Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Δηλαδή ρε παλικάρια να καταλάβω, εκτός από τους συνομοσιολόγους για το ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος (δεν διαφωνώ σε κάτι αλλά χωρίς αποδείξεις είναι απλά @@) θα έχουμε τώρα και τους συνομοσιολόγους ότι ο Τσιόρδας μας κρύβει πράγματα; Γιατί ο τύπος έχει ανάγκη κάποια ελληνική κυβέρνηση ας πούμε ε; Γιατί δεν είναι αναγνωρισμένος... Όπως είπε και ένα παλικάρι πριν, κόψτε τα ναρκωτικά γιατί δεν θα φτάσουν για όλους!!!

Εγω δεν ειπα οτι κρυβει απλα οπως και οι πολιτικοι(που μαλλον προς τα εκει το παει)δεν μιλαει απλα με αριθμους.Λει για κρουσματα χωρις να λει ποσοι εξεταστηκαν την καθε μερα.Ακους 3000 κρουσματα στην Ιταλια και τοσοι δεν εχουν εξεταστει ακομα συνολικα στην ελλαδα.Οταν μιλας με αριθμους λες σημερα εξετασαμε 150 και βγηκαν 30 θετικοι.Αυτο δεν μου αρεσει στην ολη κατασταση και φυσικα οτι ανθρωποι δεν μπορουν να εξεταστουν αν δεν ειναι πολυ σοβαρα.Τωρα οι ειρωνειες για ναρκωτικα και αλλες χαζομαρες δειχνει το επιπεδο του καθενα μου θυμιζει αυτους που και σημερα λιαζοντουσαν στα παρκα και στις ακτες...!

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, con20 είπε

Αν γίνει σεισμός τι κάνουμε βγαίνουμε ή όχι;;;

Κάτσε μέσα!

Σε μετεωρίτη ή αγιορίτη να βγεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Ναι αλλά αν ανακοινώνονται μόνο τα σοβαρά, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα αναρωτιούνται γιατί μένουμε μέσα. Δεν θα καταλαβαίνουν την κατάσταση με τα ήπια, τα οποία θα μπορούν κι αυτά να προκαλέσουν σοβαρά σε άλλους ανάλογα με το άτομο που θα κολλήσουν.

Σωστό αυτο και λογικό ίσως και εγω να ειχα την ίδια απορία τελικά ποσα ειναι τα κρούσματα αυτην την στιγμή αλλα προσωπικά καθαρά απο περιέργεια ,  προσωπικά μιλώντας και μονο αυτο που κυρίως με ενδιαφέρει να γνωρίζω στην προκειμένη περίπτωση ειναι πως πάμε στην επιδημία απο νεκρούς , απο ανθρώπους που ειναι σοβαρά και πως ειναι η κατάσταση της υγείας τους και φυσικά ποσοι έχουν αναρώσει πλήρως ( απο τα επιβαιβαιώμενα στοιχεία γιατι σίγουρα ειναι και ορισμένοι που το πέρασαν σπίτι και το έχουν αναφέρει κάπου ) .

Τα νούμερα ειναι καλά αλλα δεν τα αντιλαμβάνονται όλοι το ίδιο και δημιουργούν περισσότερο πανικό σε ορισμένους

Tο μόνο λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε ειναι να εμπιστευτούμε τους ειδικούς το ποτε θα φύγουν τα μέτρα ποια ειναι η κατάσταση κτλπ.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε

Δεν είναι ούτε θέμα συνωμοσίας ούτε τρομολαγνείας ούτε έχουμε κάτι ενάντια στον Τσιόδρα συγκεκριμένα. Όλοι στο εξωτερικό λένε πως το κλειδί είναι τα μαζικά τεστ. Εμείς αντί να κάνουμε περισσότερα κάνουμε λιγότερα. Δεν υπάρχει να πει κανείς κάτι περισσότερο απ'αυτό το γεγονός.

Το κλειδί είναι εχεις δεν εχεις τον ιο κάτσε σπίτι σου. Αυτό λένε σε όλο τον πλανήτη και όποιος δεν καταλαβαίνει του το επιβάλλουν με στρατό. 

Η Ν. Κορέα έχει άλλες υποδομές και αντανακλαστικά γιατί την πάτησε και το 2015 με τον Mers. Eπίσης δεν μπορούμε να γίνουμε από την μια μέρα στην άλλη ούτε Ν. Κορέα, ούτε Γερμανία ούτε ΗΠΑ. Βέβαια ανακοίνωσαν ότι οι έλεγχοι θα αυξηθούν και θα μπουν και κινητά εργαστήρια στο παιχνίδι. 

Αυτό που με ενοχλέι και δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλε είναι ότι καθόμαστε στην καρεκλάρα μας πίσω από μια οθόνη και τα ξέρουμε όλα, έχουμε άποψη για όλα και ασκούμε και κριτική πολλές φορές ισοπεδωτική. Οι λόγοι είναι προφανείς αλλα δεν θα το αναπτύξω περισσότερο για να μην με στείλουν διακοπές.

• Like 11
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dannie είπε

Εγω δεν ειπα οτι κρυβει απλα οπως και οι πολιτικοι(που μαλλον προς τα εκει το παει)δεν μιλαει απλα με αριθμους.Λει για κρουσματα χωρις να λει ποσοι εξεταστηκαν την καθε μερα.Ακους 3000 κρουσματα στην Ιταλια και τοσοι δεν εχουν εξεταστει ακομα συνολικα στην ελλαδα.Οταν μιλας με αριθμους λες σημερα εξετασαμε 150 και βγηκαν 30 θετικοι.Αυτο δεν μου αρεσει στην ολη κατασταση και φυσικα οτι ανθρωποι δεν μπορουν να εξεταστουν αν δεν ειναι πολυ σοβαρα.Τωρα οι ειρωνειες για ναρκωτικα και αλλες χαζομαρες δειχνει το επιπεδο του καθενα μου θυμιζει αυτους που και σημερα λιαζοντουσαν στα παρκα και στις ακτες...!

Χρειάζεται και βιταμίνη D

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Όλες οι χώρες που είχαν επιτυχία στο να κάμψουν τον ιό έκαναν ΠΟΛΛΑ τεστ. Η Κίνα, η Κορέα, η Ιαπωνία αυτά έκαναν. Αυτά λέει όποιος επιδημιολόγος έχω διαβάσει, δεν έχω διαβάσει ούτε έναν να λέει το αντίθετο. Τα ίδια λέει και ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας.

ισχυει.

1 λεπτό πριν, con20 είπε

Λίγοι για Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς μέτρα 

σε δυο βδομαδς θα δεις τις συνεπειες ελλειψης μετρων. οπως και εγινε στην Ιταλια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dannie είπε

Α δεν είπες ότι κρύβει αλλά ότι δεν μιλάει με αριθμούς που θέλεις εσύ ας πούμε... Όχι Γιάννης Γιαννάκης δηλαδή... Το επίπεδο το δικό σου δεν ξέρω αν είναι για τα πάρκα και τις ακτές, αλλά αν είναι να βλέπετε παντού φαντάσματα καλύτερα άστο πήγαινε προς Άγιο όρος βόλτα. Στο καλό κιόλας με υγεία.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Koeman είπε

Το κλειδί είναι εχεις δεν εχεις τον ιο κάτσε σπίτι σου. Αυτό λένε σε όλο τον πλανήτη και όποιος δεν καταλαβαίνει του το επιβάλλουν με στρατό. (...) Η Ν. Κορέα έχει άλλες υποδομές και αντανακλαστικά (...) Αυτό που με ενοχλέι και δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλε είναι ότι καθόμαστε στην καρεκλάρα μας πίσω από μια οθόνη...

Αυτό που λένε όλοι είναι πως οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν πολλά τεστ και πως αυτό είναι το κλειδί.

Διάβασα επιστολή γιατρού που έλεγε: «χρειάζεται να προσθέσουμε μέτρα, άμεσα πριν είναι αργά. Το υπάρχον σύστημα συνεχίζει να παίρνει δείγματα. Απαιτείται να γίνει ένα είδος επίταξη εξοπλισμού και προσωπικού με λειτουργία των εργαστηρίων που ήδη διενεργούν τις εξετάσεις αυτή τη στιγμή όλο το 24ωρο». 

11 λεπτά πριν, christos4 είπε

αυτό βέβαια δε γίνεται επειδή έτσι γουστάρει κάποιος αλλά γιατί υπάρχουν περιορισμένοι πόροι και δεν εχουν εξευρεθεί νέοι (ελπίζω να είναι προσωρινό)

Είναι ένα ανοιχτό ερώτημα γιατί δεν το πέτυχαν, δεδομένη και πιθανώς εγκληματική η ολιγωρία τους.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορια,  καθε μερα ανακοινωνουν νεκρους ανα χωρα, κηδειες γιατι δεν ανακοινωνουν? στα δικα μας ειδατε να ανακοινωνουν η να καλυπτουν τηλεοπτικα  εστω και ενα στιγμιοτυπο μιας κηδειας?

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

475 νεκροι στην Ιταλια.
Η Ευρωπη,ξεπερασε τους θανατους της Ασιας

Επεξ/σία από DOR1K1N
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Αυτό που λένε όλοι είναι πως οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν πολλά τεστ και πως αυτό είναι το κλειδί.

Διάβασα συνέντευξη γιατρού που έλεγε: «χρειάζεται να προσθέσουμε μέτρα, άμεσα πριν είναι αργά. Το υπάρχον σύστημα συνεχίζει να παίρνει δείγματα. Απαιτείται να γίνει ένα είδος επίταξη εξοπλισμού και προσωπικού με λειτουργία των εργαστηρίων που ήδη διενεργούν τις εξετάσεις αυτή τη στιγμή όλο το 24ωρο». 

Είναι ένα ανοιχτό ερώτημα γιατί δεν το πέτυχαν, δεδομένη και πιθανώς εγκληματική η ολιγωρία τους.

Πάντως ο άνθρωπος είπε ότι υπάρχει πρόβλεψη για συνέργεια εξωτερικά, θα υλοποιηθεί πολύ πολύ σύντομα, επίσης να λάβουμε υπόψιν μας ότι υπάρχει έλλειψη αντιδραστηρίων παγκοσμίως και όχι μόνο εδώ... Σαφέστατα και χρειάζονται περισσότερα τεστ... Χρειάζεται όμως και σύνεση στα ήδη υπάρχοντα τεστ για να φτάσουν για αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη τώρα... Όλα είναι θέμα σωστών χειρισμών και ισορροπίας... Αν είχαμε απόθεμα για όλους υποθέτω θα κάναμε τουλάχιστον στους μισούς...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Eγω το κοβω μολις περασει αυτον με τον ιο

θα σκασει κανας μετεωριτης που θα περασει διπλα και με μεγαλη πιθανοτητα και μεσα στην γη 

η καμια επιδρομη απο εξωγηινους

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, valkon είπε

Ο κόσμος βλέπει μείωση κρουσμάτων και ταυτόχρονα απαγόρευση συνωστισμού. Δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο μαζί, κάπως αλλιώς θα έπρεπε να το παρουσιάσουν. 

Μείωση ρυθμού ίσως όχι κρουσμάτων

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Malthador είπε

δεν θέλουν να στείλουν σχετικά σύντομα τα κρούσματα από 400 στα 4000 για λόγους διαχείρισης πανικού

H στατιστική είναι μια περίεργη επιστήμη .... βοηθάει στο σχεδιασμό για κάτι μελλοντικό αλλά στον αδαή μέσο όρο θα γίνει τροφή για οτιδήποτε άσχετο ... (το βλέπουμε άλλωστε εδώ μέσα ...)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...