Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Δεν εχω τις γνώσεις να σχολιασω τη στρατηγικη UK και US, φαινεται παντως οτι έτρεξαν προσομοιωσεις και δε τους αρεσαν τα μηδενικα των εκτιμωμενων θανατων οποτε το γυρνάνε σε καραντινες. 

Θα πρεπει παντως να αρχίσει κάποια στιγμη η αβολη συζητηση του πως θα χτισουμε μετά την οικονομια μας. Αχρηστοι ποροι και προσπαθειες για τουρισμό ενω την ιδια στιγμη δε μπορουμε να παραγουμε βασικα ειδη αναγκης οπως φαρμακα, χημικα εργαστηριων και ιατρικο εξοπλισμο. 

Θα έλεγες δηλαδή ότι ο Trump είναι... believer;

Δημοσ.

Πάντως τα ψώνια πλέον είναι απόλαυση, τουλάχιστον το απόγευμα που πηγαίνω.

Λίγος κόσμος, ησυχία, ούτε φωνές, κραυγές, τσακωμοί, ούτε σπρωξίματα, όλοι κρατούν την απόσταση που θα έπρεπε χωρίς κορωνοϊό. Ακόμα και οι ταμείες είναι πιο χαλαροί. Γίναμε άνθρωποι μόλις μπήκε το δάχτυλο...εε τα μέτρα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, eliasjuve είπε

Λίγος κόσμος, ησυχία, ούτε φωνές, κραυγές, τσακωμοί, ούτε σπρωξίματα, όλοι κρατούν την απόσταση που θα έπρεπε χωρίς κορωνοϊό. Ακόμα και οι ταμείες είναι πιο χαλαροί. Γίναμε άνθρωποι μόλις μπήκε το δάχτυλο...εε τα μέτρα.

Τελειωσαν και τα λεφτα...οποτε

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Εγώ έχω στοκάρει από αρχές Ιανουαρίου, αλλά αν είναι έτσι, με βλέπω αύριο να βγαίνω μια βόλτα να πάρω μερικά κουτιά ακόμα.

Πόσα νομίζεις ότι μπορείς να παίρνεις την ημέρα αν αρρωστήσεις;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πως λέει με τόση σιγουριά ότι θα τελειώσει μέσα Μαΐου; Δεν το έχω ακούσει από κάποιον άλλον, απλά ελπίζουν.

Βλέπει τον κύκλο που έκανε ο ιός στην Κίνα και στην κορέα, πόσο κράτησε και υπολογίζει ότι τόσο θα κρατήσει και εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

εγώ εκνευρίστηκα πάντως.. οκ δεν γινόταν πανικός αλλά θα ήθελα περισσότερο "αέρα" συν ότι πολλοί δεν καταλάβαιναν έσκαγαν μες στη μάπα σου να αρπάξουν 

και δεν κατάλαβα αν κανείς μετρούσε πόσοι ήταν μέσα

βέβαια έπαιζε η καρτούλα και απολυμαντικό και γάντι , αλλά αποστάσεις σοβαρές μόνο στο ταμείο επιβάλλονταν τα υπόλοιπα στην κρίση του καθενός

επίσης δεν είχαν υποχρεωτικό το γάντι για όλους τους πελάτες, όποιος γούσταρε έβαζε 

γάντια, ντετόλ κτλ ούτε για πλάκα , πέρασα από την αδερφή μου να μου πετάξει που είναι mega prepper και έχει τέτοια πολλούς μήνες τώρα (άσχετα κορονοϊού γιατί γενικά στοκάρει διάφορα από προσφορές ) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, BlueBlade said:

Βλέπει τον κύκλο που έκανε ο ιός στην Κίνα και στην κορέα, πόσο κράτησε και υπολογίζει ότι τόσο θα κρατήσει και εδώ.

Όχι ίδια μέτρα/αντιμετώπιση όμως.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

εγώ εκνευρίστηκα πάντως.. οκ δεν γινόταν πανικός αλλά θα ήθελα περισσότερο "αέρα" συν ότι πολλοί δεν καταλάβαιναν έσκαγαν μες στη μάπα σου να αρπάξουν 

και δεν κατάλαβα αν κανείς μετρούσε πόσοι ήταν μέσα

βέβαια έπαιζε η καρτούλα και απολυμαντικό και γάντι , αλλά αποστάσεις σοβαρές μόνο στο ταμείο επιβάλλονταν τα υπόλοιπα στην κρίση του καθενός

επίσης δεν είχαν υποχρεωτικό το γάντι για όλους τους πελάτες, όποιος γούσταρε έβαζε 

Το απόγευμα έγινε αυτό; Το πρωί ένα μπούγιο θα υπάρχει γιατί τρέχουν να προλάβουν τα μαντηλάκια κτλ. Επίσης το απόγευμα δεν έχει γερουσία που είναι πανικόβλητοι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RVgtr είπε

Διαβασα οτι οι ομαδες αίματος είναι άμεσα συνδεμενες με την ευκολια που κάποιος κολλαει τον ιο, πχ οι ομικρον ομάδες κινδυνεύουν λιγότερο.

Άμα είναι έτσι τί κάθομαι στο σπίτι; Έξω, ανοίχτε τα μαγαζιά πάμε για καφέδες και μετά μπουζούκια.... 🤣

Δημοσ.

σε πόλη της βορείου ελλάδος πήραν σηκωτό πριν λίγη ώρα ιδιοκτήτη καφετέριας που ...κάτι δεν εφάρμοζε σωστά! όταν λέμε όμως σηκωτό ,εννοούμε σηκωτό εεε οοππ μέσα στη κλούβα! Μπροστά σε κόσμο κι όλας!!

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

ναι αλλά ο κύκλος είναι κύκλος (ίσως)

το πόσο καλά ή άσχημα θα τον περάσεις έχει να κάνει με την οργάνωσή σου 

το επόμενο πράγμα που έχουμε να δούμε είναι η ιταλία... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Σωστά, πολύ καλύτερα όμως τα μέτρα σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαικές χώρες με την κατάσταση να είναι ακόμα ελεγχόμενη.

Δημοσ.

προς admins:
Δε μπορει να μπει και εδω πλαφον 2 ποστ ανα χρηστη; 
1,5 ωρα διαβαζα καμμια 20αρια σελιδες 😛

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...