Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αυτό με τα φάρμακα που είναι κοντά στην καταπολέμηση κτλ κτλ, πιο πολύ μου κάνουν για παρηγοριά στον άρρωστο.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι να κλείνουν όλοι σύνορα και κινήσεις που δηλώνουν ότι θα πάει παρα πολύ μακριά η βαλίτσα.

Ο κόσμος νομίζει οτι θα κάτσει μέσα και θα περάσει ο ιός και θα φύγει ή οτι θα βρούν φάρμακο και όλα καλά. Αν ήταν έτσι θα τα έκλειναν όλα χθές.

Δε τα κλείνουν ακόμα γιατί γενικά όλοι πιστεύουν στη θεωρία της ανοσίας αγέλης που είπε στα ίσια ο Άγγλος προθυπουργός. Δεν τα έβγαλε απο το κεφάλι του, έχει συμβούλους επιστήμονες απο τα καλύτερα πανεπιστήμια. Το ότι δήθεν παίρνει μέτρα τώρα είναι για την κατακραυγή που έχει πέσει. Όπως δήθεν μέτρα παίρνουμε και εμείς.

Επεξ/σία από gorilas13
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

https://www.capital.gr/diethni/3438946/koronoios-stratigika-apothemata-iatrikou-exoplismou-apofasise-na-dimiourgisei-i-europaiki-epitropi

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να δημιουργήσει στρατηγικά αποθέματα ιατρικού εξοπλισμού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας (rescue), όπως αναπνευστήρες και προστατευτικές μάσκες προκειμένου να βοηθήσει τις χώρες της ΕΕ στην πανδημία του COVID-19.

"Δημιουργώντας τα πρώτα κοινά αποθέματα επείγοντος ιατρικού εξοπλισμού κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη. Θα είναι προς όφελος των κρατών μελών και των πολιτών μας. Η βοήθεια του ενός προς τον άλλον είναι ο μόνος δρόμος να πάμε μπροστά", δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Τα αποθέματα ιατρικού εξοπλισμού θα περιλαμβάνουν:

Εξοπλισμό εντατικής θεραπείας, επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες, εμβόλια και θεραπευτικά σχήματα, προμήθειες εργαστηρίων.

Δημοσ.

Πραγματικο εμβόλιο να περιμένετε το 2021. Μέχρι τότε θέλει άπειρη προσοχή. Το καλοκαίρι Ελλάδα μπορεί να μειωθούν τα κρούσματα από Οκτώβριο με τα κρύα όμως θα έχουμε πάλι τα ίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πραγματικο εμβόλιο να περιμένετε το 2021. Μέχρι τότε θέλει άπειρη προσοχή. Το καλοκαίρι Ελλάδα μπορεί να μειωθούν τα κρούσματα από Οκτώβριο με τα κρύα όμως θα έχουμε πάλι τα ίδια. 

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα μπορεί αυτοί που έχουν περάσει τον ιό να το βάζουν στο βιογραφικό τους ως προσόν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ο Ρόναλντο άκουσα έδωσε τα ξενοδοχεία του. Άλλοι μεγάλο βιομήχανοι φαρμακοτριφτες κλπ δεν είδα να προσφέρουν κάτι. 

Αντι να φτιάχνουμε σύγχρονα νοσοκομεία πρώτα από όλα βλέπω να πετάνε λεφτά σε διάφορα άλλα 

Fake News ήταν για τον Κριστιάνο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Δε τα κλείνουν ακόμα γιατί γενικά όλοι πιστεύουν στη θεωρία της ανοσίας αγέλης που είπε στα ίσια ο Άγγλος προθυπουργός. Δεν τα έβγαλε απο το κεφάλι του, έχει συμβούλους επιστήμονες απο τα καλύτερα πανεπιστήμια. Το ότι δήθεν παίρνει μέτρα τώρα είναι για την κατακραυγή που έχει πέσει. Όπως δήθεν μέτρα παίρνουμε και εμείς.

εγώ με αυτό δεν διαφωνώ ιδιαίτερα, γιατί μου φαίνεται λογικό ως εξήγηση..  τα σταδιακά μέτρα άλλωστε γιατί να γίνονται; αν γινόταν παγκόσμιο lockdown θα είχε περισσότερη λογική το να δουλεύουν ανούσια ακόμα κάποια πράγματα που ο κόσμος έρχεται σε επαφή 

και είχα πει από την αρχή ότι αυτά που έλεγαν οι αγγλάρες περισσότερο θέμα ρητορικής ήταν παρά ουσίας (απλά ακούγονταν απάνθρωπα σε σχέση με την υπόσχεση ότι αν προσέχεις όλα καλά) γιατί και αυτοί πήγαν σε μέτρα όταν είδαν την επικείμενη επιβάρυνση στο σύστημά τους όπως όλοι και άλλοι που δε μίλησαν για αγέλες μέχρι πριν λίγες μέρες είχαν ανοικτά σχολεία

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Δε τα κλείνουν ακόμα γιατί γενικά όλοι πιστεύουν στη θεωρία της ανοσίας αγέλης που είπε στα ίσια ο Άγγλος προθυπουργός. Δεν τα έβγαλε απο το κεφάλι του, έχει συμβούλους

επιστήμονες απο τα καλύτερα πανεπιστήμια. Το ότι δήθεν παίρνει μέτρα τώρα είναι για την κατακραυγή που έχει πέσει.

Ναι τα καλυτερα παιδια εχουν τα καλυτερα πανεπιστημια. Οπως το λες ειναι. Που ζουν απο ερευνητικα προγραμματα της Ευρ. Κοινοτητας (δλδ των φαρμακευτικων και αλλων lobbies).

Ξυπνα φιλε, ξυπνα.

και θα το ξαναπω, η θεωριες/μελετες της ανοσιας της αγελης, αναφερεται κατα το μεγαλυτερο ποσοστο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Την ψυχοθεραπεία που δίνει ο κάθε Μέσι σε εκατομμύρια ανθρώπων δεν μπορεί να την δώσει άνθρωπος άλλου επαγγέλματος.

Αν χρειαστεις ποτε κανενα σιροπι για βηχα μην ερθεις φαρμακειο να ζητησεις, βαλε στο Youtube το βιντεο με τα γκολ καριερας του Μεσι.

12 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Πάντως αυτό με τα φάρμακα που είναι κοντά στην καταπολέμηση κτλ κτλ, πιο πολύ μου κάνουν για παρηγοριά στον άρρωστο.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι να κλείνουν όλοι σύνορα και κινήσεις που δηλώνουν ότι θα πάει παρα πολύ μακριά η βαλίτσα.

Ο κόσμος νομίζει οτι θα κάτσει μέσα και θα περάσει ο ιός και θα φύγει ή οτι θα βρούν φάρμακο και όλα καλά. Αν ήταν έτσι θα τα έκλειναν όλα χθές.

Ειμαστε ετοιμοι εμεις σαν χωρα για 500.000 νεκρους, συμπεριλαμβανομενων και εκατονταδων γιατρων και νοσηλευτων? Γιατι στην Αγγλια δεν ειναι ετοιμοι για 4 με 5 εκατομμυρια, γι αυτο και ο ηλιθιος που εχουν για πρωθυπουργο το πηρε πισω και τωρα εφαρμοζει αυστηρα μετρα. Μη χρησιμοποιειτε μεγαλες και δυσκολες λεξεις οπως η ανοσια αγελης αν δε ξερετε τι σημαινουν.

• Like 8
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
25 minutes ago, gorilas13 said:

Δεν παλεύεστε μερικοί καθόλου. Τα σύνορα τα κλείνουν, οι περισσότεροι αργά γιατί ακούνε τις πίπες που λέει ο ξανθομάλλης  της Βρετανίας, που θέλω να δω αν θα καταδικαστεί σαν εγκληματίας μετά τους θανάτους εκεί. Με περιορισμό έστω και 1 μήνα η Κίνα δείχνει ότι ελέγχεται η κατάσταση σε πόλεις χαώδης, όχι Ευρωπαϊκές.
Η ανοσία στην αυτοϊκανοποίηση, που δέρνει τον κάθε πειραματιστή πρωθυπουργό με τα φυντάνια από τα καλύτερα Πανεπιστήμια, που το μόνο που δεν διδάσκουν είναι κοινή λογική από ότι φαίνεται, αλλά την λογική της επιβίωσης των αγορών και ας πεθάνουν οι γέροι και οι άρρωστοι που επιβαρύνουν τα ΑΕΠ. 
Έχω πραγματικά περιέργεια για το μετά, έπειτα από το ξεβράκωμα που έχει γίνει στις "πολιτισμένες" χώρες της Δύσης, τη βοήθεια που προσέφεραν η μία στην άλλη (Στη Σερβία μόνο η Κίνα και η Ρωσία προσέφεραν βοήθεια, οι βρωμεροί Κομμουνισταί δηλαδή), τις αγορές ιδιωτικών κλινικών από το δημόσιο, που πριν 1 βδομάδα ήταν πρόβλημα, τους παραπάνω γιατρούς που είχαμε και τώρα ζητάμε να πάνε να καταταγούν και όλα τα ωραία που βλέπουμε και χειροκροτάμε τον γκαντεμόσαυρο στα μπαλκόνια.
Δήθεν μέτρα παίρνει ο Νο2 με οξυζενέ μαλλί, γιατί εκεί θα τον πάνε στα δικαστήρια και μάλλον φυλακή και όχι για την κατακραυγή.
Τώρα αν εμείς παίρνουμε δήθεν μέτρα, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του σαν μέτρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Και για όσους δεν μπορούν να βρουν μάσκες το ρίχνω σαν ιδέα.Πριν 2-3 ωρίτσες έφτιαξα τέσσερις.Έγιναν ανάρπαστες από όλη την οικογένεια.Πλύνε βάλε είναι για όσο αντέξει το βετεξ.:D

Ραπτομηχανή , βετέξ μέτρου , έτοιμη και η μάσκα.Τώρα για όσους δεν τόχουν με τη ραπτομηχανή ευκαιρία να μάθετε τώρα που είστε κλεισμένοι μέσα.Μου χρειάστηκε άπειρες φορές και να είναι καλά η πεθερούλα που μου έδωσε τις πρώτες οδηγίες.

IMG_0465.JPG

Έχω την εντύπωση πως το βετεξ δεν κάνει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Αν χρειαστεις ποτε κανενα σιροπι για βηχα μην ερθεις φαρμακειο να ζητησεις, βαλε στο Youtube το βιντεο με τα γκολ καριερας του Μεσι.

Αν χρειαστείς να δεις μια ταινία, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να ακούσεις ένα τραγούδι να πας στο φαρμακείο να ζητήσεις

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 minutes ago, legendw84it said:

Δεν παλεύεστε μερικοί καθόλου. Τα σύνορα τα κλείνουν, οι περισσότεροι αργά γιατί ακούνε τις πίπες που λέει ο ξανθομάλλης  της Βρετανίας, που θέλω να δω αν θα καταδικαστεί σαν εγκληματίας μετά τους θανάτους εκεί.

Έχω πραγματικά περιέργεια για το μετά το ξεβράκωμα που έχει γίνει στις "πολιτισμένες" χώρες της Δύσης, τη βοήθεια που προσέφεραν η μία στην άλλη (Στη Σερβία μόνο η Κίνα και η Ρωσία προσέφεραν βοήθεια, οι βρωμεροί Κομμουνισταί δηλαδή), τις αγορές ιδιωτικών κλινικών από το δημόσιο, που πριν 1 βδομάδα ήταν πρόβλημα, τους παραπάνω γιατρούς που είχαμε και τώρα ζητάμε να πάνε να καταταγούν και όλα τα ωραία που βλέπουμε και χειροκροτάμε τον γκαντεμόσαυρο στα μπαλκόνια.
Δήθεν μέτρα παίρνει ο Νο2 με οξυζενέ μαλλί, γιατί εκεί θα τον πάνε στα δικαστήρια και μάλλον φυλακή και όχι για την κατακραυγή.

(Θελω να) Ελπιζω οτι αφου περασει ο πρωτος τυφωνας του ιου (γιατι θα εχουμε και 2ο πιστευω μετα το καλοκαιρι), θα αποδοθουν ευθυνες. Σε πολιτικους, οργανισμους, δημοσιους υπαλληλους.

Και παλι θελω να ελπιζω, αλλα ισως και οχι. Ο λαος στον μεγαλυτερο βαθμο (σε ολο τον κοσμο) ειναι βλακας, οποτε ....

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

Δεν ξερω τι γνωμη εχεις αλλα το ποδοσφαιρο ειναι το συγχρονο κολοσσαιο αρτων και θεαματων, τωρα αν καποιοι ενοχλουνται......

PS: εκτος και αν αναφερεσαι στο ορθογραφικο λαθος τοτε ναι :P 

Το επιασες !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...