Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aizensama24 είπε

Αξίζει να πανικοβάλεται κανείς για τα τρόφιμα? ακούω πολλούς που λένε για άδεια ράφια κτλ...υπάρχει πιθανότητα να ξεμείνουμε? έχουν κλείσει οι προμηθευτές?

Είπαν ότι τα αποθέματα στα super market επαρκούν για τρεις μήνες.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Αξίζει να πανικοβάλεται κανείς για τα τρόφιμα? ακούω πολλούς που λένε για άδεια ράφια κτλ...υπάρχει πιθανότητα να ξεμείνουμε? έχουν κλείσει οι προμηθευτές?

Χθες πήγα σούπερ μάρκετ και είχε τα πάντα σε αφθονία. Και ρύζι και μακαρόνια και όσπρια και χαρτί υγείας και κρέας κλπ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Είπαν ότι τα αποθέματα στα super market επαρκούν για τρεις μήνες.

Έκανα μία παραγγελία μεγάλη για αυτή τη τρίτη αλλά δε ξέρω πραγματικά πόσα θα μου φέρουν από όσα ζήτησα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Morosana είπε

Η Κορέα είχε αλλά αντανακλαστικά και αποθέματα λόγω SARS.

Τι σχέδιο εχουν για τους θετικούς,  Τους έστελναν στα νοσοκομεία να επιβαρύνουν το σύστημα υγείας ή έμπαιναν σε καραντίνα; 

Έχουν και πιο πειθαρχημένους λαούς οι ασιάτες. Δεν θέλουν βούρδουλα για να τηρήσουν μέτρα, και τίποτε να μην τους έλεγε το κράτος θα φόραγαν μάσκα και θα κράταγαν αποστάσεις μεταξύ τους. Γι αυτό θα το ελέγξουν πιο εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, patclo said:

Έχουν και πιο πειθαρχημένους λαούς οι ασιάτες. Δεν θέλουν βούρδουλα για να τηρήσουν μέτρα, και τίποτε να μην τους έλεγε το κράτος θα φόραγαν μάσκα και θα κράταγαν αποστάσεις μεταξύ τους. Γι αυτό θα το ελέγξουν πιο εύκολα.

Εκεί δεν χρειάζονται την αστυνομία να τους διώχνει, σε αντίθεση με εμάς που πάλι η παραλία  στη Θεσσαλονίκη έχει κόσμο.

Δημοσ.

Οι νοτιοκορεατες ειναι προτυπο σταματησαν πανδημια μεσα σε 1,5 μηνα εμεις ειμαστε επιπεδο ιταλων παντελης αδιαφορια - > πανικος και τουμπαλιν 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αυτοί μάλλον είναι χαζοί πού να ξέρουν.. 

Αναφερόμαστε στην Ελλάδα υποθέτω.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

There is, though, a first question: who says it is desirable to prevent every death regardless of the cost? My impression is that the loudest voices are coming from young or middle-aged people who have yet to accept that death is a normal part of life. It comes to all of us in good time. A wise person would, of course, prefer to die later rather than sooner, but they might also consider that some deaths are easier to bear than others. It is not for nothing that pneumonia was described as ‘the old man’s friend’ in the days before antibiotics. Contrary to some media coverage, no-one is advocating that any old person is abandoned to die without professional nursing care. However, we should acknowledge that many frail old people might see Covid-19 infection as a relatively peaceful end compared with, say, several years of dementia or some cancers. Government encouragement to discuss this question within families would not be a plan to cull the elderly but respect for their autonomy and their right to make such decisions rather than have others make them on their behalf.

https://www.socialsciencespace.com/2020/03/coronavirus-uk-self-isolation-must-not-mean-self-imprisonment/

Δημοσ.

Και οι ανεργοι που δε μπορουν να βρουν δουλειας ας πουμε λογω της καταστασης και εχουν αναγκη για να ανταπεξελθουν στον ιο τιποτα? Ελπιζω να γινει κατι για ολους,δεν παιζουν με αυτα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι έχουμε να πουμε για την μέθοδο της ανοσιας της αγέλης που ακολουθεί η Βρετανια;

Τουλάχιστον ανεπίτρεπτη η σταση αυτη νομιζω. Να κανεις πειραματόζωα τους πολίτες προκειμένου να προστστεψεις πρωταρχικά την οικονομία σου και να αποτρεψεις ενα ενδεχόμενο κραχ.

• Sad 1
Δημοσ.

Βγήκε το πρώτο κρούσμα στη Ξάνθη και δεν έχει ιστορικό ταξιδιού ή επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, όπως συνέβη και εχτές στην Αλεξανδρούπολη. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Ότι ο ιός εξαπλώθηκε και μες στη κοινωνία σε όλη την Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ηθελα να μαθω σε εργοστασια εδω ελλαδα τι παιζει. Εαν προστατευονται οι εργαζομενοι.

Εχω γνωστο σε θεση γραφειου γαλακτοκομικης μοναδας και μου ειπε οτι τους παιρνουν θερμοκρασια και φορανε προστατευτικα. Δεν γνωριζω βεβαιως τι ισχυει σε καθε θεση.

Εαν καποιος εχει επισης καποια προσωπικη ή δημοσιογραφικη  πληροφορηση ας μας πει.

24 λεπτά πριν, patclo είπε

Το  φοβο εχουν  οι ασιατες, επισης. Ποσα εχασαν τα προηγουμενα χρονια σε επιδημιες;  Νομιζεις διχως βουρδουλα δε θα εβγαιναν εξω απο τις καραντινες τους ενω πεθαιναν στα σπιτια σαν σκυλια; Κι εμεις το φοβο θα εχουμε στο εξης.

Αυτες οι δηλωσεις περι πειθαρχιας αλλων λαων ισχυουν σε ενα βαθμο και συμφωνω  αλλα οσο επιμενουν επιστημονες πως ο ιος προηλθε απο ζωα και οχι θεωριες συνωμοσίας μου φαινεται οτι μια χαρα λασκα ειναι και σε τετοια ζητηματα. Και φανηκε

Δεν ξερω συμφορουμιτες-τριες. Εγω χρειαστηκα να αφησω λιγο τα νεα ωστε να μπορεσω να συγκεντρωθω στις υποχρεωσεις μου. Απελπιζομαι η αληθεια ειναι. Πριν ενα μηνα με επιασε ο μεγαλος φοβος και δε με αφηνει για πολλους πλεον λογους, ο τι σας απασχολει δηλαδη κι εσας. Τι να πρωτοπιασουμε να ανησυχησουμε.😕

Επεξ/σία από whosethere
Δημοσ.

Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει, τι επίδομα ανακοίνωσαν για εργαζόμενους των όποιον οι επιχειρήσεις έκλεισαν κατόπιν απόφασης ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...