Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει εαν έχουν αρχίσει να δίνουν ειδικές άδειες σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες;

Έχω τον πατέρα μου ο οποίος γενικά έχει θέμα με το αναπνευστικό, δηλαδή είχε άσθμα παλιότερα και αρχίζει με το παραμικρό να βήχει αρκετά.

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει εαν έχουν αρχίσει να δίνουν ειδικές άδειες σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες;

Έχω τον πατέρα μου ο οποίος γενικά έχει θέμα με το αναπνευστικό, δηλαδή είχε άσθμα παλιότερα και αρχίζει με το παραμικρό να βήχει αρκετά.

Ευχαριστώ πολύ.

Ναι από την Παρασκευή έχουν ξεκινήσει σε μας. 

Δημοσ.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία θα γίνει πολύ τραγική όπως πάει. 

Η χώρα πρέπει να κυρηχθει άμεσα σε καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας 

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Ακυρώθηκε η Eurovision (cnn link)

Μπορεί να ήταν καλύτερη ιδέα να την κάνουν με τρομακτικές προφυλάξεις και καθόλου κοινό. Ο κόσμος θα είχε έναν επιπλέον λόγο να μείνει σπίτι.

Edit: Υπάρχει μια τάση να ονομαστεί ο ιός "china flu" , "chinese flu" και να κατηγορηθούν οι Κινέζοι. Να δούμε πως θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας, νικητές δεν βλέπω να υπάρχουν αλλά υπάρχει χολιγουντ.

Όπως και να'χει, μερίδιο ευθύνης φέρει η Κινέζικη κυβέρνηση σίγουρα. Όμως ταυτόχρονα είναι και αρκετά αλληλέγγυοι. Μας έστειλαν, λέει,  50.000 μάσκες.

Πήγαινε στο άνοιγμα ώστε να πέσεις σε 10 άλλους που θα τρέχουν να τα πάρουν την ίδια στιγμή με εσένα. Αυτό είναι το παράδοξο αυτών που τρέχουν να τα πάρουν κάθε φορά.

το προβλημα με την Κινα δεν ειναι μονο οτι ξεκινησε απο εκει ο ιος, αλλα οτι το ειχαν αποσιωπησει για ενα μηνα. επισης υπαρχει η αποψη, οτι λογω της επιρροης της στον WHO (ριχνει μπολικο χρημα), ο οργανισμος αργησε να το χαρακτηρισει ως πανδημια ενω παραλληλα επαινουσε την Κινα για τον χειρισμο της κρισης. επισης, τωρα οι κινεζοι λενε οτι τον ιο τον μετεφεραν αμερικανοι στρατιωτες στην χωρα..

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chill είπε

Ναι από την Παρασκευή έχουν ξεκινήσει σε μας. 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Πιάνονται και αυτοί με το αναπνευστικό; Μετά από λίγο googleάρισμα είδα να αναφέρονται κυρίως στους καρκινοπαθείς και σε αυτούς με μοσχεύματα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Τελος και η Eurovision, μονο οι γιαπωνεζοι επιμενουν ακομα για τους Ολυμπιακους.

ακομη και να γινουν, το πιο πιθανο ειναι να μην πατησει κανεις και να οδηγησει σε οικονομικη καταστροφη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Η κατάσταση στα νοσοκομεία θα γίνει πολύ τραγική όπως πάει. 

Η χώρα πρέπει να κυρηχθει άμεσα σε καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας 

Για να μπούμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας πρέπει να γίνουν δύο άσχημα πιστεύω. 

Είτε πολλοί θάνατοι και αυξημένα κρούσματα 

Η

να αυξηθεί ο κόσμος έξω, αδιαφορώντας για την καραντίνα και να βολτάρει (όχι πως μερικοί δεν το κάνουν) 

Αν γίνουν αυτά, η ένα από τα δύο, θα μπούμε άμεσα σε απαγόρευση κυκλοφορίας. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KilliK είπε

ακομη και να γινουν, το πιο πιθανο ειναι να μην πατησει κανεις και να οδηγησει σε οικονομικη καταστροφη. 

Χα! Αυτο περιμενω να μην πατησει κανεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Πιάνονται και αυτοί με το αναπνευστικό; Μετά από λίγο googleάρισμα είδα να αναφέρονται κυρίως στους καρκινοπαθείς και σε αυτούς με μοσχεύματα.

Συνάδελφος σχετικά μεγάλος σε ηλικία έφυγε με διευθυντική εντολή λόγω προβλημάτων με την καρδιά. Χωρίς μα μου. 

Σε εμένα που έχω βαρύ ιστορικό αλλά χωρίς υποκείμενο νόσημα μου έδωσαν το δικαίωμα να φύγω - φυσικά με αποδοχές - αλλά αρνήθηκα γιατί είμαι και γω σε εταιρία πρώτης γραμμής και ήθελα να μείνω πίσω για να βοηθήσω. Έχω κλείσει τις περισσότερες εκκρεμότητες μου ωστόσο και από την Παρασκευή λογικά θα μπορώ να συνεχίσω αποκλειστικά από το σπίτι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Σου έχω καλύτερο από φίλο φίλης 400+ share.

κοντά στα 1000 shares πλέον.... 

ο άλλος κάνει share και λέει 

Αναφορά σε κείμενο

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

εντωμεταξύ, αν πάρεις την πρώτη πρόταση και κάνεις ένα μικρό fact check θα δεις ότι ο Bill Gates μιλάει χροοοονια τώρα για το ενδεχόμενο πανδημίας και το "πριν μερικούς μήνες" είναι σχεδόν 2 χρόνια πίσω. κάτι το οποίο βέβαια θεωρώ ότι το περίμενες (αργά ή γρήγορα) και η επιστημονική κοινότητα.. δεν σχολιάζω όλα τα άλλα, απλά το πιάνεις από την αρχή και βλέπεις ότι γράφει μισές αλήθειες και μισά ψέματα. αρκετό για να μπερδέψει κόσμο απότι φαίνεται (όχι ότι ήθελαν και πολλοί κάποιοι....)  

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chill είπε

Σε εμένα που έχω βαρύ ιστορικό αλλά χωρίς υποκείμενο νόσημα μου έδωσαν το δικαίωμα να φύγω - φυσικά με αποδοχές - αλλά αρνήθηκα γιατί είμαι και γω σε εταιρία πρώτης γραμμής και ήθελα να μείνω πίσω για να βοηθήσω

Γιατί να διακινδυνέψεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christos4 είπε

εντωμεταξύ, αν πάρεις την πρώτη πρόταση και κάνεις ένα μικρό fact check θα δεις ότι ο Bill Gates μιλάει χροοοονια τώρα για το ενδεχόμενο πανδημίας και το "πριν μερικούς μήνες" είναι σχεδόν 2 χρόνια πίσω. κάτι το οποίο βέβαια θεωρώ ότι το περίμενες (αργά ή γρήγορα) και η επιστημονική κοινότητα.. δεν σχολιάζω όλα τα άλλα, απλά το πιάνεις από την αρχή και βλέπεις ότι γράφει μισές αλήθειες και μισά ψέματα. αρκετό για να μπερδέψει κόσμο απότι φαίνεται (όχι ότι ήθελαν και πολλοί κάποιοι....)  

Είναι μια παραζάλη ημιμάθειας το συγκεκριμένο ποστ. Μοιάζει λες και έχει ακούσει κάποια πράγματα απο'δω και απο'κει. Τα περισσότερα είτε τα ξέρει στο σχεδόν είτε τα συνδέει χωρίς λόγο. Προσωπικά ξέρω πως είμαι σε τεχνολογικό φόρουμ και πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά νιώθω πως το internet είναι το κέντρο της ημιμάθειας και αυτό το ποστ ένα παράδειγμα αυτής.

Άσχετο...

4HMEvfj.jpg

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...