Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Το απόγευμα έγινε αυτό; Το πρωί ένα μπούγιο θα υπάρχει γιατί τρέχουν να προλάβουν τα μαντηλάκια κτλ. Επίσης το απόγευμα δεν έχει γερουσία που είναι πανικόβλητοι.

το  πρωί είδα μπούγιο από έξω όπως έγραψα σε άλλο θέμα εγώ πήγα 6 το απόγευμα

στην αρχή είχα πει να πάω σε πολύ πιο τεράστιο (τον βασιλόπουλο του ελληνικού που είναι το πιο τεράστιο), αλλά μόλις είδα κόσμο έξω να περιμένει είπα ας πάω σε πιο μικρό συνοικιακό άλλης αλυσίδας

δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι γιατί τελικά έφαγα καμιά ώρα και στο μικρό , στο μεγάλο ίσως έτρωγα περισσότερη.. βέβαια ίσως ήμουν πιο αεράτα 

τελικά πάντως ψώνισα πιο πολύ από ότι αρχικά σκόπευα για να μην ξαναπάω σύντομα

και εννοείται ρούχα στο μπαλκόνι και μπάνιο αμέσως μόλις μπήκα μέσα, αλλά θα έλεγα ότι ήταν η πιο επικίνδυνη στιγμή της ημέρας μου δεν χάρηκα πολύ για αυτή

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Επίσημα o WHO προτείνει παρακεταμόλη 

και κάπως έτσι δεν θα βρίσκουμε ντεπον για τον πονοκέφαλο

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GoMaR είπε

προς admins:
Δε μπορει να μπει και εδω πλαφον 2 ποστ ανα χρηστη; 
1,5 ωρα διαβαζα καμμια 20αρια σελιδες 😛

πως σε βολευει ? δυο την ωρα ,δυο την ημερα ,δυο τον μηνα?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Παρακεταμόλη η 1η επιλογή", γιατρός στον ΣΚΑΙ τώρα. Αν βρείτε αύριο γράψτε μου.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Επίσημα o WHO προτείνει παρακεταμόλη 

Προλαβαίνουμε να δούμε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων εικόνες με ΗΛΙΘΙΟΥΣ που πάνε και σηκώνουν τα Depon/Panadol κ.λπ. από τα φαρμακεία;

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

"Παρακεταμόλη η 1η επιλογή", γιατρός στον ΣΚΑΙ τώρα. Αν βρείτε αύριο γράψτε μου.

8 κούτες depon κτλπ φάρμακα, αύριο στα πορτμπαγκάζ οι τραγικοι στάνταρ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kOzanitisV είπε

Πωλειται Depon σφραγισμενο στα 25 ευρω..τιμη συζητισιμη.

αν  κρινουμε απο τιμες στις μάσκες μπορεί να είναι και ευκαιρία κουτί ντεπόν στα 25 ευρώ.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

είχα πάντα μια απορία σχετικά με ντεπόν κτλ αν και αυτή είναι ερώτηση προς γιατρό

αν κάνουμε πυρετό και το αντέχουμε είναι καλύτερο να το υποστούμε ή προτείνεται να τον ρίξουμε σε κάθε περίπτωση; ή μήπως είναι καλύτερα για την ανάρρωσή μας να κάτσουμε να ψηθούμε;

είναι δηλαδή ανακούφιση το αντιπυρετικό ή θεραπεία; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

είχα πάντα μια απορία σχετικά με ντεπόν κτλ αν και αυτή είναι ερώτηση προς γιατρό

αν κάνουμε πυρετό και το αντέχουμε είναι καλύτερο να το υποστούμε ή προτείνεται να τον ρίξουμε σε κάθε περίπτωση; ή μήπως είναι καλύτερα για την ανάρρωσή μας να κάτσουμε να ψηθούμε;

Προσωπικά, αν δεν πάει 38,5+ δεν παίρνω. Υποτίθεται ότι ο οργανισμός ανεβάζει θερμοκρασία για να σκοτώσει τον ιό, ε, ας τον αφήσουμε λίγο να το κάνει.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.

Γνωστος μου ελεγε οτι οι μασκες εφευγαν 120 ευρω το κουτι σε φαρμακεια.. Ειναι προμηθευτής... Αντισηπτικα τα ιδια με την αισχροκερδια οπως και γαντια κλπ.. 

Και αντι να βαλουν πλαφόν από την 1η μερα σε ποσοτητα και τιμη κοιμήιηκαν.. Σε όλες τις χωρες οχι μονο Ελλαδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Πάντα προσπαθούμε να αποφύγουμε τα αντιπυρετικα, εκτός και αν είμαστε σε πολύ υψηλό πυρετό (πχ 39 η 39+)

Ο πυρετός είναι φυσική άμυνα του οργανισμού, καλό είναι να τον αφήνουμε να κάνει την δουλειά του και όχι να χαπακωνουμε τον οργανισμό μας με το παραμικρό. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...