Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Όχι ...είναι η σωστή απάντηση. Αν μείνει, όπως γράφει, 10 μέτρα μακριά από τους άλλους ας πάει σχεδόν όπου γουστάρει.

BTW, ξέρουμε η πρωθυπουργάρα μας τι ώρα θα βγάλει διάγγελμα;;

3 λεπτά πριν, dolcegusto04 είπε

19:30

Για το αυριανό έχει κανείς ιδέα;;;;;;Στριφογύρισμα ματιών

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPANK είπε

Δηλαδή ιταλία τι πρέπει να πει οταν εχει 50 και 10 νεκρους κάθε ημέρα ?

Θεωρείς οτι δεν είμαστε καλά ?

Εγώ βλέπω εχτές που έλεγαν κάποιοι ότι τέλος ο κορωνοιος και τώρα διπλασιαστηκαν τα κρούσματα, αύριο μπορεί να είναι πάλι διπλάσια. Το αν είμαστε καλά η όχι θα το κρίνουν μετά από μια δυο εβδομάδες. Ο εν λόγω χρήστης εχτές πάλι έγραφε κάτι περίεργα ότι τελειώσαμε και ότι είναι πολλά τα μέτρα. Επίσης εδώ δεν έχουμε το σύστημα υγειας της Ιταλίας, αλίμονο αν πρέπει να φτάσουμε νούμερα Ιταλίας και άλλων χωρών για να πούμε ότι δεν ειμαστε καλά. 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, VanJ είπε

Στην λαϊκή της γειτονιάς μου ίσχυε το εξής: κανείς δεν αγγίζει τρόφιμα εκτός από αυτόν που έχει τον πάγκο. Γεμίζει έτοιμες σακούλες και ο πελάτης παίρνει σακούλα χωρίς να ψαχουλεύει. Αυτός που γεμίζει τις σακούλες φοράει γάντια και δεν αγγίζει χρήματα, ρέστα ή πελάτες. Ένας άλλος βρίσκεται στον πάγκο και παίρνει λεφτά και δίνει ρέστα, ο οποίος δεν ακουμπάει ούτε σακούλες ούτε προϊόντα. Στους πάγκους δεν υπήρχε συνωστισμός. Μου φάνηκε πως έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν οι άνθρωποι, και για τη δική μας αλλά και για τη δική τους υγεία. Το επόμενο βήμα θα ήταν να καταργηθούν τα μετρητά, γιατί είναι ο αδύναμος κρίκος.

αποφοιτοι του Στανφορντ ειναι οι λαικατζηδες της γειτονιας σου?

Δημοσ.
3 minutes ago, Perseus1966 said:

αποφοιτοι του Στανφορντ ειναι οι λαικατζηδες της γειτονιας σου?

Τα ιδια εγιναν και στην δικη μου λαϊκη, αλλα ειναι βιολογικη στην Ηλιουπολη, δεν ξερω εαν παιζει ρολο. ΑΝ και περισσοτερο ολα αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου. Ασε που αρκετοι που δεν προοριζοταν για τα κερματα, τα επαιρναν και αυτοι κανονικα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, valkon είπε

31 χθες και 46 σήμερα δεν το λες διπλασιασμό πάντως. 

Είχα την εντύπωση ότι εχτές είχαμε 22 κρούσματα, δεν ξέρω γιατί. Οπότε δεν ισχύει αυτο που είπα περί διπλασιασμού, ζητώ συγνώμη. Σε κάθε περίπτωση μην επαναπαύεσαι, τα μέτρα ενδεχεται να κρατήσουν πολύ. Εγώ με 40κατι δεν νιώθω ότι είμαστε οκ παρόλο που σε άλλες χώρες γίνεται κόλαση. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

"Ναι" είναι η σωστή απάντηση. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο δρόμο, δεν ξέρεις αν θα έρθει κάποιος να κάτσει δίπλα σου (θα πρέπει δηλαδή να αλλάζεις θέσεις;) και το κυριότερο αν σκεφτούν πολλοί έτσι ότι "ε θα είμαι σε 10 μέτρα απόσταση" στο τέλος δεν θα υπάρχει 10 μέτρα απόσταση από κανέναν. Αν δεν μένουμε σπίτι δεν θα δουλέψει ποτέ το social distancing..

Να το πω διαφορετικά... Στην γιαγιά μου λέω: "Δεν βλέπεις ρε γιαγιά τι λέει ο Παπαδόπουλος;; Κλειδώσου μέσα και τέλειωνε με τα σούρτα φέρτα". Εγώ όμως φυσικά και θα πάω για ένα περπάτημα κρατώντας αποστάσεις από όποιον δω. Σε μαζικό επίπεδο είναι καλό το μένουμε σπίτι, σε ατομικό το ουσιαστικό σημείο του (η δραστική ουσία του φαρμάκου ας πούμε) είναι το social distancing όχι η τοποθεσία.

1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Απολυτη προστασια. Παντου.

Έχω φίλη μικροβιοφοβική που τα έκανε αυτά χωρίς gadgets. Ισορροπία στο τρένο για να μην ακουμπήσει πουθενά κλπ.

1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Γιατι οχι Ινδια που ειναι πιο πυκνοκατοικημενη;

Οι αγορές ζώων κλπ που έχουν στην Κίνα είναι το κυρίως πρόβλημα, όχι αυτά που γράφει ο Αποστόλης. Δεν ξέρω αν έχουν αντίστοιχες και στην Ινδία.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sanjuro είπε

Να το πω διαφορετικά... Στην γιαγιά μου λέω: "Δεν βλέπεις ρε γιαγιά τι λέει ο Παπαδόπουλος;; Κλειδώσου μέσα και τέλειωνε με τα σούρτα φέρτα". Εγώ όμως φυσικά και θα πάω για ένα περπάτημα κρατώντας αποστάσεις από όποιον δω. Σε μαζικό επίπεδο είναι καλό το μένουμε σπίτι, σε ατομικό το ουσιαστικό σημείο του (η δραστική ουσία του φαρμάκου ας πούμε) είναι το social distancing όχι η τοποθεσία.

Άλλο να πας βόλτα μόνος σου και άλλο με την οικογένεια..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Τα ιδια εγιναν και στην δικη μου λαϊκη, αλλα ειναι βιολογικη στην Ηλιουπολη, δεν ξερω εαν παιζει ρολο. ΑΝ και περισσοτερο ολα αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου. Ασε που αρκετοι που δεν προοριζοταν για τα κερματα, τα επαιρναν και αυτοι κανονικα.

το λεω διοτι εγω δουλευω διπλα στην λαικη και δεν πηγαινα ουτε στις καλες ημερες λογω των αθλιων συνθηκων που επικρατουσαν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Perseus1966 είπε

το λεω διοτι εγω δουλευω διπλα στην λαικη και δεν πηγαινα ουτε στις καλες ημερες λογω των αθλιων συνθηκων που επικρατουσαν.

Τοσο κακη ειναι η δουλεια σου; Ο.ο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Είχα την εντύπωση ότι εχτές είχαμε 22 κρούσματα, δεν ξέρω γιατί. Οπότε δεν ισχύει αυτο που είπα περί διπλασιασμού, ζητώ συγνώμη. Σε κάθε περίπτωση μην επαναπαύεσαι, τα μέτρα ενδεχεται να κρατήσουν πολύ. Εγώ με 40κατι δεν νιώθω ότι είμαστε οκ παρόλο που σε άλλες χώρες γίνεται κόλαση. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!!

Τα κεφαλαια για εμφαση, οχι για σενα, για όλους.

Επεξ/σία από xgol
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Perseus1966 είπε

ρε παιδια για το ξυδι εχετε ακουσει τιποτα ,δουλευει?

Ναι αμε.. με λιγο αγγουρακι και καροτακι κομμενα μπατονετ, ειναι και γαμω τους μεζεδες για ρακι η ουζακι ! 

Επεξ/σία από bakasmarios
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...