Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι απο τους μοναδικους που δεν εχουν αγορασει ακομα μασκα και αντισηπτικα και λοιπες βλακειες; Αν καταλαβει κανεις ποσο ευκολα μπορει να διαδοθει ο ιος, συνηδειτοποιει οτι ολα αυτα ειναι χασιμο χρηματων.

Ειδικα αυτο με τα γαντια που φορανε ολοι στην τηλεοραση για τις καμερες, δεν το καταλβαινω. Και στην λαϊκη φορουσαν γαντια, οτι τί δηλαδη;

Επεξ/σία από elpaso1
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εδώ να πούμε για τους διάφορους "ήρωες" της εποχής το covid-19 ότι στους εκπαιδευτικούς έχει σταλεί ενημέρωση για το θέμα της Εξ'αποστάσεως εκαπίδευσης και η οδηγία των συνδικαλιστικών τους οργάνων είναι να μην κάνουν τίποτα.

Αυτοί αυριο θα βγαίνουν και θα μιλάνε για την "θυσια" τους τις μέρες αυτές.

από τον ιδιωτικό τομέα τα πράγματα πάντως είναι πολύ μαύρα.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greed είπε

Ρε μάγκες εγώ που δεν έχω μάσκα και θέλω να πάω σούπερ μάρκετ μπορώ να φοράω κράνος;

Πείτε ρε μη γελάτε. Έχω αρχίσει και πεινάω. Θα μου απαγορευτεί η είσοδος; Είμαι σε καραντίνα από το Σάββατο. Δεν έχω βγει οξω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elpaso1 είπε

Ειμαι απο τους μοναδικους που δεν εχουν αγορασει ακομα μασκα και αντισηπτικα και λοιπες βλακειες; Αν καταλαβει κανεις ποσο ευκολα μπορει να διαδοθει ο ιος, συνηδειτοποιει οτι ολα αυτα ειναι χασιμο χρηματων.

εγώ μαζί σου, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις καλό είναι να υπάρχουν 

απλά όχι τρέλα 

Δημοσ.
1 minute ago, greed said:

Πείτε ρε μη γελάτε. Έχω αρχίσει και πεινάω. Θα μου απαγορευτεί η είσοδος; Είμαι σε καραντίνα από το Σάββατο. Δεν έχω βγει οξω

Οταν λες εισαι σε καραντινα; Εισαι θετικος στον ιο;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Δεν έχει καθόλου σημασία αν είναι fake ή όχι...

Αφου δεν προσφέρει τα ξενοδοχεία του,λες να μην έχει σημασία??

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να βάλω κανένα boxxerακι στη μάπα μου; Δώστε καμία πρόταση για μάσκα για σούπερ μάρκετ diy φαση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Εσύ δεν είπαμε (χθες βράδυ) πως είσαι βίγκαν; Τι ανησυχείς; :P 

Edit: "Λογικό πως δεν ανησυχείς" έπρεπε να του γράψω. My bad. :) 

2 λεπτά πριν, greed είπε

Να βάλω κανένα boxxerακι στη μάπα μου; Δώστε καμία πρόταση για μάσκα για σούπερ μάρκετ diy φαση

Αν όχι τίποτα άλλο θα σε περάσουν για τρελό και θα σε αποφεύγουν όλοι. Οπότε θα είναι ένα επιπλέον μέτρο προστασίας.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
Just now, Sanjuro said:

Εσύ δεν είπαμε (χθες βράδυ) πως είσαι βίγκαν; Τι ανησυχείς; :P 

Βγαζει καποια ανησυχια το ποστ μου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Οταν λες εισαι σε καραντινα; Εισαι θετικος στον ιο;

Όχι απλά μένω σπίτι από το Σάββατο που διέκοψα τη δουλειά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Αν όχι τίποτα άλλο θα σε περάσουν για τρελό και θα σε αποφεύγουν όλοι. Οπότε θα είναι ένα επιπλέον μέτρο προστασιας

Χαχα θα γράψω σε χαρτί Κορωνοιος και θα το κολλήσω στο κούτελο μου

3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Πιστευω σημερα θα πει λιγα κρουσματα 10-30 και αυριο περισσοτερα

Πάμε στοίχημα; Τι απόδοση πιάνει;

Δημοσ.
1 hour ago, logistoulis said:

τα παράπονα στον κόσμο όταν μιλάμε για προσφορά και ζήτηση , ο κόσμος τα ακουμπάει στον μέσι 

Συμπεριλαμβανομένης και της κυρίας με το ωραίο μαντηλάκι που αγόρασε απ' την εταιρεία που χώνει εκατομμύρια στη διαφήμιση, μέσω της οποίας πληρώνονται οι Μέσι και οι Ρονάλντοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...