Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

16 διασωληνωμένοι. Αν θυμάμαι καλά χθες ήταν 13..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

16 διασωληνωμένοι. Αν θυμάμαι καλά χθες ήταν 13..

16 είπε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Σε άλλες πόλεις δηλαδή δεν υπάρχουν διασωληνωμένοι; Το πρωί στις ειδήσεις διάβασα ότι είναι τουλάχιστον 20 άτομα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, maarinos είπε

Ελεος δεν μπορω να βλεπω ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ γιατρους, με 4 νουμερα παραπανω στο σακακι, πολυπαιδαδες και βαθια θρησκευομενους.

Εχουμε 2020.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάλαβα.

Γύρω στις 18:00 πρέπει εκτός των άλλων να αντιμετωπίσουμε και την πάθηση της αριθμολαγνείας!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σαπουνάκι σπιτίσιο που φτιάχνω μόνος από παλιό ελαιόλαδο εδώ και πέντε χρόνια.

Τα χέρια μου ποτέ δεν είναι ξερά.Αν τύχει και τα πλύνω σε άλλο μέρος με κάποιο άλλο σαπούνι αμέσως το καταλαβαίνω γιατί τα χέρια μου ξερένονται και μόλις γυρίσω σπίτι πάω αμέσως να τα πλύνω με το δικό μου..Μεγάλη υπόθεση να μην χρειάζεται να σαλιώσεις τα δύο δάχτυλά να ανοίξεις τη σακούλα στο s/m,ή να γυρίσεις σελίδα στο βιβλίο ή στο περιοδικό.

Γεματο αρρωστιες θα ναι, και κορονα virus σκυλου απο το σκυλι που εχεις :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

16 είπε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Σε άλλες πόλεις δηλαδή δεν υπάρχουν διασωληνωμένοι; Το πρωί στις ειδήσεις διάβασα ότι είναι τουλάχιστον 20 άτομα.

Εδώ https://www.worldometers.info/coronavirus/ δείχνει πράγματι 20 critical..

Μόλις τώρα, filipN είπε

Κατάλαβα.

Γύρω στις 18:00 πρέπει εκτός των άλλων να αντιμετωπίσουμε και την πάθηση της αριθμολαγνείας!

Έρχεται κάποιος κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα και σε δένει μπροστά στην τηλεόραση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Έρχεται κάποιος κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα και σε δένει μπροστά στην τηλεόραση;

Οχι  , παει η καθηγητρια του απο το σχολειο επισκεψη και του αρχιζει τα μαθηματικα 😁😁

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρχισανε τα οργανα. Ελατε παιδια, λεφτα των φορολογουμενων υπαρχουν για ξοδεμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εδώ https://www.worldometers.info/coronavirus/ δείχνει πράγματι 20 critical..

Δεν έχω ανοίξει ακόμα την TV, απολαμβάνω το εδώ θέαμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...