Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Από πολύ καλό φίλο μοριακό Βιολόγο

Η χλωροκίνη ειναι ένα γνωστό φάρμακο που χορηγείται κυριως για ελονοσία. Δεν είναι αθώο αλλά πιθανόν και τοξικό φαρμακο με παρενεργειες που χορηγειται υπο ιατρικη παρακολούθηση και το χρειαζονται ασθενεις με σοβαροτατα αυτοάνοσα προβληματα οπως ΣΕΛ (Συστηματικος Ερυθηματωδης Λυκος).
Η φαρμακολογία του είναι γνωστή και είναι πολύ λιποφιλο φαρμακο με αποτέλεσμα να διαχέεται στον λιπώδη ιστό και να αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξού και η πιθανότητα μακροχρόνιων παρενεργειών.
Όποτε θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητηρια σε όσους ατομιστικά και πανικόβλητα πήγαν και εξαφανίσαν απο τα φαρμακεια το συγκεκριμενο σκεύασμα και δεν το βρίσκουν οι ασθενείς που το εχουν απολυτη ανάγκη.
Επισης κινδυνεύει μέχρι και η όραση σε οσους λάβουν μονοι τους το φάρμακο χωρίς συσταση και παρακολούθηση απο γιατρό. Είμαι σίγουρος ότι είναι οι ίδιοι που τελείωσαν το χαρτί υγείας και τα μακαρόνια, και γκρινιάζουν ότι οι φαρμακευτικές τα τσεπώνουν και κρύβουν την αληθεια
Ντροπή (τουλάχιστον), αλλά η σανοφι πιθανόν σας ευχαριστεί για το μπονους πωλήσεων που τους δώσατε

Δυστυχώς ένα από τα κακά του internet και της γρήγορης διάδοσης της πληροφορίας .....

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, opera είπε

Αυτοί οι ευπαθείς πόσοι να είναι σύνολο ,κάποιους τους ξέκανε και η γρίπη ,έτσι να έχω μια ιδέα για πόσους μας έχουν κάνει τη ζωή ποδήλατο.

6 λεπτά πριν, opera είπε

Προσωπικά από καμμία βολή δε βγήκα,συνεχίζω να εργάζομαι ως πυροσβέστης,πληρώνομαι ,πηγαίνω για τρέξιμο ,η ζωή μου δεν άλλαξε,αν και έχω αναπνευστικά θέματα δε φοβάμαι,σκέφτομαι πάντα το καλό των πολλών.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgeγ είπε

Ναι;

5 λεπτά πριν, Perseus1966 είπε

"Πάντων χρημάτων μέτρον εστίν άνθρωπος, των μεν όντων ως έστιν, των δε μη όντων ως ουκ έστιν".

Ο 1 έχει περισσότερη αξία ή οι 1000;

Δε κατάλαβες τίποτα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, opera said:

Ναι;

Εννοεί ότι ανήκεις στις ευπαθείς ομάδες που θες να θυσιαστούν για τους υπόλοιπους που δεν είμαστε. 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Εννοεί ότι ανήκεις στις ευπαθείς ομάδες που θες να θυσιαστούν για τους υπόλοιπους που δεν είμαστε. 😛

Δεν είναι στο χέρι μου,αυτό το επάγγελμα διάλλεξα,όπως οι νοσηλευτές και γιατροί ,βοηθάμε τους άλλους με κίνδυνο της ζωής μας.

Μάλλον ούτε αυτός κατάλαβε.

• Confused 1
Δημοσ.

Ο πρωθυπουργός στην ουσία είπε ότι το ΣΚ που έρχεται είναι ένα τεστ. Αν ο κόσμος αρχίσει τις εκδρομές έρχονται πιο αυστηρά μέτρα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, opera said:

Δεν είναι στο χέρι μου,αυτό το επάγγελμα διάλλεξα,όπως οι νοσηλευτές και γιατροί ,βοηθάμε τους άλλους με κίνδυνο της ζωής μας.

Μάλλον ούτε αυτός κατάλαβε.

Δεν είσαι ευπαθής επειδή διάλεξες το επάγγελμα αλλά επειδή έχεις τα αναπνευστικά που ανέφερες κι ο Covid-19 με την πνευμονία βαράει πνεύμονες.

Κοινώς είσαι ένας από αυτούς που προστατεύει η όλη φάση που δεν θες...

• Like 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opera είπε

Ναι;

τι ναι ρε φιλε μου 😂 αποφασισε

εχει γινει η ζωη σου ποδηλατο ή η ζωη σου δεν εχει αλλαξει; 😂

εισαι υπερ να θυσιαστουν οι ευπαθεις ομαδες;

στις οποιες ομως ανηκεις και εσυ αφου εχεις αναπνευστικα θεματα;θες να θυσιαστεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, georgeγ είπε

τι ναι ρε φιλε μου 😂 αποφασισε

εχει γινει η ζωη σου ποδηλατο ή η ζωη σου δεν εχει αλλαξει; 😂

εισαι υπερ να θυσιαστουν οι ευπαθεις ομαδες;

στις οποιες ομως ανηκεις και εσυ αφου εχεις αναπνευστικα θεματα;θες να θυσιαστεις;

Επειδή ακόμη να καταλάβεις μιλώ για καλό των πολλών όταν γράφω ότι έγινε η ζωή μας (όχι μου) ποδήλατο εννοώ τις δικές σας ζωές.

Και όπως είπα δεν είναι στο χέρι μου,είμαι υποχρεωμένος να κάνω τη δουλειά μου και δε φοβάμαι τι θα μου συμβεί.

@ Τhresh 

τα προβλήματα προέκυψαν στη διάρκεια της άσκησης του επαγγέλματος,το πόσο δηλητήριο έχω εισπνεύσει γιατί ο διοικητής έλεγε ότι δε πειράζει και χωρίς ΜΑΠ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, opera said:

@ Τhresh 

τα προβλήματα προέκυψαν στη διάρκεια της άσκησης του επαγγέλματος,το πόσο δηλητήριο έχω εισπνεύσει γιατί ο διοικητής έλεγε ότι δε πειράζει και χωρίς ΜΑΠ.

Ναι αλλά τα έχεις και σε προστατεύει η όλη φάση.

Δεν πιστεύω να θες να εξαιρεθείς από αυτό που προτείνεις επειδή έχεις το επάγγελμα που αναφέρεις. Ουδείς αναντικατάστατος...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

https://www.news247.gr/koinonia/koronoios-sti-lamia-espasan-tin-karantina-kai-vgikan-gia-podosfairo.7605993.html

Να, για κάτι τέτοια θα φάμε καμία απαγόρευση κυκλοφορίας στο τέλος. Τουλάχιστον τώρα μπορούμε να βγούμε απ'το σπίτι για καμιά βόλτα μακριά από κόσμο..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Ναι αλλά τα έχεις και σε προστατεύει η όλη φάση.

Δεν πιστεύω να θες να εξαιρεθείς από αυτό που προτείνεις επειδή έχεις το επάγγελμα που αναφέρεις. Ουδείς αναντικατάστατος...

Τίποτα δε μας χορήγησε η υπηρεσία,όλα με ιδιωτική πρωτοβουλία.

Πως να εξαιρεθώ;

Εκτελώ την υπηρεσία μου όταν άλλοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στην ασφάλεια του σπιτιού τους. Ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ:

11. WTF... Ειναι απίστευτο τελικά πόσο εύκολα συνηθίζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος τα νέα δεδομένα και ακόμα πιο εύκολα τα νούμερα...

Βλέπεις τους ημερήσιους νεκρούς που ανακοινώνει η Ιταλία! Μετά βλέπεις τους ημερήσιους νεκρούς ξέρω γώ της Ισπανίας που είναι ~150 και λες χωρίς να το πολυσκεφτείς -meh εντάξει χαλαρά είστε ακόμα-

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...