Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί γραφικοί εδώ και postάρουν και γελάμε.

Ο ένας είναι κλεισμένος σπίτι και έχει ματώσει τα χέρια του πλένοντάς τα με Dettol, ο άλλος κράζει όσους ξεπορτίζουν επειδή γνωρίζει σίγουρα πως αν κάτσουν όλοι μέσα θα μειωθεί στο μισό ο χρόνος καραντίνας λες και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει, ο papous χαίρεται που με το δικής του εφεύρεσης σαπούνι χωρίζει τις σακούλες του Lidl και γυρίζει τις σελίδες της εφημερίδας χωρίς να χρειάζεται να σαλιώσει τα δάχτυλά του, ο άλλος είναι πατόκορφα κλασμένος με τα πάντα, και ούτω καθεξής.

Αποτελείτε μια ευχάριστη έως αστεία νότα στη δραματική (γιατί είναι όντως δραματική) κατάσταση που ζούμε, συνεχίστε έτσι!

Μην είσαι παρτάκιας. Δώσε και εσύ κάτι πίσω 😛

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Philippe είπε

Εδώ εξαφανίστηκαν και τα φίλτρα καφέ.. τι να λέμε τώρα

Τι να τα κάνουν τα φίλτρα καφέ; μάσκα; 

Η τα θέλουν όντως για γαλλικό καφέ; 

😁😋

Δημοσ.

Όπως το βλέπω εγώ, εφόσον είσαι ασυνείδητος και δεν ανήκεις σε ευπαθή ομάδα, έχεις δύο επιλογές:

1η) Να προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να μείνεις στο 20-30% του παγκόσμιου πληθυσμού που δεν θα προσβληθούν από τον ιό έως ότου έρθει και η δική σου σειρά να πάρεις το εμβόλιο (άρα 2-3 χρόνια "καραντίνας"!) - ΜΕ επιπλέον ρίσκο να μην σε καλύψει πλήρως το αρχικό εμβόλιο γιατί ο ιός θα έχει αναπτύξει νεότερα στελέχη και θα έχει μεταλλαχθεί σε κάποιο βαθμό.

2η) Αφού οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι συντριπτικά εις βάρος σου, συμφέρει να γίνεις παρτάκιας και να προσβληθείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, δηλ. όσο το σύστημα υγείας βρίσκεται ακόμη στην αρχή της καμπύλης και επομένως δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις αβοήθητος σε ράντζο. Φυσικά αυτό προϋποθέτει να μην σε ακολουθήσουν πολλοί σε αυτό το σκεπτικό. Ειδικά εάν είχαμε επαρκείς ενδείξεις ότι αναρρώνοντας εξασφαλίζουμε μερική ανοσία για επαρκές διάστημα και εάν όντως η θνητότητα για τους μη ευπαθείς είναι τόσο χαμηλή όσο λέγεται και δεν αφήνει κουσούρι ακόμη και στους νέους (ούτε αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμη)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Philippe είπε

Και δεν τα τσίμπησες;δεν 
Από κόσμο τι έλεγε;

δεν ειχε πολυ κοσμο, αντε 10-15 ατομα.

Οινοπνευμα φιλε μου εχω παρει ισοπροπυλικη  τρικιλο μπετονι εδω και καιρο,

αυτο που δινουν στα σουπερμακετ ειναι για κολωνια....

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.

Η κινα εχει καθεστως περιεργο 

οποτε αν εχει κρουσματα η οχι ακομα δυσκολο να ειναι κανεις σιγουρο 

δεν ειναι απιθανο να υπαρχουνε και να μην τα αναφερουνε για διαφορους λογους

• Thanks 1
Δημοσ.

οι λαικές αγορές ειναι ακόμα ανοιχτές. Εφόσον έχει μειωθεί αρκετά η ΄κινηση στους δρόμους, αν δεν σκοπεύει να τις κλείσει πρέπει να τις κάνει 2 φορές την εβδομάδα ανα σημείο για να μειωθεί ο κόσμος που βρίσκετε ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Αφού είπαν από αύριο θα εφοδιαστούν 

το αυριο ειναι αυριο,

εω λεω τι ειδα σημερα πριν μια ωρα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Teras1 είπε

Κακή ιδέα το κράνος. Μπορεί να φοβηθούν ότι μπήκες για ληστεία 😄

Σακούλα σκουπιδιών η οποία θα καταλήγει μέσα στο μπουφάν μου; Από εκεί θα παίρνω αέρα.  Στα μάτια γυαλιά ηλίου για να μη περάσει τίποτα. Γιατί θα με περάσουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Έγραψα πως το λένε φήμες έτσι ώστε να ακριβολογώ όχι για να υπονοήσω πως σίγουρα είναι έτσι. Αλλιώς απλά θα το έγραφα χωρίς να βάλω αστερίσκους.

Είναι όμως μια απολύτως λογική και πολύ πιθανή εξήγηση την οποία συμμερίζονται διάφοροι άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο. π.χ.

«Giovanni Maga from CNR told Euronews that in Italy a person who tested positive while alive or post-mortem is counted as a coronavirus-death. "I don't know if Germany or France follow the same criteria," he noted.»

πηγή 

Κοίτα, στην Ελλάδα ας πούμε νερκούς μετράμε ανθρώπους με βάση κάποια ιατρικά κριτήρια, ένα από αυτά υποθέτω είναι να έχει σταματήσει η καρδιά του με βάαση ένα καρδιογράφημα.

Ι don't know if Eswatini follows the same criteria ... μπορεί να πιάνουν για νεκρούς και τους κοκκινοτρίχηδες.

...

Τώρα χωρίς πλάκα το "δε ξέρω τι συμβαίνει εκεί" είναι σοβαρό πράγμα να κάνεις quote?

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Τα φίλτρα για μάσκα υποθέτω. Εγώ σε έναν Μασούτη είχα πάει και είδα 10 πακέτα σε ένα καλαθάκι. Από εκεί πήρα την ιδέα, αλλά στο ράφι δεν υπήρχε τίποτα. Όμως δεν κάνουν τίποτα φαίνεται γιατί έχουν μεγάλο κενό. Ίσως αν τα βάλεις 3πλα κάτι να γίνεται.

Σωραίος! Ισοπροπυλική ανακατεύεις με νερό ή αλόη; Έχει εξαντληθεί και αυτή να υποθέσω; Για να δούμε αύριο τι θα φέρουν από αντισηπτικά. Κρατάω μικρό καλάθι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Οι Γερμανοι ειναι μεγαλοι μαγκες γιατι μας εχουν πεισει οτι ειναι κορυφαιοι σχεδον στα παντα. Ενω η αληθεια ειναι οτι το Golf 4 μου (2004 εποχη του ¨Μα δεν ειναι Golf διαφημιση") καιει 1 λιτρο λαδι στα 1.500 χιλ. Και να ημουν ο μονος....

Βεβαια στα τετοια μου, απλα δεν εχω βρει μεχρι τωρα που ακριβως παει το 1 lt λαδιου που καιγεται....🤣

Έχουν περάσει δεν έχουν περάσει ότι είναι κορυφαίοι έχουν 13.000 κρούσματα και μόλις 42 θανάτους.
Εγώ από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω, πως σαν παιδεία και το ότι ο κάθε ένας τους κάνει αυτό που είναι το λογικό το σωστό στην χώρα τους είναι κάτι δεδομένο.
Αν σπουδάσουν κάτι συνήθως θα το μάθουν σε επαρκές επίπεδο, αν φτιάξουν κάτι θα το φτιάξουν σε επαρκές επίπεδο κτλ.
Τώρα για τις λαμογιές και ότι είναι φάρα που δεν την νοιάζει αν εσύ δεχτείς την μίζα, δανειστείς και μετά πτωχεύσεις και σου αλλάξει τα φώτα μετά και αυτό είναι κάτι δεδομένο.

Δημοσ.

βαζω 2,5 ισοπροπυλικη και 0,5 αλοη.... η αναλογα αμα μου βγει αραιη βαζω λιγο παραπανω αλοη.

ισοπροπυλικη δεν εχει εξαντληθει αλλα δινουν μονο σε επαγγελματιες,

17 ευρω το τρικιλο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...