Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πολύ καλό φίλο μοριακό Βιολόγο

Η χλωροκίνη ειναι ένα γνωστό φάρμακο που χορηγείται κυριως για ελονοσία. Δεν είναι αθώο αλλά πιθανόν και τοξικό φαρμακο με παρενεργειες που χορηγειται υπο ιατρικη παρακολούθηση και το χρειαζονται ασθενεις με σοβαροτατα αυτοάνοσα προβληματα οπως ΣΕΛ (Συστηματικος Ερυθηματωδης Λυκος).
Η φαρμακολογία του είναι γνωστή και είναι πολύ λιποφιλο φαρμακο με αποτέλεσμα να διαχέεται στον λιπώδη ιστό και να αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξού και η πιθανότητα μακροχρόνιων παρενεργειών.
Όποτε θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητηρια σε όσους ατομιστικά και πανικόβλητα πήγαν και εξαφανίσαν απο τα φαρμακεια το συγκεκριμενο σκεύασμα και δεν το βρίσκουν οι ασθενείς που το εχουν απολυτη ανάγκη.
Επισης κινδυνεύει μέχρι και η όραση σε οσους λάβουν μονοι τους το φάρμακο χωρίς συσταση και παρακολούθηση απο γιατρό. Είμαι σίγουρος ότι είναι οι ίδιοι που τελείωσαν το χαρτί υγείας και τα μακαρόνια, και γκρινιάζουν ότι οι φαρμακευτικές τα τσεπώνουν και κρύβουν την αληθεια
Ντροπή (τουλάχιστον), αλλά η σανοφι πιθανόν σας ευχαριστεί για το μπονους πωλήσεων που τους δώσατε

• Like 9
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Philippe είπε

Πείνα επειδή δεν θα έχουμε λεφτά από την οικονομική καταστροφή που θα υποστεί ο καθένας μας;  Ή επειδή δεν θα υπάρχει κανείς να διατηρήσει την παραγωγή; 
Θα βγαίνουμε έξω, απλώς όχι κανονικά για 1-2 χρόνια. Όποιος κολλήσει θα το ξεπερνάει τσακ μπαμ, ειδικά αν υπάρξει και φάρμακο, ούτε οι ευπαθείς δεν θα χρειάζονται να ανησυχούν.

Πάρε σαν παράδειγμα την Ν. Κορέα που έκανε 3 χρόνια για να ξεπεράσει τον SARS και για αυτό ήταν κιόλας τόσο έτοιμοι σχετικά .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Πιθανότατα ναι, αλλά αν χαλαρώσει η κατάσταση από τώρα και κολλήσουν ηλικιωμένοι και γενικότερα ευπαθείς, δεν ξέρεις πως μπορεί να καταλήξει, αναλογικά πάντα...

Αυτοί οι ευπαθείς πόσοι να είναι σύνολο ,κάποιους τους ξέκανε και η γρίπη ,έτσι να έχω μια ιδέα για πόσους μας έχουν κάνει τη ζωή ποδήλατο.

• Confused 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Μην μου πεις οτι εισαι εναντιον των εμβολιων??

λαθος ερωτηση εκανες.η σωστη ηταν αν μας ψεκαζουν 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opera είπε

Αυτοί οι ευπαθείς πόσοι να είναι σύνολο ,κάποιους τους ξέκανε και η γρίπη ,έτσι να έχω μια ιδέα για πόσους μας έχουν κάνει τη ζωή ποδήλατο.

κατι πραπανω απο την μιση ελλαδα.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, opera said:

Ναι αλλά με το εμβόλιο της γριπης έχουν τρομερά καλύτερες πιθανότητες με μηδενικά μέτρα. Ενώ τώρα "full" μέτρα κι οι πιθανότητες χάλια αν κολλήσουν.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Philippe είπε

Δεν θα κάτσουν όλοι μέσα μέχρι τότε. Όποιος κολλάει και μετά αναρρώνει, θα φτιάχνει αντισώματα και θα κυκλοφορεί πιο χαλαρός. Σιγά σιγά θα έχουμε ανοσία αγέλης.

Σε χώρες της Αφρικής που δοκιμάστηκε αυτή η θεωρία τα αποτελέσματα τα βλέπεις σε σενάρια στις ταινίες.... Σε τόσο επιθετικούς ιούς το κόστος είναι τεράστιο. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostas1966 είπε

Εύγε πειθήνιε πολίτη! Η ΝΠΤ σε έφερε εκεί που ήθελε.

Step1: Κατάργηση μετρητών για απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών σου,

Step2: Να τρέξεις σαν σκύλος με τη γλώσσα έξω για να τρουπηθείς οικειοθελώς με τα εμβόλιά τους

Step3,4 κλπ τα λέει εδώ

Διαβαζα χθες σε ενα γουολ μαρτ δεν επαιρναν πιστωτικες ,μονο μετρητα η χρεωστικες,αλλα δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω.(λογικο ειναι παντως)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Ναι αλλά με το εμβόλιο της γριπης έχουν τρομερά καλύτερες πιθανότητες με μηδενικά μέτρα. Ενώ τώρα "full" μέτρα κι οι πιθανότητες χάλια αν κολλήσουν.

Δε ξέρω αν οι συνέπειες στη ζωή των υπολοίπων θα αξίζουν τις ζωές τους (των ευπαθών) όταν τελειώσει όλο αυτό.

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Πιθανότατα ναι, αλλά αν χαλαρώσει η κατάσταση από τώρα και κολλήσουν ηλικιωμένοι και γενικότερα ευπαθείς, δεν ξέρεις πως μπορεί να καταλήξει, αναλογικά πάντα...

Πραγματικά δεν ξέρουμε πόσο πίσω είμαστε από την Ιταλία γιατί έχουμε μεγάλη επαφή με αυτή την χώρα και για αυτό κρατάμε πισινή...

Δημοσ.

4 λεπτά πριν, gbsam είπε

Σε χώρες της Αφρικής που δοκιμάστηκε αυτή η θεωρία τα αποτελέσματα τα βλέπεις σε σενάρια στις ταινίες.... Σε τόσο επιθετικούς ιούς το κόστος είναι τεράστιο. 

Εγώ μαζί σου είμαι, όλοι οι άλλοι είναι πιο αισιόδοξοι και γι' αυτό τους χρυσώνω λίγο το χάπι 😛

8 λεπτά πριν, opera είπε

Όσοι θα κάνουν καταιγίδα κυτοκινών αν νοσήσουν: ηλικιωμένοι λόγω εξασθενημένου ανοσοποιητικού, διαβητικοί, καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, ακόμη και όλα τα αυτοάνοσα που λαμβάνουν κορτιζόνη, ανοσοκατασταλτικά ή και να μην λαμβάνουν τίποτα λόγω αρρύθμιστου ανοσοποιητικού.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, opera said:

Δε ξέρω αν οι συνέπειες στη ζωή των υπολοίπων θα αξίζουν τις ζωές τους (των ευπαθών) όταν τελειώσει όλο αυτό.

Οι ευπαθείς δεν είναι μόνο γέροι ή πχ καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο, αλλά κι άτομα που μπορούν να ζήσουν δεκαετίες ακόμα.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι προχθές που όλα ήταν "καλά" δεν υπήρχαν τα χρήματα για να βελτιωθεί η ζωή όλων,σήμερα ξαφνικά βρέθηκαν δις,καταργήθηκαν μέτρα δημοσιονομικά ,άλλαξαν οι οικονομικές πολιτικές.

Επεξ/σία από opera
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...