Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο «μεγάλος αδελφός» στη μάχη κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ

Τώρα θα βρουν ευκαιρία να περάσουν νόμιμα και με χειροκροτήματα κι όλας όλα όσα προσπαθούσαν να περάσουν τόσον καιρό και ο κόσμος αντιστεκότανε.

Ο Όργουελ στην "Φάρμα των Ζώων" το είπε κάπως έτσι: "Μα τότε τα πρόβατα άρχισαν να ζητωκραυγάζουν.....και οποιαδήποτε αντίδραση έχασε κάθε νόημα."

• Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εγω το κανω με μαντηλακι αντισηπτικο

με τα μαντηλακια που είναι και για τα χέρια;

Δημοσ.

Οταν δεν εχεις την ικανοτητα να σκεφτεις οτι αν βγουνε ολοι για βολτα, ΔΕΝ μπορουν να τηρηθουν οι αποστασεις και ειναι εγωκεντρικο να σκεφτεται καποιος ε αφου ειναι ολοι μεσα ας βγω εγω αφου εχει χωρο για μια βολτα ποιον πειραζω ε δεν εχω κατι αλλο να πω.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Το κινητό με τι το πλένετε; 😷

Με ένα χαρτί κουζίνας που έχω μουσκέψει ελαφρά με 70% οινόπνευμα. Δεν ξέρω αν βλάπτει καμιά επίστρωση που έχει η οθόνη για τις δαχτυλιές αλλά και να βλάπτει σκασίλα μου :-) , καλύτερα να έχει πρόβλημα το κινητό παρά εγώ.

Όσο αφορά την πορεία της νόσου, μέχρι αρχές μαρτίου που άρχισαν να αποδίδουν τα μέτρα στην ασία έδειχναν καλά τα πράγματα και οι ημερήσιοι θάνατοι ήταν πτωτικοί, μετά πήρε αμπάριζα η ευρώπη και πάμε σε τρελούς αυξητικούς ρυθμούς της τάξης του 20% την ημέρα όσο μπαίνουν καινούργιες χώρες στο πανηγύρι. Σε λίγες μέρες θα δούμε αν τα μέτρα που λήφθηκαν είναι επαρκή και αρχίσει η καμπύλη να χαμηλώνει.

Annotation 2020-03-19 114329.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε

με τα μαντηλακια που είναι και για τα χέρια;

Εγω επειδη εχω ξεμεινει απο μαντηλακια, ποτιζω 2-3 φυλλα χαρτι κουζινας με αντισηπτικο και το καθαριζω με αυτα.

• Like 2
Δημοσ.

κάποιες συμπεριφορές γίνονται κα για λόγους συμβολισμού.Προστατεύομαι -λέε ένας-υπερβολικά για να δείξω στους αδιάφορους ότι τα πράγματα είναι κρίσιμα. ή πχ ένας που έχει συγγενή σε ευπαθή ομάδα μπορεί να χαστουκίσει έναν που το παίρνει αψήφιστα και πάει λέγοντας...

Υγ κάνω βολτα έξω φτερνιζομαι κι αφήνω σταγονίδια σε επιφάνεια....δεν επιβαρύνω κάποιον επόμενο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asemnos είπε

Εγω επειδη εχω ξεμεινει απο μαντηλακια, ποτιζω 2-3 φυλλα χαρτι κουζινας με αντισηπτικο και το καθαριζω με αυτα.

επειδη ίσως όλοι μας αργά  ή γρήγορα ξεμείνουμε από μαντηλάκια, θεωρώ καλή πρακτική όταν βγαίνουμε εκτός σπιτιού, όσο μπορούμε το κινητό στην τσέπη μας κ όχι επάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Καποιο παλικαρι ειχε ανεβασει μια φωτογραφια εχθες αν θυμαμαι καλα με κατι φερετρα στην σειρα με ενα τριανταφυλλο επανω.. η φωτο ειναι ψευτικη και ειναι απο το 2013 και αφορα ναυαγιο με μεταναστες στα ανοιχτα της νησου Λαπεντουζα.

Η φωτο σηκωνεται απο Ιταλικα ΜΜΕ και αναπαραγεται σχεδον σε ολο τον κοσμο.

Εμ για αυτό λέμε να μην αναπαραγάγουμε εδώ ότι βλακεία βρίσκουμε στο internet.

• Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Φίλη, βγήκε με τον γιό της, 5 ετών χθες το πρωί για έναν γύρο στο τετράγωνο για να πάρει το παιδί λίγο αέρα. Της επιτέθηκε φραστικά ένας νεαρός (σταμάτησε με το αμάξι του) και άρχισε να την βρίζει χυδαία μπροστά στο παιδί της "επειδή το βγάζει έξω".

Ο τύπος είναι και δημοτικός σύμβουλος. Βέβαια έπεσε πάνω σε λάθος άνθρωπο αφού η κοπέλα του έκανε απευθείας μήνυση και ο τύπος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πέρασε μια υπέροχη βραδιά σε κελί. 

Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται το πλαίσιο της προστασίας ή κάνουν τους δικαστές. 

Σιγα μην εγιναν ολα αυτα.

Δημοσ.

Σήμερα θα έχουμε πάνω από 20000 κρούσματα παγκοσμίως. Χθες πήγαμε λίγο πάνω από 19000. Όπως και νεκροί χθες πλησιασαμε 1000 από εδώ και πέρα θα είμαι καθημερινοί. Κάναμε πόσο καιρό να πάμε 80000 κρούσματα τώρα έχουμε 220000 μέσα σε λίγες μέρες. 

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έχω παλουκωθει στο σπίτι 9 μέρες τώρα και δεν έχω βγει ούτε τα σκουπίδια να πετάξω (είναι σε μέγαλη σακούλα στο πίσω μπαλκόνι και θα πεταχτούν) είμαι παρανοϊκός, σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Το κινητό με τι το πλένετε; 😷

εδώ μου λείπει το αδιάβροχο , αλλά γενικά το περνάω με αλκοολούχο μαντηλάκι

τη σιλικονένια θήκη με βραστό νερό και κρεμοσάπουνο

αυτά κατά κύριο λόγο όταν γυρνώ σπίτι να έχω άνεση και δεν δίνω σε κανέναν άλλο να μιλήσει σε αυτό, έξω ή δεν πολυμιλάω ή παίζω και ανοικτή από σχετικά μακριά 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, frieck είπε

δεν έχω βγει ούτε τα σκουπίδια να πετάξω (είναι σε μέγαλη σακούλα στο πίσω μπαλκόνι και θα πεταχτούν) 

Εστία μόλυνσης 

Κατέβα και πέταξε τα άμεσα. 

• Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, QuitLife said:

Σιγα μην εγιναν ολα αυτα.

Καθημερινό φαινόμενο πλέον. 

2 hours ago, frieck said:

Δηλαδή εγώ που έχω παλουκωθει στο σπίτι 9 μέρες τώρα και δεν έχω βγει ούτε τα σκουπίδια να πετάξω (είναι σε μέγαλη σακούλα στο πίσω μπαλκόνι και θα πεταχτούν) είμαι παρανοϊκός, σωστά?

Κατ΄αρχην αυτό μονο κακό σου κάνει. Κανεις δεν ειπε να μη βγεις να ψωνίσεις, να κάνεις μια μικρή βόλτα. Οι γιατροί ειναι ξεκάθαροι. Προσοχή λένε και να βγαινει κανεις έξω για τα απαραίτητα. Λίγο περπάτημα σε φάση που δεν έχει κόσμο ειναι απαραίτητο.

Π.χ. βλέπω κάποιους από το μπαλκόνι που περπατάνε αργά 1-2 η ωρα τη νύχτα. Η το μεσημέρι ξέρω γω.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, frieck said:

Υπάρχουν και άλλες ασθενειες χειρότερες απο Covid....όσο υπάρχει ακόμα αποκομιδή και όσο αντέχει ακόμα το σύστημα προσέχουμε για να μην την πατήσουμε....απο αλλού για αλλού...

Χθες είδα κάτι ακαθαρσίες στο πεζοδρόμιο....να δεις κάτι γιγαντώδεις μύγες που κάναν πάρτυ.... και αυτές οι μυγάρες κάπου θα πάνε μετά......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...