Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Ισπανία: Τεστ που θα έχει ομοιότητες μ' αυτό της εγκυμοσύνης θα δείχνει αν είναι κανείς θετικός η όχι στον ιό σε πέντε λεπτά. Θα αρχίζει να εφαρμόζεται από το Σαββατοκύριακο. 

με τα ούρα δηλαδή; υπάρχει ο συγκεκριμένος ιός στα ούρα; 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Φαντάζομαι αντί να κατουράς θα φτύνεις.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν εννοώ αυτό αλλά προσωπικά δεν το βλέπω απαραίτητο να γίνει τώρα. Ας κάνουμε πιο προσεκτική χρήση όπως είπανε ή ας μπει κάποιος περιορισμός αν γίνεται τεχνικά.

Αυτή την ώρα πρέπει να γίνονται μόνο τα απαραίτητα.

Οκ, ναι δεν μιλαω για σημερα, απλα πχ τα ρακαλα που πεταει η Cosmote μου τα βαζει η Vodafone στα καφαο της. Αυτο εννοω. Και ενω ειμαι 20 μετρα απο το καφαο, και εχουμε περασει νεα γραμμη πριν 5 χρονια στο σπιτι απο το καφαο, πιανω ισα ισα 10. Ρακαλα εξοπλισμος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πάει καλά και η Ισπανία. +2378 και +129 θάνατοι σήμερα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Δλδ με μια 10αρα τι ακριβως δεν θα κανεις ή τι ακριβως θα κανεις σε 3πλασιο χρονο; Αν θελεις δωσε μου ενα παραδειγμα.

να ρωτήσω, θα μου ρίξουν στο 1/10ο το πάγιο αν γίνει αυτό που λες ή θα πρέπει να βάλω κι εκεί "πλάτη" ; 

επίσης συνεχίζω να μη βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα τις ώρες αιχμής; δεν κάνω κάτι φοβερό με το ιντερνετ στη δουλειά βέβαια αλλά δεν είχα ποτέ διακοπές

αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τηλεδιασκέψεις πάλι θα έχουν θέμα με τις 10αρες

ας ρίξουν την ανάλυση στο netflix 

• Like 3
Δημοσ.
4 minutes ago, logistoulis said:

2 minutes ago, VanJ said:

Φαντάζομαι αντί να κατουράς θα φτύνεις.

Αυτή την "είδηση" πάντως, εγώ δεν την έχω βρει πουθενά

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

να ρωτήσω, θα μου ρίξουν στο 1/10ο το πάγιο αν γίνει αυτό που λες ή θα πρέπει να βάλω κι εκεί "πλάτη" ; 

επίσης συνεχίζω να μη βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα τις ώρες αιχμής; δεν κάνω κάτι φοβερό με το ιντερνετ στη δουλειά βέβαια αλλά δεν είχα ποτέ διακοπές

αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τηλεδιασκέψεις πάλι θα έχουν θέμα με τις 10αρες

ας ρίξουν την ανάλυση στο netflix 

θα εχουν προβλημα τηλεδιασκεψεων με την 10αρα. μαλλον δεν τα ξερεις καλα. Μιλαμε για τα σπιτια και οχι για εταιριες..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν πάει καλά και η Ισπανία. +2378 και +129 θάνατοι σήμερα..

Μην ξεχνάς ότι όταν εμείς παίρναμε μέτρα αυτοί έπαιζαν μπαλίτσα με 60κ + όχι μόνο Ιταλία, Ισπανία, αλλά και Αγγλία που εκεί πιστεύω εάν δεν κρύβουν αποτελέσματα θα  εχουμε μεγάλο μπαμ. 

• Like 1
Δημοσ.

Ισπανία ακόμα δεν ξεκίνησε η μέρα και γίνεται χαμός. Η επόμενη Ιταλία αν και βλέπω να την ξεπερνάει μιας και ήταν αρκετά πίσω σε μέρες και ήδη την έχει φτάσει ανεβαίνει παραπάνω από την Ιταλία. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Δλδ με μια 10αρα τι ακριβως δεν θα κανεις ή τι ακριβως θα κανεις σε 3πλασιο χρονο; Αν θελεις δωσε μου ενα παραδειγμα.

Αν κάποιος εργάζεται σε εταιρία που δουλεύει μεγάλα αρχεία και file sharing λόγο της εργασίας από το σπίτι είναι δύσκολο αν αυξηθεί ο χρόνος του που είναι ήδη περιορισμένος.

Αναφέρομαι μόνο για τις εταιρίες και όχι για προσωπική χρήση που εκεί δεν με πειράζει αν πάει και στα 5mbps.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas49 είπε

τα έχεις μπλέξει τα πράγματα αγαπητέ, οι περικοπες συντάξεων μισθών κτλ είναι στα πλαίσια του οικονομικού συστήματος που ο Ελληνικός λαός επιλέγει εδώ και δεκαετίες μέσω εκλογών και λέγεται καπιταλισμός. Ο κορονωιός είναι εντελώς άλλο πράγμα, είναι πάθηση είναι δουλειά της ιατρικής όχι της πολιτικής. Δεν έιναι ώρα για ιδεολογικούς αχταρμάδες.

Δεν εχω μπλεξει απολυτως τιποτα. Επι 10+ χρονια κανουν οτι μπορουν (δεν εξεταζω γιατι και πως) για να μας ριξουν το ανοσοποιητικο και ιδιως στους ευαισθητους και μεγαλους σε ηλικια, και τωρα ξαφνικα μας παπαριζουν οτι ενδιαφερονται για αυτους.

Ο κορονΑιος ειναι ΙΟΣ και οχι παθηση, που κτυπαει οσους εχουν καταβεβλημενο ανοσοποιητικο, αλλα προφωνως δεν το εχεις ακομα καταλαβει. Οι αλλοι κολλανε και το ξεπερνανε σχεδον χωρις προβληματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...