Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείνα επειδή δεν θα έχουμε λεφτά από την οικονομική καταστροφή που θα υποστεί ο καθένας μας;  Ή επειδή δεν θα υπάρχει κανείς να διατηρήσει την παραγωγή; 
Θα βγαίνουμε έξω, απλώς όχι κανονικά για 1-2 χρόνια. Όποιος κολλήσει θα το ξεπερνάει τσακ μπαμ, ειδικά αν υπάρξει και φάρμακο, ούτε οι ευπαθείς δεν θα χρειάζονται να ανησυχούν.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα ρωτησω και εγω τωρα κατι με την σειρα μου. Η σπιτοκοικοκυρα που μου νοικιαζει το σπιτι με πηρε πριν απο λιγο τηλεφωνο και μου ελεγε για το νοικι της ημερας.(ετσι και αλλιως το ηξερε οτι δεν θα παρει λεφτα για τον Μαρτη, για δουλευω σεζον και παντα της δινω καποιο ποσο Απριλη- Μαη , και ξεχρεωνω τον υπολοιπο χρονο Ιουνιο. ) Μολις της ειπα υπομονη , ολη η Ελλαδα ειναι παγωμενη αυτες τις μερες , δεν κουνιεται τιποτα, γυρναει και μου κανει η βρες τα λεφτα η αδειασε το σπιτι και φυγε. Τι μπορω να κανω , περα απο το να το καψω το ρημαδι ; 

Σημειωση, Μονο τον Μαρτιο της χρωσταω. 

Επεξ/σία από bakasmarios
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Philippe είπε

Αν άρχισαν να βγαίνουν, θα έρθει και το δεύτερο κύμα, με δεύτερο peak. Μακάρι να ήταν υπερβολές.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/as-china-virus-cases-near-zero-experts-warn-of-second-wave

Η λογική λέει ότι οι χώρες πια ξέρουν με τι έχουν να κάνουν και θα είναι προετοιμασμένες για το ενδεχόμενο νέου κύματος, τι μέτρα να πάρουν κτλ. Το να κάτσει όλος ο πλανήτης 1 χρόνο και βάλε στο σπίτι μέχρι να βγει εμβόλιο, δεν είναι εφικτό. 

1 λεπτό πριν, Philippe είπε

ειδικά αν υπάρξει και φάρμακο, ούτε οι ευπαθείς δεν θα χρειάζονται να ανησυχούν.

Αυτό είναι το σημαντικότερο νομίζω. Μερικοί περιμένουν ένα εμβόλιο (το οποίο ξέρουμε ότι αργεί) αλλά το θέμα είναι να βρεθεί θεραπεία. Αν βρεθεί αποτελεσματικό φάρμακο που θα ρίξει τα -ήδη χαμηλά- ποσοστά θνησιμότητας, απλά θα έχουμε μια νέα γρίπη. Θα κολλάς, θα το ξεπερνάς και η ζωή συνεχίζεται.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bakasmarios είπε

Nα ρωτησω και εγω τωρα κατι με την σειρα μου. Η σπιτοκοικοκυρα που μου νοικιαζει το σπιτι με πηρε πριν απο λιγο τηλεφωνο και μου ελεγε για το νοικι της ημερας.(ετσι και αλλιως το ηξερε οτι δεν θα παρει λεφτα για τον Μαρτη, για δουλευω σεζον και παντα της δινω καποιο ποσο Απριλη- Μαη , και ξεχρεωνω τον υπολοιπο χρονο Ιουνιο. ) Μολις της ειπα υπομονη , ολη η Ελλαδα ειναι παγωμενη αυτες τις μερες , δεν κουνιεται τιποτα, γυρναει και μου κανει η βρες τα λεφτα η αδειασε το σπιτι και φυγε. Τι μπορω να κανω , περα απο το να το καψω το ρημαδι ; 

Σημειωση, Μονο τον Μαρτιο της χρωσταω. 

Τίποτε δε μπορεί να σου κάνει αυτή τη στιγμή, στη κατάσταση που ειναι η χώρα. Προτείνω ψυχραιμία.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θα κάτσουν όλοι μέσα μέχρι τότε. Όποιος κολλάει και μετά αναρρώνει, θα φτιάχνει αντισώματα και θα κυκλοφορεί πιο χαλαρός. Σιγά σιγά θα έχουμε ανοσία αγέλης.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bakasmarios είπε

Άνοιξε θέμα

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Philippe said:

Δεν θα κάτσουν όλοι μέσα μέχρι τότε. Όποιος κολλάει και μετά αναρρώνει, θα φτιάχνει αντισώματα και θα κυκλοφορεί πιο χαλαρός. Σιγά σιγά θα έχουμε ανοσία αγέλης.

Μπορώ να έχω το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον ιό ότι θα σου παράσχει αντισώματα; 

Μου αρκεί και μια πενιχρή επιστημονική δημοσίευση. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, VanJ είπε

Στην λαϊκή της γειτονιάς μου ίσχυε το εξής: κανείς δεν αγγίζει τρόφιμα εκτός από αυτόν που έχει τον πάγκο. Γεμίζει έτοιμες σακούλες και ο πελάτης παίρνει σακούλα χωρίς να ψαχουλεύει. Αυτός που γεμίζει τις σακούλες φοράει γάντια και δεν αγγίζει χρήματα, ρέστα ή πελάτες. Ένας άλλος βρίσκεται στον πάγκο και παίρνει λεφτά και δίνει ρέστα, ο οποίος δεν ακουμπάει ούτε σακούλες ούτε προϊόντα. Στους πάγκους δεν υπήρχε συνωστισμός. Μου φάνηκε πως έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν οι άνθρωποι, και για τη δική μας αλλά και για τη δική τους υγεία. Το επόμενο βήμα θα ήταν να καταργηθούν τα μετρητά, γιατί είναι ο αδύναμος κρίκος.

Εύγε πειθήνιε πολίτη! Η ΝΠΤ σε έφερε εκεί που ήθελε.

Step1: Κατάργηση μετρητών για απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών σου,

Step2: Να τρέξεις σαν σκύλος με τη γλώσσα έξω για να τρουπηθείς οικειοθελώς με τα εμβόλιά τους

Step3,4 κλπ τα λέει εδώ

Επεξ/σία από kostas1966
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 6
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Απιστευτο για πολλους λογους.Μακαρι η τοπικη κοινωνια να τους κανει περα ειναι επικινδυνοι και παρτακιδες.Αν τα παιδια τους υπηρετουσαν θα πηγαιναν εκδρομη οι ηλιθιοι.Νομιζω οτι καποια στιγμη πρπει να υπαρχει και φιλοτιμο ποσο ξευτιλες(και γενικα ολοι οσοι πηγαινουν τουρκια μετα απο οσα συμβαινουν στα συνορα.Ντροπη τους.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

γιατι ειμαστε 3 εβδομαδες πισω απο Ιταλια.

Δε θα γίνει πολύ χειρότερα ,στα μέτρα είμαστε μπροστά από την Ιταλία.

Δημοσ.

Εδώ έχει μια λίστα σε pdf με πολλές θεραπείες που δοκιμάζονται, έχει και την (υδροξυ)χλωροκίνη  https://t.co/DHgfCE9yCq?amp=1
(σ.σ.: η υδροξυ- είναι καλύτερη από την απλή για την περίπτωσή μας και λιγότερο τοξική)

Αυτό το γράφημα που ανέβασε κάποιος μερικές σελίδες πριν, ας σημειωθεί ότι δεν έχει τον κάθετο άξονα με ίσα διαστήματα, πάει από 1000 σε 10000 κλπ (και όχι σε 2000). Κανονικά θα πήγαινε στο Θεό η κάθε καμπύλη.

ETXytU6X0AA7FdU.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kostas1966 είπε

Step2: Να τρέξεις σαν σκύλος με τη γλώσσα έξω για να τρουπηθείς οικειοθελώς με τα εμβόλιά τους

Μην μου πεις οτι εισαι εναντιον των εμβολιων??

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, opera said:

Δε θα γίνει πολύ χειρότερα ,στα μέτρα είμαστε μπροστά από την Ιταλία.

Πιθανότατα ναι, αλλά αν χαλαρώσει η κατάσταση από τώρα και κολλήσουν ηλικιωμένοι και γενικότερα ευπαθείς, δεν ξέρεις πως μπορεί να καταλήξει, αναλογικά πάντα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μπορώ να έχω το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον ιό ότι θα σου παράσχει αντισώματα; 

Μου αρκεί και μια πενιχρή επιστημονική δημοσίευση. 

Σωστή παρατήρηση. Το είχα γράψει νομίζω κ εγώ 4-5 μέρες πιο παλιά ότι δεν ξέρουμε ακόμη πολλά για το είδος και το βαθμό της ανοσίας. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostas1966 είπε

Step3,4 κλπ τα λέει εδώ

αν εισαι και flat earther, σου συνιστώ μια βολτα απο Ιταλία... Μία να δεις τα σταγιερ να παίρνουν 480 νεκρους σε μια μερα και μια για να αφησεις την φυσική επιλογή (Δαρβινος) να κάνει την δουλίτσα της και να απαλαγούμε απο τα γονίδια σου. Σορυ αν πιστευεις στον Αδάμ και την Ευα... δεν ηθελα να στο χαλασω...

• Like 4
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...