Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, VanJ είπε

Από προσωπική εμπειρία, για οποιοδήποτε λόγω κι αν σε διώξει το αφεντικό, ακόμα και παράνομα (σε νόμιμη επίσχεση εργασίας, κατά τη διάρκεια επαπειλούμενες εγκυμοσύνης όπου υποτίθεται προστατεύεσαι, ή για οποιονδήποτε λόγο) ο εργοδότης δεν ξανά προσλαμβάνει ούτε μετά από δικαστήριο, επειδή «έχει θιχτεί η σχέση εργαζόμενου-εργοδότη». Στην καλύτερη περίπτωση σου αλλάζει την απόλυση σε άδεια άνευ αποδοχών «λόγω οικονομικών δυσχερειών της εταιρίας δεδομένων των συνθηκών», και μόλις τελειώσει η υπόθεση σε απολύει τότε.

Δυστυχώς όλοι οι νόμοι που προστατεύουν τους εργαζόμενους παραβλέπονται από διάφορα παραθυράκια και λεπτομέρειες.

Μπορεί να κάνει οτι θέλει αλλά θα σου πληρώσει κάποια μηνιάτικα εφόσον το δικαστήριο την κρίνει παράνομη

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τέλος οι πολιτικές/κομματικές συζητήσεις. Τελευταίο warning.

Στα επόμενα posts, δεν με νοιάζει ποιος τα άρχισε, όποιος συμμετέχει θα φεύγει διακοπές.

Που θα τον στειλεις διακοπες και συ με ολα κλειστα? Αντε το πολυ πολυ να παει απο την κουζινα στο σαλονι.😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaliakman είπε

Για την φύση του ιου και κατά πόσο κατασκευαστηκε: https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9

Έχει πολλή ορολογία και εύκολα δεν καταλαβαίνεις λέξη αλλά κάποιος μπορεί να ξέρει και να μην το έχει δει. 

και απλοποιημένο στα Ελληνικά!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Παντως στον αβ στην καστελλα,επικρατουσε πολυ χαλαρη ατμοσφαιρα με λιγο κοσμο και χωρις τρελα,το ιδιο και στο lidl στην δραπετσωνα,θετικο βημα σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shadows είπε

Παντως στον αβ στην καστελλα,επικρατουσε πολυ χαλαρη ατμοσφαιρα με λιγο κοσμο και χωρις τρελα,το ιδιο και στο lidl στην δραπετσωνα,θετικο βημα σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες.

Λογικο . ολοι ψωνισαμε για 4 ζωες και ειμαστε καλυμμενοι ως προς τις εισαγωγες μας (φαι) αλλα κυριως προς τις εξαγωγες... 😛 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Υπάρχει ένας πρώτος ασθενής με κορωνοϊό που ανάρρωσε έπειτα από θεραπεία με ένα πειραματικό φάρμακο, το Remdesivir

https://www.zougla.gr/kosmos/article/epitelous-mia-efxaristi-idisi

σαν τη κολώνια λεμονιού δεν είναι

https://www.tanea.gr/2020/03/14/world/koronaios-tourkia-oures-gia-ti-thaymatourgi-kolonia-lemoniou/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ant_ είπε

+1.958 Κρουσματα η Ισπανια 

Και μολις 124 ανακοινωθηκαν απο τις ΗΠΑ για σημερα εως τωρα. Πολυ περιεργο.
Χθες ειχαν πανω απο 1100.
Απορω τι γινεται εκει περα? Ειτε επεσαν σε μια μερα(αποκλειεται) ειτε σημερα κανανε ελαχιστα τεστ.

Δημοσ.

Λογικό να πέσει η κίνηση στα σουπερμάρκετ 

Ψωνισαν αποθήκες ολόκληρες ο καθένας. Έγινε χαμός για 3-4 μέρες. 

Πλέον από όπου περνάω για δουλειά ή μπω σε κατάστημα, έχει πολύ λίγα άτομα μέσα, και τα ράφια γεμάτα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

facepalm

Θέλω να δω όταν λήξει αυτο αν θα ανοίξει η συζήτηση -ξανα- για την εξάρτηση της ΕΕ απο την κίνα σε υλικο και προμήθειες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Λογικό να πέσει η κίνηση στα σουπερμάρκετ 

Ψωνισαν αποθήκες ολόκληρες ο καθένας. Έγινε χαμός για 3-4 μέρες. 

Πλέον από όπου περνάω για δουλειά ή μπω σε κατάστημα, έχει πολύ λίγα άτομα μέσα, και τα ράφια γεμάτα

τέλεια , να πάω ανθρώπινα . συνωστισμό σε σουπερ δεν έχω πετύχει ακόμα ευτυχώς 

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

facepalm

Θέλω να δω όταν λήξει αυτο αν θα ανοίξει η συζήτηση -ξανα- για την εξάρτηση της ΕΕ απο την κίνα σε υλικο και προμήθειες.

πρέπει... αλλά όσο συμφέρει δεν το βλέπω.. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

τέλεια , να πάω ανθρώπινα . συνωστισμό σε σουπερ δεν έχω πετύχει ακόμα ευτυχώς 

Ούτε εγώ δεν πέτυχα τον χαμό και τα ουρλιαχτά που έλεγαν μερικόι, αλλά βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο σε ποιο κατάστημα πας 

Αν πας σε κεντρικά στην Αθήνα που εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμο καθημερινά, λογικό να είναι τίγκα. 

Εγω προτιμώ συνοικιακά σουπερμάρκετ μικρά, και έτσι κάνω ήσυχα την δουλειά μου σαν άνθρωπος,και όχι σαν σαρδέλα στριμωγμενος και να φωνάζουν για αντισηπτικά και κωλοχαρτο 😋

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...