Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Τρέξιμο, όταν λενε όλοι οι γιατροί και οι αρχές μείνετε μέσα; όταν όλοι καθόμαστε μέσα για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες; 

Το βλέπεις λογικό; 

Δεν κάνει κάτι κακό, καλό κάνει, αλλά όχι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Αυτά.... 

Χθες ο υφυπουργός υγείας ανακοίνωσε ότι επιτρέπεται η γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους μέχρι 2 άτομα:

• Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ατομικά ή ανά δύο άτομα τηρώντας απαρέγκλιτα την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου

Συνεπώς ο άνθρωπος αυτός δεν παραβίαζε τις εντολές του υπουργείου και κακώς του ζητήθηκε να πάει σπίτι.

• Like 7
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω βλεπω με τις αφιξεις αεροδρομιο που περνανε ετσι χωρις τιποτα να ειμαστε εμεις . Ειδικα τωρα που επιστρεφει μεγαλο κυμα νεων με την "ανοησια αγελης" 

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ισπανία ακόμα δεν ξεκίνησε η μέρα και γίνεται χαμός. Η επόμενη Ιταλία αν και βλέπω να την ξεπερνάει μιας και ήταν αρκετά πίσω σε μέρες και ήδη την έχει φτάσει ανεβαίνει παραπάνω από την Ιταλία. 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ntinos19 είπε

Αν κάποιος εργάζεται σε εταιρία που δουλεύει μεγάλα αρχεία και file sharing λόγο της εργασίας από το σπίτι είναι δύσκολο αν αυξηθεί ο χρόνος του που είναι ήδη περιορισμένος.

Αναφέρομαι μόνο για τις εταιρίες και όχι για προσωπική χρήση που εκεί δεν με πειράζει αν πάει και στα 5mbps.

Φιλε αν δεν εχεις παρε-δωσε με γραφιστες, τοτε τα 10mbit ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Δλδ με μια 10αρα τι ακριβως δεν θα κανεις ή τι ακριβως θα κανεις σε 3πλασιο χρονο; Αν θελεις δωσε μου ενα παραδειγμα.

Μιλάτε για 100άρες κι εμείς στις καλές μέρες ανεβάζουμε με 67kb/sec και κατεβάζουμε με 700kb/sec. Στην προηγούμενη δουλειά προσπαθούσα να ανεβάζω φωτογραφικό υλικό ή έτοιμα περιοδικά indesign για εκτύπωση, πολλά gb, κάποια από αυτά μου έπαιρναν 2-3 ημέρες ενώ έπρεπε να τα έχουν μέχρι τις 17.00 της ίδιας ημέρας. Στον ελεύθερο μου χρόνο είχα φτιάξει κάποιους οδηγούς για YouTube. Δεν κατάφερα να τους ανεβάσω ποτέ. Υπάρχουν έλληνες που θα μπορούσαν να βγάζουν λεφτά ανεβάζοντας YouTube videos και δεν μπορούν λόγω αργού ίντερνετ.

Υπάρχουν δουλειές που απαιτούν 100άρα upload (και όχι μόνο 100/10 που δίνουν οι περισσότεροι σήμερα), και υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τη δουλειά τους εξαιτίας του αργού internet. Η 10άρα αρκεί για αυτόν που θέλει να διασκεδάζει στο internet παίζοντας παιχνίδια, οι επαγγελματίες (σε διαφήμιση, φωτογραφία, βίντεο και άλλα) θέλουν ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, stelios18120 said:

Κλασικός ελληναρας που δεν παίρνει από λόγια. 

Αν κρατάει αποστάσεις απ'τους γύρω μια χαρά εφαρμόζει το μέτρο του social distancing.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την ιδια λογικη οι εταιριες να εβαζαν μισθωμενες,ποσως με ενδιαφερει αν ειναι ετσι τοτε να γινει περιορισμος σε ολα

Επεξ/σία από ougxar
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Δεν εχω μπλεξει απολυτως τιποτα. Επι 10+ χρονια κανουν οτι μπορουν (δεν εξεταζω γιατι και πως) για να μας ριξουν το ανοσοποιητικο και ιδιως στους ευαισθητους και μεγαλους σε ηλικια, και τωρα ξαφνικα μας παπαριζουν οτι ενδιαφερονται για αυτους.

Ο κορονΑιος ειναι ΙΟΣ και οχι παθηση, που κτυπαει οσους εχουν καταβεβλημενο ανοσοποιητικο, αλλα προφωνως δεν το εχεις ακομα καταλαβει. Οι αλλοι κολλανε και το ξεπερνανε σχεδον χωρις προβληματα.

θα επιτρέψεις να διαφωνήσω με όλα όσα λες αλλά δεν είναι το κατάλληλο νήμα για αυτή την συζήτηση. Να είσαι καλά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

αυτό είναι το πρόβλημα μου (προσωπικά) γιατί έχω να κάνω με γραφίστες, φαντάσου κάποιοι που έχουν να κάνουν με μεγάλα αρχεία κώδικα και προγράμματα και θέλουν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν όγκο δεδομένων και σε άλλες εταιρίες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VanJ είπε

Μιλάτε για 100άρες κι εμείς στις καλές μέρες ανεβάζουμε με 67kb/sec και κατεβάζουμε με 700kb/sec. Στην προηγούμενη δουλειά προσπαθούσα να ανεβάζω φωτογραφικό υλικό ή έτοιμα περιοδικά indesign για εκτύπωση, πολλά gb, κάποια από αυτά μου έπαιρναν 2-3 ημέρες ενώ έπρεπε να τα έχουν μέχρι τις 17.00 της ίδιας ημέρας. Στον ελεύθερο μου χρόνο είχα φτιάξει κάποιους οδηγούς για YouTube. Δεν κατάφερα να τους ανεβάσω ποτέ. Υπάρχουν έλληνες που θα μπορούσαν να βγάζουν λεφτά ανεβάζοντας YouTube videos και δεν μπορούν λόγω αργού ίντερνετ.

Υπάρχουν δουλειές που απαιτούν 100άρα upload (και όχι μόνο 100/10 που δίνουν οι περισσότεροι σήμερα), και υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τη δουλειά τους εξαιτίας του αργού internet. Η 10άρα αρκεί για αυτόν που θέλει να διασκεδάζει στο internet παίζοντας παιχνίδια, οι επαγγελματίες (σε διαφήμιση, φωτογραφία, βίντεο και άλλα) θέλουν ταχύτητα.

Ναι αλλα επειδη η συζητηση ξεκινησε για το Netflix, δεν εχει σχεση με τις αναγκες σου. Εσυ προφανως εισαι ειδικη περιπτωση και εμπιπτεις σε περιβαλλον εργασιας με βαρια χρηση. Ειδικη περιπτωση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Δοκίμασες να ανεβάσεις 60gb φωτογραφίες και βίντεο που μόλις παρέλαβες από φωτογράφο και να προσπαθήσεις να ανεβάσεις με σύνδεση adsl; Πρακτικά δηλαδή 10mbit down / 1mbit up. Στην καλύτερη περίπτωση το upload του 1mbit μεταφράζεται σε 125kb/sec. Αλλά αν το αφήσεις τέρμα σου ρίχνει τη σύνδεση κάθε τόσο. Προσωπικά βάζω cap στα 80kb/sec και πάλι κάποιες στιγμές πέφτει η σύνδεση και πρέπει να ξαναρχίσω απ'την αρχή το upload.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ntinos19 είπε

αυτό είναι το πρόβλημα μου (προσωπικά) γιατί έχω να κάνω με γραφίστες, φαντάσου κάποιοι που έχουν να κάνουν με μεγάλα αρχεία κώδικα και προγράμματα και θέλουν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν όγκο δεδομένων και σε άλλες εταιρίες.

μεγαλα αρχειο κωδικα?

Σε τι αραγε? δεν μπορω να καταλαβω?

Σε Cobol? 😷

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Ναι αλλα επειδη η συζητηση ξεκινησε για το Netflix, δεν εχει σχεση με τις αναγκες σου. Εσυ προφανως εισαι ειδικη περιπτωση και εμπιπτεις σε περιβαλλον εργασιας με βαρια χρηση. Ειδικη περιπτωση. 

Ειδική, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν είχα γρήγορο internet :( δεν έχει ούτε vdsl ούτε στην περιοχή που μένω, ούτε στο γραφείο που δούλευα. Μια φορά ανέβασα από Internet cafe και μια φορά με mobile data.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, simnum3 είπε

Τώρα τελευταία πάντως βλέπεις και γ@μώ τα σκηνικά, βγαίνω να πάρω κάτι να φάω μιας και στο σπίτι δεν υπήρχε τπτ, στέκομαι  στο ψιλικατζίδικο και από πίσω μου κολλάει ένας με τσιγάρο, πριν το καταλάβω αρχίζω να βήχω ...με κοιτάει ο μαγαζάτορας αφού του λέω του ανθρώπου πως έχω να βγω μέρες έξω και  δεν είμαι αδιάθετος η τπτ άπλα με ενοχλούσε  το τσιγάρο , anyway πως γίνετε αυτό το καιρό να καπνίζει κόσμος και να επιβαρύνει τον εαυτό του και τους γύρο του...

Πάμε σε άλλο σκηνικό  στο γυρισμό,  περπατάω σε πεζοδρόμιο και στα 10 μέτρα  στέκεται  σε γωνία ένας τύπος και με κοιτάζει επίμονα προχωράω  και ο τύπος παίρνει έναν αστείο μορφασμό και έρχεται  δίπλα μου σχεδόν face to face το πιο σπαστικό ήταν η γκριμάτσα που πήρε που για την ηλικία του πενήντα φεύγα ήταν πολύ ανώριμο, δεν ξέρω αν ξαναβγω  έξω τις επόμενες μέρες με αυτά που βλέπω.

Γροθια στον λαιμο  στον δευτερο. Στην τελικη μπορει να ειναι κανας τρελαρας σαν αυτους με HIV που μολις μαθανε οτι το εχουν , το βαλανε σκοπο να κολλησουν οσο περισσοτερους μπορουν .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:
Στη μάχη ενάντια στον "αόρατο εχθρό" χρειαζόμαστε ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (μόνιμο προσωπικό),ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ (αναπνευστήρες και κλίνες ΜΕΘ),ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ (ατομικά μέσα προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό, ώστε να μη βγει εκτός μάχης)

• Like 3
Δημοσ.

Πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Σάββα σήμερα στον αντ1:"Κάνουμε δραματική έκκληση για άμεση χρηματοδότηση, προσλήψεις, τεστ, μάσκες"
Απάντηση δημοσιογρ: 
"Να μείνουμε σπίτι,το μήνυμα των εργαζομένων στα νοσοκομεία!"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...