Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α και επισης εχει αυξηθει παλι η κινηση του κοσμου στον δρομο

εχει και ηλιο σου λεει λιγα κρουσματα ανακοινωνουνε..οταν βλεπει ο αλλος 1.000 σε αλλες χωρες την μερα και εδω 20-30 σου λεει χαλαρα...οποτε κατι πρεπει να γινει με αυτο οσο περνανε η μερες θα βγαινουν και περισσοτεροι 

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ant_ είπε

εχει και ηλιο σου λεει λιγα κρουσματα ανακοινωνουνε..οταν βλεπει ο αλλος 1.000 σε αλλες χωρες την μερα και εδω 20-30 σου λεει χαλαρα...οποτε κατι πρεπει να γινει με αυτο οσο περνανε η μερες θα βγαινουν και περισσοτεροι 

άμα δεν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον τι σε ενοχλεί να βγει ο άλλος να περπατήσει να ασκηθεί και να πάρει λίγο ήλιο;

μήπως γινόμαστε παράλογοι; 

• Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

άμα δεν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον τι σε ενοχλεί να βγει ο άλλος να περπατήσει να ασκηθεί και να πάρει λίγο ήλιο;

Εγω παντως επειδη μενω επαρχια , παιρνω το αμαξι ανεβαινω βουνο και περπαταω εκει. Φυσικα δεν υπαρχει ψυχη εκει που παω αλλα και παλι προσεχω οταν γυριζω σπιτι παλι.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Με 400 νεκρους την μερα στην ιταλια απο τον ιο

δεν νομιζω να γινομαστε παραλογοι

καθηστε σπιτια σας για λιγο και θα κανετε μετα οσες βολτες θελετε

απο το να βγειτε τωρα και να εχουμε τα ιδια και να τραβηξει η ιστορια διπλασιο χρονο

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ant_ είπε

εχω την αισθηση οτι αυτο το 20-30 ειναι ενα παραμυθι δημιουργικης ασαφειας, στο οποιο εγω τουλαχιστον δεν δινω καμια σημασια....

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Βλεποντας τι γινεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, better safe than sorry. Δεν μπορουμε να κανουμε λιγη υπομονη;;;

• Like 3
Δημοσ.

Αφου λενε οτι τεστ κανουν μονο σε οσους μπαινουν σε νοσοκομεια και νοσηλευονται. Αρα, αυτα ειναι τα σοβαρα κρουσματα που χρηζουν νοσηλειας. Τα πραγματικα κρουσματα, ποσο μαλλον οι ασυμπτωματικοι φορεις ειναι πολλαπλασιοι και επικινδυνοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για r611 mask filter

Αυτη τωρα ποσο αποτελεσματικη ειναι; Την εχω απο χρονια μαζι με ανταλλακτικο φιλτρο. Ευτυχως ειναι εποχη που μπορεις να βγεις οπως θελεις και να μη γελασει μαζι σου ο κοσμος 😜

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνω μια πρόβλέψη που θεωρώ ρεαλιστικότατη: Το Σεπτέμβριο όταν με το καλό επιστρέψει η ζωή στην όποια κανονικότητα της....(?) κάθε οικογένεια θα έχει χάσει από ένα κοντινό της πρόσωπο....ή ένα κοντινό της πρόσωπο θα χρειάζεται μόνιμη σοβαρή στήριξη ιατρική, και οικονομικά όλοι θα είναι οικονομικά αδύνατοι . Restart με τέτοια δεδομένα σε όλους και πάμε!

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

τωρα που ειπατε detol, συμβαινει μονο σε εμενα η και σε αλλους οταν πλενω τα χερια μου ξεκιναει και με καιει, ειδη εχω παρατηρησει καποιες πληγες..θα δοκιμασω να αλλαξω σαπουνι να δω αν οντως φταιει το detol.

σχετικά με το Dettol και άλλα αντιβακτηριακά σαπουνια: πριν κανενα χρόνο το FDA έκρινε πως δεν υπάρχουν στοιχεία ότι δρουν πράγματι ως "antibacterial".

Βάζω ένα λινκ, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλά σχετικά ακόμα

https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/antibacterial-soap-you-can-skip-it-use-plain-soap-and-water

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ant_ είπε

Με 400 νεκρους την μερα στην ιταλια απο τον ιο

δεν νομιζω να γινομαστε παραλογοι

καθηστε σπιτια σας για λιγο και θα κανετε μετα οσες βολτες θελετε

απο το να βγειτε τωρα και να εχουμε τα ιδια και να τραβηξει η ιστορια διπλασιο χρονο

όπως έχω βαρεθεί να γράφω ΜΑΚΑΡΙ να καθόμουν σπίτι μου , αλλά δε βλέπω να έχει ανακοινωθεί κάποια παύση πληρωμής των πάντων προς το δημόσιο ούτε αναβολές υποβολών 

εγώ θέλω να ανοίξουν και τις δηλώσεις εν μέσω πανδημίας να σκάνε τα ζόμπια οι άνιωθοι να απαιτούν να τους κάνουν τη δήλωση 

το να πάει κάποιος βόλτα μόνος του στη γειτονιά του μακριά από άλλους είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να λειτουργούν επιχειρήσεις 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

όπως έχω βαρεθεί να γράφω ΜΑΚΑΡΙ να καθόμουν σπίτι μου , αλλά δε βλέπω να έχει ανακοινωθεί κάποια παύση πληρωμής των πάντων προς το δημόσιο ούτε αναβολές υποβολών 

εγώ θέλω να ανοίξουν και τις δηλώσεις εν μέσω πανδημίας να σκάνε τα ζόμπια να θέλουν να τους κάνουν τη δήλωση 

Προφανως δεν λεω για κοσμο που πρεπει να βγει λογω δουλειας η για ψωνια διατροφης

αλλα για κοσμο που βγαινει για την βολτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ant_ είπε

Προφανως δεν λεω για κοσμο που πρεπει να βγει λογω δουλειας η για ψωνια διατροφης

αλλα για κοσμο που βγαινει για την βολτα 

χρειάζεται και αυτή ίσως περισσότερο όταν γίνεται με σύνεση.. 

άλλωστε δεν απαγορεύεται 

το λόγω δουλειάς σε πάμπολες περιπτώσεις που έχω στο νου μου είναι το τελείως περιττό, γιατί εκεί θα φας πολλούς άνιωθους στη μάπα στη βόλτα σου είσαι μακριά σε ανοικτό χώρο άρχοντας

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το να πάει κάποιος βόλτα μόνος του στη γειτονιά του μακριά από άλλους είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να λειτουργούν επιχειρήσεις 

Συμφωνω απολυτα στο δευτερο κομματι (δυστυχως ανηκω σε επιχειρηση που δεν εχει κλεισει ακομα τουλαχιστον) αλλα αυτο το "να παει καποιος βολτα μονος του" αν το σκεφτουν 15 ατομα ανα τετραγωνο τοτε το "μονος" γινεται "πολλοι".

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...