Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως πλέον το βλέπω δύσκολο να παρθούν επιπλέον μέτρα. Με τα καμουφλαρισμένα κρούσματα που ανακοινώνουν κάθε μέρα δεν θα μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν.

Βέβαια αν πρόσεξε κάποιος ο τσιοδρας είπε, 418 κρούσματα σε 6000 ελέγχους, που σημαίνει κάτι λιγότερο από 7%. 

Από το παραπάνω και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο πολύ μεγαλύτερο είναι το πραγματικό νούμερο

Δυστυχώς η δουλειά μου είναι έξω με επισκέψεις κατοικον η σε εταιρείες, οι επισκέψεις συνεχίζονται κανονικά από την εταιρεία και σε συνδιασμό με την ανευθυνότητα των πελατών νιώθω μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει.

Καλά τα μέτρα μέχρι σήμερα αλλά ανεπαρκείς, χωρίς να εχουν ξεκαθαρίσει τι δικαιώματα έχει κάθε εργαζόμενος σε πάρα πολλά επαγγέλματα.

Δεν μπορεί να έχεις αφήσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να αλωνιζουν ελεύθερα να κάνουν επισκέψεις αφήνοντας από εδώ και από εκεί εργαλεία , πράγματα κτλπ και να μου μιλάς για καραντίνα.

Επεξ/σία από cliobaccarra
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, BLISS είπε

Αν κάποιος είχε τον ιο χωρίς να το ξέρει, τον πέρασε σχετικά ήπια και είναι καλά επί 2-3 βδομάδες,
αν κάνει τεστ σήμεραδείχνει το τεστ ότι τον πέρασε;

Τα κανονικά τεστ όχι, δεν το δείχνουν. Είχαν σκοπό να κάνουν κάποια τέτοια τεστ (αντισωμάτων) στην Κίνα, για να πάρουν μια ιδέα σε πόσους πέρασε ο ιός χωρίς να εγγραφούν επίσημα ως κρούσματα. Δεν άκουσα αν τα έκαναν όντως και το αποτέλεσμα ποιο ήταν.

12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Οι Γερμανοί παίζει να έχουν πολύ badass σύστημα υγείας. Μόλις 28 θανάτους σε πάνω από 12000 κρούσματα και μόλις 2(!) critical. Εκτός και αν μας δουλεύουν όλους :P

Από αυτά που ακούω εδώ και εκεί (όχι κάποια έγκυρη πηγή δεν έχω) τα κριτήρια που χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν κάποιον ως νεκρό απο κορωνοϊο είναι διαφορετικά. Αν κάποιος πεθάνει από κάτι άλλο και έχει και κορωνοϊο δεν το λογίζουν ως θάνατο από κορωνοϊο.

1 λεπτό πριν, cliobaccarra είπε

Καλά τα μέτρα μέχρι σήμερα αλλά ανεπαρκείς, χωρίς να εχουν ξεκαθαρίσει τι δικαιώματα έχει κάθε εργαζόμενος σε πάρα πολλά επαγγέλματα.

Ζούγκλα έχει γίνει η αγορά εργασίας, όχι πως δεν ήταν πριν. Θα έλεγα περιστατικά που ακούω από ανθρώπους γύρω μου αλλά έχουμε οδηγίες από μοντς να μην το πάμε εκεί το θέμα.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Οι Γερμανοί παίζει να έχουν πολύ badass σύστημα υγείας. Μόλις 28 θανάτους σε πάνω από 12000 κρούσματα και μόλις 2(!) critical. Εκτός και αν μας δουλεύουν όλους :P

Όχι απαραίτητα αλλά μακάρι να πάνε καλά εκεί. Μπορεί απλά να εντοπίζουν τα κρούσματα πολύ νωρίς και σε μερικές μέρες να αυξηθούν οι απώλειες κατακόρυφα. Η Ιταλία δεν έφθασε αμέσως στους 475 σε μια μέρα. 

Θα ζήσουμε πολύ δύσκολες ώρες.

Επίσης, όλοι εσείς που σουλατσάρετε στην παραλία και στα πάρκα φαντάζομαι γνωρίζετε ότι πιθανόν να υπάρχουν ανάμεσα σας και κάποια κρούσματα του τύπου: «βγήκα να πάρω λίγο αέρα μωρέ και στην τελική σε εξωτερικό χώρο είμαι, δεν θα τους κολλήσω τίποτα», σωστά;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε

Πάντως πλέον το βλέπω δύσκολο να παρθούν επιπλέον μέτρα. Με τα καμουφλαρισμένα κρούσματα που ανακοινώνουν κάθε μέρα δεν θα μπορούσαν να τα δικαιολογήσουν.

Βέβαια αν πρόσεξε κάποιος ο τσιοδρας είπε, 418 κρούσματα σε 6000 ελέγχους, που σημαίνει κάτι λιγότερο από 7%. 

Από το παραπάνω και μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο πολύ μεγαλύτερο είναι το πραγματικόι

Δυστυχώς η δουλειά μου είναι έξω με επισκέψεις κατοικον η σε εταιρείες, οι επισκέψεις συνεχίζονται κανονικά από την εταιρεία και σε συνδιασμό με την ανευθυνότητα των πελατών νιώθω μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει.

Δεν μπορεί να έχεις αφήσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να αλωνιζουν ελεύθερα να κάνουν επισκέψεις αφήνοντας από εδώ και από εκεί εργαλεία , πράγματα κτλπ και να μου μιλάς για καραντίνα.

σιγουρα τα κρουσματα ειναι πολλα παραπανω και χωρις τεστ δεν ξερουμε το πραγματικο ευρος. Αλλα πώς το στηριζεις απ αυτο το νουμερο και το 7%;

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν τελειώσει όλο αυτο ,θα τραγουδάω αυτο στη διαπασών

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
5 hours ago, greengr21 said:

Κανονιστε να πατε το depon στο 3ευρω παιδες γιατι εγω το ειχα αφησει στο 1,2 και σημερα εμαθα οτι εχει 1,50😋

To αναβράζων εχει παει πενταευρο  ; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε σεις άσχετο. Τα χέρια μου έχουν γίνει ροζ και είναι ξηρά, λες και είμαι 90 χρονών :P Λέτε να είναι από το dettol; Δεν κάνω πλάκα. Εδώ και 2-3 μέρες το χρησιμοποιώ και πριν είχα απλό σαπούνι. Δεν έχω βγει απ' το σπίτι εδώ και 9 μέρες. Δεν υποτίθεται είναι υποαλλεργικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ρε σεις άσχετο. Τα χέρια μου έχουν γίνει ροζ και είναι ξηρά, λες και είμαι 90 χρονών :P Λέτε να είναι από το dettol; Δεν κάνω πλάκα. Εδώ και 2-3 μέρες το χρησιμοποιώ και πριν είχα απλό σαπούνι. Δεν έχω βγει απ' το σπίτι εδώ και 9 μέρες. Δεν υποτίθεται είναι υποαλλεργικό;

Ναι, είναι πιθανότατα. Το συχνό πλύσιμο, με κοινό σαπούνι ακόμα, καταστρέφει το βιοφιλμ του δέρματος των χεριών, την λιπαρή στοιβάδα δηλαδή που έχει μαζί με μη παθογόνα βακτήρια που ανταγωνίζονται τα παθογόνα. Το dettol είναι πιο επιθετικό στο δέρμα.

Επεξ/σία από Krusty
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

αμα συνεχισεις ετσι, θα βγαλεις και αλλα χρωματα....🙄

καλυτερα να χρησιμοποιεις πρασινο σαπουνι παρα αυτα τα χημικα.

Δημοσ.

κατι ακομα,

εχω φτιαξει αντισηπτικο με καθαρο οινοπνευμα και προσθετικα βαζω αλοη,

τουλαχιστον αποφευγω οσο γινεται αυτο το προβλημα που αναφερεις.

αλλα νομιζω οτι τα αντισηπτικα κανουν μεν καλη δουλεια αλλα σε βαθος χρονου δημιουργουν αλλα (χειροτερα) προβληματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Παίζει. Εμένα, από ένα αντισηπτικο που έτυχε να βρω και χρησιμοποιώ τώρα, ξεραίνονται τα χέρια μου. Με άλλο αντισηπτικό που είχαμε στη δουλειά και έβαζα δεν είχα τέτοιο θέμα. Τώρα βάζω και κρέμα χεριών ενυδατική για να στρώνουν... :p Μέσα σε όλα, παίζει και ο καιρός που σε κάποιους όυτως ή άλλος βγαίνουν αλλεργίες, ξεραίνονται χέρια κλπ.. σίγουρα το επιδεινώνει και το dettol και τα αντισηπτικά.

Επεξ/σία από stratigos24
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...