) θα καθόμουν στο κιόσκι δίπλα από το μπαχτσέ και θα είχα 10 ασχολίες παραπάνω, όντας παράλληλα 5 έως 10 μέτρα απόσταση από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. 

• Like 7
Δημοσ.

Ενα κινεζο ρωτησα πριν 2 μηνες εδω πως να παω στη κινα και μου ειπε μεσω περσιας τεχερανης γιατι ειναι πολυ ποιο φτηνα τα εισητηρια.

Μου ειπε ετσι πανε ολοι... γι αυτο το ιραν εχει τοσες περιπτωσες απο τους επιβατες που ψαχνανε φτηνο τροπο μεταφορας

στη κινα μεσω ιραν.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Arkin said:

Σημερα

Κι οι ΗΠΑ λογικά δεν έχουν τελειώσει για σήμερα σωστά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Τίποτε δε μπορεί να σου κάνει αυτή τη στιγμή, στη κατάσταση που ειναι η χώρα. Προτείνω ψυχραιμία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...