Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το πρωί αγόρασα από το φαρμακείο ένα μικρό 100ml αντισηπτικό 70 βαθμών στα 3.5€ και μου κακοφάνηκε, 8.5???

επίσης το μισόλιτρο το πήρα στα 8κάτι 

AB Βασιλοπουλος, 500 ML Activel, 3.90 ευρω. 70% και με αλοη και γλυκερινη.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

AB Βασιλοπουλος, 500 ML Activel, 3.90 ευρω. 70% και με αλοη και γλυκερινη.

ε δεν μπορούσα να πάω

σε άλλα νέα, ας κλάψουμε τα κεχτημένα μας...

https://www.taxheaven.gr/news/47875/x-staikoyras-exetazetai-h-katabolh-toy-dwroy-pasxa-gia-thn-periodo-poy-exei-anastalei-h-leitoyrgia-twn-epixeirhsewn

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gorilas13 είπε

Πάντως αυτό με τα φάρμακα που είναι κοντά στην καταπολέμηση κτλ κτλ, πιο πολύ μου κάνουν για παρηγοριά στον άρρωστο.Εγώ αυτό που βλέπω είναι να κλείνουν όλοι σύνορα και κινήσεις που δηλώνουν ότι θα πάει παρα πολύ μακριά η βαλίτσα. Ο κόσμος νομίζει οτι θα κάτσει μέσα και θα περάσει ο ιός και θα φύγει ή οτι θα βρούν φάρμακο και όλα καλά. Αν ήταν έτσι θα τα έκλειναν όλα χθές.

Δε τα κλείνουν ακόμα γιατί γενικά όλοι πιστεύουν στη θεωρία της ανοσίας αγέλης που είπε στα ίσια ο Άγγλος προθυπουργός. Δεν τα έβγαλε απο το κεφάλι του, έχει συμβούλους επιστήμονες απο τα καλύτερα πανεπιστήμια. Το ότι δήθεν παίρνει μέτρα τώρα είναι για την κατακραυγή που έχει πέσει. Όπως δήθεν μέτρα παίρνουμε και εμείς.

Ότι να΄ναι. Πήγαινε μια βόλτα Wuhan και μετά Bergamo Ιταλία που μαζεύει τους νεκρούς ο στρατός με τα φορτηγά. 475 νεκροί Ιταλία σε μια μέρα. Κι έλα μετά να λες για δήθεν μέτρα.

Όσο για τον Johnson, όταν είναι σε τροχιά Brexit και προσπαθεί να δείξει "εμείς γαμάμε και μπορούμε μόνοι μας" τόσο καιρό στις προεκλογικές καμπάνιες, αν έριχνε γενικό λουκέτο και κλείνανε τα πάντα μετά τι θα γινόταν; Ήταν απόφαση εντελώς βασισμένη στην οικονομία και οχι στο υγειονομικό κομμάτι. Η καραμέλα του herd immunity που ακούγεται ψαγμένο και το πιπιλάνε όλα τα Ελληνικά και μη ΜΜΕ είναι απλά μια δικαιολογία για να μην πεί στεγνά "θυσιάζω μερικές χιλιάδες κόσμου για να μην ψοφήσει η οικονομία μας".

Παρεπιπτόντως, χτες η λίρα ήταν σε ιστορικό χαμηλό 30ετίας. Επίσης, από αύριο κλειστά όλα τα σχολεία και στην Βρετανία. Κοινώς είδε οτι δεν τραβάει το παραμύθι και έκανε κωλοτούμπα.

Edit 1: Πριν λίγο βγήκε ο Johnson και είπε για αυστηρά μέτρα. Κλείνει το μετρό και τα τρένα του Λονδίνου. Περνάνε και νόμο ώστε οι δυνάμεις ασφαλείας να έχουν δικαίωμα να σε μαζεύουν από τον δρόμο χωρίς πολλά πολλά. Και άλλα πολλά ωραία γιατί υπολογίζουν μίνιμουμ 20.000 νεκρούς στο αισιόδοξο σενάριο με τα αυστηρά μέτρα. Δήθεν μέτρα όλα αυτά ε;

Edit 2: Και για να γελάσουμε και λίγο, θεικό calculator πόσο θα σας βγάλει το απόθεμα κωλόχαρτου με παραμέτρους χρήσης και advanced options :P

https://howmuchtoiletpaper.com/

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει και ενας αλλος ιος, πολυυυ πιο θανατηφορος.Με τραγικα περισσοτερους  θανατους, κυριως σε νεους και παιδια.Ο ιος τις πεινας.Αλλα αυτος δεν πουλαει γιατι δεν ειναι μεταδοτικος και ειναι μακρυα.Δεν μας αφορα.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μ αρεσει που συγκρινετε καποιοι τους μισθους γιατρων με "μισθους" ποδοσφαιριστων κλπ. μονο που οι 2οι δεν ειναι ακριβως μισθοι, αλλα επενδυσεις σε ατομα που φερνουν πισω πολλαπλασια λεφτα.

το ενα ατομο εργαζεται και το αλλο ειναι asset επιχειρησης.

edit οκ και ο γιατρος μπορει να φερει λεφτα σε επιχειρηση αλλα οχι σα το messi

Επεξ/σία από fuz10n
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Α, τοοόσο μεγάλη συγκέντρωση ατόμων... 🤣 

Αυτά είδανε φαίνεται και βγάλανε νόμο που απαγορεύει τις συναθροίσεις άνω των 10 ανθρώπων ακόμα και μέσα στο σπίτι τους με πρόστιμα και φυλακές !!

Ρε πάμε καλά;;

Τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε ότι έχουμε δικτατορία, χούντα, φασισμό!!

Τι φοβάστε άραγε;

Έναν ιό, λες και δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι τέτοιο...

Τόσα προβλήματα έχει ο πλανήτης...

εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από χιλιάδες άλλες αιτίες, κι εσάς σας φαίνεται λογική αυτή η παγκόσμια παράνοια! Σας φαίνονται λογικές οι τόσες καταπατήσεις ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων.

πως μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι;;

συνείδηση δεν έχετε;;

Πως μπορείτε να μην αντιδράτε;

τι λέτε στα παιδιά σας; τι θα τους πείτε αύριο;

φοβόμουν να παλέψω για τα δικαιώματά σας...

Νομίζω αν έχεις παιδί σίγουρα δεν του έχεις κάνει τα εμβόλια.....

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ, θα βρείτε ακόμη μία έγκριση για αγορά latex γαντιών μιας χρήσης από το ίδιο φαρμακείο, προς 7 ευρώ η 100αδα. Στο skroutz και γενικότερα με μια απλή αναζήτηση, τα βρίσκεις από 3 ευρώ την 100δα. Πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί αρμόδιος επί του θέματος. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mangeo είπε

Νομίζω αν έχεις παιδί σίγουρα δεν του έχεις κάνει τα εμβόλια.....

Εγω νομιζω οτι θα πρεπει να απεχεις απο συμβουλες και σχολια για τα παιδια και τις οικογενειες των αλλων.

Δημοσ.

Εδώ να πούμε για τους διάφορους "ήρωες" της εποχής το covid-19 ότι στους εκπαιδευτικούς έχει σταλεί ενημέρωση για το θέμα της Εξ'αποστάσεως εκαπίδευσης και η οδηγία των συνδικαλιστικών τους οργάνων είναι να μην κάνουν τίποτα.

Αυτοί αυριο θα βγαίνουν και θα μιλάνε για την "θυσια" τους τις μέρες αυτές.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Ρε μάγκες εγώ που δεν έχω μάσκα και θέλω να πάω σούπερ μάρκετ μπορώ να φοράω κράνος;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, archimidis είπε

αν δεν υπήρχαν τα καρτελάκια εισόδου κατευθείαν 100 μην αφήνουμε το καθένα να κάνει ότι γουστάρει

Υπήρχαν αλλά προφανώς ήταν όλα άκυρα. 

Πως γίνεται να είναι σε πολυσύχναστο δρόμο σούπερ μάρκετ γεμάτο από αυτοκίνητα έξω και γεμάτο κόσμο μέσα και να μην υπάρχει ούτε ένα άτομο στην ουρά απέξω ούτε όταν μπήκα ούτε όταν βγήκα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...