Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πούμε ένας 20χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας που θα πήγαινε μέχρι τα 75-80 υπό κανονικές συνθήκες, ή ένας με διαβήτη τύπου Ι.

Επεξ/σία από Philippe
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opera είπε

Μέχρι προχθές που όλα ήταν "καλά" δεν υπήρχαν τα χρήματα για να βελτιωθεί η ζωή όλων,σήμερα ξαφνικά βρέθηκαν δις,καταργήθηκαν μέτρα δημοσιονομικά ,άλλαξαν οι οικονομικές πολιτικές.

Το αν υπήρχαν/υπάρχουν αυτά τα λεφτά θα το καταλάβεις όταν τελειώσει ολο αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, opera said:

Μέχρι προχθές που όλα ήταν "καλά" δεν υπήρχαν τα χρήματα για να βελτιωθεί η ζωή όλων,σήμερα ξαφνικά βρέθηκαν δις,καταργήθηκαν μέτρα δημοσιονομικά ,άλλαξαν οι οικονομικές πολιτικές.

Συνθήκες, αλλά δεν θα συζητήσουμε οικονομικά/πολιτικά, κλασικά...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Philippe είπε

Ας πούμε ένας 20χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας που θα πήγαινε μέχρι τα 75-80 υπό κανονικές συνθήκες.

Εννοώ ότι κάποιες φορές πρέπει να θυσιαστεί 1 για να σωθούν 1000,με αυτή τη λογική,θα δείξει όταν τελειώσει αυτή η ιστορία .

1 λεπτό πριν, Philippe είπε

Ας πούμε ένας 20χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας που θα πήγαινε μέχρι τα 75-80 υπό κανονικές συνθήκες.

Εννοώ ότι κάποιες φορές πρέπει να θυσιαστεί 1 για να σωθούν 1000,με αυτή τη λογική,θα δείξει όταν τελειώσει αυτή η ιστορία .

1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Το αν υπήρχαν/υπάρχουν αυτά τα λεφτά θα το καταλάβεις όταν τελειώσει ολο αυτό.

Το ξέρω,έχει σχέση και με το άλλο ερώτημα που έθεσα,ο λογαριασμός θα έρθει στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, opera είπε

Fan της θεωρίας του Of course, but maybe..?

Spoiler

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yilarakos είπε

Fan της θεωρίας του Of course, but maybe..?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δε με αφορά

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, kOzanitisV said:

Εκλεισε και το Αγιον Ορος.

Εντάξει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, υπάρχουν και χειρότερα. 

Φαντάσου αν αντί να το έκλειναν, να το άνοιγαν -θεός φυλάξει- στις γυναίκες. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, opera είπε

Δε ξέρω αν οι συνέπειες στη ζωή των υπολοίπων θα αξίζουν τις ζωές τους (των ευπαθών) όταν τελειώσει όλο αυτό.

ΟΚ, δεκτόν.

Ας ψοφήσουν που τολμάνε και μας βγάζουν από την βολή μας.

Αλλά θα δεχτείς να γίνει το ίδιο και σε σένα;

Ή η αγανάκτηση είναι καλή μόνο για κ@λο τρίτων;

• Like 7
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

6 minutes ago, opera said:

Ορίστε, πανδημία και οικονομία πάνε χέρι-χέρι

https://www.in.gr/2020/03/19/apopsi/kopste-xrima-stin-ee-tora/

Εδώ είμαστε...

12 minutes ago, ThReSh said:

δεν θα συζητήσουμε οικονομικά/πολιτικά, κλασικά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LongTom είπε

ΟΚ, δεκτόν.

Ας ψοφήσουν που τολμάνε και μας βγάζουν από την βολή μας.

Αλλά θα δεχτείς να γίνει το ίδιο και σε σένα;

Ή η αγανάκτηση είναι καλή μόνο για κ@λο τρίτων;

Προσωπικά από καμμία βολή δε βγήκα,συνεχίζω να εργάζομαι ως πυροσβέστης,πληρώνομαι ,πηγαίνω για τρέξιμο ,η ζωή μου δεν άλλαξε,αν και έχω αναπνευστικά θέματα δε φοβάμαι,σκέφτομαι πάντα το καλό των πολλών.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, opera είπε

Προσωπικά από καμμία βολή δε βγήκα,συνεχίζω να εργάζομαι ως πυροσβέστης,πληρώνομαι ,πηγαίνω για τρέξιμο ,η ζωή μου δεν άλλαξε,αν και έχω αναπνευστικά θέματα δε φοβάμαι,σκέφτομαι πάντα το καλό των πολλών.

"Πάντων χρημάτων μέτρον εστίν άνθρωπος, των μεν όντων ως έστιν, των δε μη όντων ως ουκ έστιν".

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opera είπε

sto προηγουμενο μηνυμα μας ελεγες οτι εξαιτιας των ευπαθων ομαδων μας εχουν κανει την ζωη ποδηλατο

και τωρα οτι εχεις εσυ αναπνευστικα προβληματα και η ζωη σου δεν εχει αλλαξει :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...