Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, greed είπε

Πείτε ρε μη γελάτε. Έχω αρχίσει και πεινάω. Θα μου απαγορευτεί η είσοδος; Είμαι σε καραντίνα από το Σάββατο. Δεν έχω βγει οξω

Πηγαινε να ψωνισεις.Εγω καθε εβδομαδα παω χαλαρα ουτε μασκες ουτε τιποτα.Η αληθεια βεβαια ειναι τοι εκει που ψωνιζω τηρουνται τα ορια των πελατων και ειμαστε ανετα.

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cumulus είπε

Πηγαινε να ψωνισεις.Εγω καθε εβδομαδα παω χαλαρα ουτε μασκες ουτε τιποτα.Η αληθεια βεβαια ειναι τοι εκει που ψωνιζω τηρουνται τα ορια των πελατων και ειμαστε ανετα.

Στείλε σούπερ μάρκετ σε πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυκλάδες (και αλλού, χωριά κλπ) έχουν ξεχυθεί ένα σωρό Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς, και από άλλες μητροπόλεις, για να "ξεφύγουν" από τον ιό, που σημαίνει πως τον μεταδίδουν στις περιοχές αυτές, οι οποίες έχουν ένα μόνο κέντρο υγείας που δεν είναι να το λες ούτε για αστείο.

Θα πέσει πολύ κλάμα με τους ανεγκεφαλους.

.

Επεξ/σία από frieck
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, fuz10n είπε

μ αρεσει που συγκρινετε καποιοι τους μισθους γιατρων με "μισθους" ποδοσφαιριστων κλπ. μονο που οι 2οι δεν ειναι ακριβως μισθοι, αλλα επενδυσεις σε ατομα που φερνουν πισω πολλαπλασια λεφτα.

το ενα ατομο εργαζεται και το αλλο ειναι asset επιχειρησης.

edit οκ και ο γιατρος μπορει να φερει λεφτα σε επιχειρηση αλλα οχι σα το messi

Το μεγαλύτερο asset είναι ένα ποτήρι νερό στην έρημο. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά τι παίζει με την Γερμανία; Σήμερα έδωσε 5 θανάτους, αλλά οι serious/critical είναι 2, όσοι ήταν και χτες. Μήπως δεν είναι μόνο 2 σε εντατική στην Γερμανία από τους 13000+ ασθενείς;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Εγω νομιζω οτι θα πρεπει να απεχεις απο συμβουλες και σχολια για τα παιδια και τις οικογενειες των αλλων.

Συμφωνώ και εχεις δίκιο, αλλά εύχομαι να είμαι λάθος και θα ζητήσω συγγνώμη.... Αλλιώς παιδιά χωρίς εμβόλια είναι δημόσιος κίνδυνος... Γνώμη μου πάντα!

Δημοσ.

Επειδη δεν βγαζω ακρη,αν παρω την οικογενεια μου και παω σε παραλια οπου ελαχιστη απόσταση απο αλλους ειναι δεκα μετρα ειναι ανευθυνη σταση? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

Τελικά τι παίζει με την Γερμανία; Σήμερα έδωσε 5 θανάτους, αλλά οι serious/critical είναι 2, όσοι ήταν και χτες. Μήπως δεν είναι μόνο 2 σε εντατική στην Γερμανία από τους 13000+ ασθενείς;

Είναι έτοιμοι να βγάλουν το στρατό στους δρόμους.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Επειδη δεν βγαζω ακρη,αν παρω την οικογενεια μου και παω σε παραλια οπου ελαχιστη απόσταση απο αλλους ειναι δεκα μετρα ειναι ανευθυνη σταση? 

Θα κάθεστε όλοι σε απόσταση 10 μέτρα μεταξύ σας :lol:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BrocasHelm είπε

η γερμανία έχει δραματικά λίγους θανάτους, πώς έτσι έχουν υπερκορυφαίο σύστημα υγείας; 

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, QuitLife said:

Εγω νομιζω οτι θα πρεπει να απεχεις απο συμβουλες και σχολια για τα παιδια και τις οικογενειες των αλλων.

Τα παιδιά "των άλλων" πάνε στα ίδια σχολεία με τα "δικά μας". Οι αρρώστιες που κουβαλάνε, δυστυχώς, είναι κοινόχρηστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε

Αφου δεν προσφέρει τα ξενοδοχεία του,λες να μην έχει σημασία??

Ναι γιατι δεν είναι για τον Messi αλλά για εμάς που όπως είπε και κάποιος άλλος τον χρυσοπληρώνουμε (για ψυχοθεραπεία).

Τόσο ηλίθιοι είμαστε... (όχι εγώ πάντως)

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...