Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BLISS είπε

Αν κάνανε τέτοια λαδιά στα στατιστικά με τους θανάτους θα φάνε μεγάλο κράξιμο!
Τόσοι Ελληνες εκεί, δεν έχουμε κανέναν εδώ να το επιβεβαιώσει;

Είμαστε *αμάτοι εδώ πάνω μαν. Superdope

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Οι Γερμαναρέοι δεν τρώνε κράξιμο ποτέ γιατί έχουν πείσει τους πάντες πως είναι και γαμώ τα παιδιά. Πραγματικά θα ήθελα να έβλεπα σε έναν παράλληλο κόσμο τι θα λέγανε οι δικοί μας (και οι ξένοι) αν η αρχή και το επίκεντρο της πανδημίας στην Ευρώπη ήταν η Ελλάδα.

Εσύ μπορείς να επιβεβαιώσεις πως οι θάνατοι στην Ελλάδα είναι όσοι λένε;; Μάλλον τόσοι είναι όμως προφανώς δεν έχεις πληροφορίες από πρώτο χέρι. Οι Έλληνες της Γερμανίας (που ζούνε και σε ξένη χώρα) γιατί να γνωρίζουν περισσότερα;;

Οι Γερμανοι ειναι μεγαλοι μαγκες γιατι μας εχουν πεισει οτι ειναι κορυφαιοι σχεδον στα παντα. Ενω η αληθεια ειναι οτι το Golf 4 μου (2004 εποχη του ¨Μα δεν ειναι Golf διαφημιση") καιει 1 λιτρο λαδι στα 1.500 χιλ. Και να ημουν ο μονος....

Βεβαια στα τετοια μου, απλα δεν εχω βρει μεχρι τωρα που ακριβως παει το 1 lt λαδιου που καιγεται....🤣

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλοι οι ειδικοί διεθνώς λένε ότι θα προσβληθεί το 60-70% μέχρι να βρεθεί, να δοκιμαστεί και να διατεθεί το εμβόλιο. Το οποίο δεν θα είναι πανάκεια, υπ' όψιν. Υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι δεν τρέχει και τίποτα, 14 μέρες είναι θα περάσουν και μετά business as usual. Δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με γάντια και αντισηπτικά για χρόνια.

'Ηδη στην Κίνα ανησυχούν τι θα γίνει αν τους αμολήσουν (δεύτερο κύμα κλπ). Γιατί τώρα δεν φαίνεται να έχουν περαιτέρω εξάπλωση, όμως η καραντίνα παραμένει σε ισχύ.
Επομένως μην αγχώνεστε, θα συγκλίνουν οι χώρες σιγά - σιγά..

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Σύμφωνα με νέα κινεζική επιστημονική μελέτη, δεν είναι μόνο ο βήχας και η δύσπνοια, τα συμπτώματα που προϊδεάζουν, για κορονοϊό, καθώς η διάρροια είναι επίσης ένα αρκετά συχνό σύμπτωμα του ιού.

Μαγκες κοφτε τα σουβλακια στο σπιτι και τα delivery, γιατι δεν θα ξερετε αν ειναι απο το σουβλακι η τον ιο.

😷

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greed είπε

Πείτε ρε μη γελάτε. Έχω αρχίσει και πεινάω. Θα μου απαγορευτεί η είσοδος; Είμαι σε καραντίνα από το Σάββατο. Δεν έχω βγει οξω

Κακή ιδέα το κράνος. Μπορεί να φοβηθούν ότι μπήκες για ληστεία 😄

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Philippe είπε

'Ηδη στην Κίνα ανησυχούν τι θα γίνει αν τους αμολήσουν (δεύτερο κύμα κλπ). Γιατί τώρα δεν φαίνεται να έχουν περαιτέρω εξάπλωση, όμως η καραντίνα παραμένει σε ισχύ.

Έτσι είναι τα πράγματα. Μηδέν κρούσματα μεν αλλά 14 μέρες ακόμα καραντίνα δε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, patclo είπε

Είναι 0,3% τώρα, 42/13744x100 = 0,3 . Θα ανέβει λίγο αυτό το νούμερο του CFR (case  fatality ratio) γιατί τις επόμενες μέρες θα πεθάνουν και άλλοι από αυτό το γκρουπ των 13744. Το τρέχον CFR υποεκτιμά πάντα το πραγματικ

Edit λάθος το ίδιο λέμε

0.3 % ή 3 στους χίλιους

Και πάλι όμως αυτό είναι ποσοστό που αν στέκει είναι σε ΟΛΟ το πληθυσμό, όχι σε όσους έχουν βγει θετικοί

Αν δηλαδή έχουν κάνει ας πούμε 60 χιλιάδες τεστ τα ποσοστά θανατου πέφτουν πολύ πολύ πιο κάτω

Στο diamond princess που αναφέρθηκε πέθανε το 0.2% όλων και το 1% όσων νόσησαν

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

πόσες φόρες θέλω να γράψω αυτό ως απάντηση σε κάποια ποστ

αλλά τελικά είναι τόσα πολλά που βαριέμαι.....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Οι Έλληνες της Γερμανίας (που ζούνε και σε ξένη χώρα) γιατί να γνωρίζουν περισσότερα;;

Γιατί έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ προφανώς
και Ich spreche kein deutsch <-γκούγκλης.
Εκτός αυτού είναι αρκετά κυνικοί για να το παραδεχτούν δημοσίως.
"Εμείς έχουμε τη γριά, εμείς και το φτυάρι. Τι;;;;;; Έπασχε κι από πλατυποδία;;;*
"Έξω απ'τα στατιστικά!"

*που λέει ο λόγος.... 😛

Δημοσ.

γυρισα απο σουπερμαρκετ, εκτος οτι αντισηπτικα ακομα γιοκ, πλεον ξαφανιστηκαν και οι χλωρινες....

παω στο ταμειο και πισω απο την ταμια ειχε καποια μπουκαλακια (5-6 κομματια) καθαρο οινοπνευμα τα πολυ μικρα...

ποσο εχουν? 

8 ευρω.....

μαστα.... και γιατι τα εχετε διπλα απο τα ουισκι?

τα φοβομαστε μηπως κλαπουν....

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Οχι αλλα να εχεις υποψη σου οτι σε ολα τα οικονομικα φορα αναλυτες οικονομικων ερχεται μεγαλυτερη απειλη απο οτι το 2008, το 2008 θα φανταζει παιδικη χαρα, και τα θυματα  μιας καινουργιας οικονομικης κρισης θα ειναι περισσοτερα, οποτε τα 475 η και μερικες 100αδες να προσθεσουμε , σε λιγοτερο απο χρονο δεν θα τους θυμαται κανενας μας https://www.capital.gr/bloomberg-view/3438678/ta-tumpana-tis-lehman-brothers-stis-agores-akougontai-olo-kai-pio-konta

Που ξέρεις μπορεί να είναι μία ευκαιρία για ένα "restart" οικονομικό..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tornado είπε

γυρισα απο σουπερμαρκετ, εκτος οτι αντισηπτικα ακομα γιοκ, πλεον ξαφανιστηκαν και οι χλωρινες....

παω στο ταμειο και πισω απο την ταμια ειχε καποια μπουκαλακια (5-6 κομματια) καθαρο οινοπνευμα τα πολυ μικρα...

ποσο εχουν? 

8 ευρω.....

μαστα.... και γιατι τα εχετε διπλα απο τα ουισκι?

τα φοβομαστε μηπως κλαπουν....

Αφού είπαν από αύριο θα εφοδιαστούν 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...