Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cumulus είπε

Δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος που δεν το ξερει αυτο.Το ιδιο ακριβως συμβανει ομως σε ολες τις χωρες.

Και όμως υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν - καταλαβαίνουν. Εδώ μέχρι και στο insomnia έγραφε κάποιος χθες ότι αναλογικά τα κρούσματα με τον πληθυσμό της Ελλάδας είναι πολύ μικρό ποσοστό, άρα γιατί αυτος ο χαμός.

fuck logic δηλαδή. Βαριέμαι να ξεθάψω το post τώρα.

Σκέψου τι γίνεται από συνωμοσιολόγους, γέρους που ενημερώνονται μόνο από τα κανάλια κτλ.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sstratos είπε

Άποψη μου είναι να μην γελιέστε , ΟΛΟΙ θα αρρωστήσουμε , ολα αυτά γίνονται για να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί

To εχω αναφερει σε παλιοτερο post

Αναφορά σε κείμενο

"Από τη στιγμή που έχει χαρακτηριστεί πανδημία πρέπει να υπολογίσουμε τα εξής:

75 % του πληθυσμού κάποια στιγμή, θα κολλήσουν τον ιό (8.250.000) με υπολογισμο απο 11.000.000

Από αυτό το ποσοστό

Το 75 % θα τον περάσουν εύκολα , μερικοί και ασυμπτωματικά (6.187.500)

20 % θα χρειαστούν ιατρική βοήθεια (1.650.000)

5% θα τον αντιμετωπίσουν δύσκολα (παραμονή στο νοσοκομείο ,επιπλοκές ) (412.500)"

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, logistoulis είπε

και πάλι με πιο μεγάλο και σωστό δείγμα που αντιπροσωπεύει τον πληθυσμό έχεις πολύ καλύτερες εκτιμήσεις

συν ότι δεν το βρίσκω και ιδανικό τα "ήπια" συμπτώματα να κάθονται σπίτι.. αυτό είναι λύση ανάγκης δεν προσφέρει τίποτα το ουσιώδες στη γενικότερη πληροφόρηση χωρίς διάγνωση 

σε όλο το πληθυσμό ποτέ και πουθενά δεν πρόκειται να γίνει, αλλά άλλο μερικές δεκάδες χιλιάδες που έχουν άλλες χώρες με τον πληθυσμό της ν.κορέας  άλλο 250 χιλιάδες που έχουν αυτοί

Θα χουμε δηλαδή στα νοσοκομεία "ασθενείς" με δέκατα, να τριπλασιάζουν τον όγκο εργασίας των ιατρών, να τριπλασιάζουν τον κίνδυνο μετάδοσης σε όλο το προσωπικό, και όλα αυτά γιατί?

• Like 1
Δημοσ.

για να ευθυμήσουμε και λίγο 

Ακόμα και σε καιρούς φρενίτιδας στα σουπερμάρκετ κανενας δεν αγοράζει τις vegan αηδίες 😛 

F5E6C21A-E92F-4462-8158-BBED586ABB36.jpeg

4BB7F348-09DA-4FDD-A9F2-63F82A971FBD.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sstratos είπε

Άποψη μου είναι να μην γελιέστε , ΟΛΟΙ θα αρρωστήσουμε , ολα αυτά γίνονται για να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί ... Γιατι εάν αρρωστήσουμε ολοι μαζί 10.000.000 , οι 4.000 εαν χρειαστούν ΜΕΘ καήκαμε. Γιαυτό λένε μείνετε σπίτι (να αρρωστήσουμε λιγοι λιγοι)

Οπόταν για μένα να κανει κάποιος τεστ είναι περιττό. Σε 3 μέρες? σε 7 μέρες? σε 15 μέρες ?  θα κολλήσει

Γνώμη μου

Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε αποτελεσματικά φάρμακα.οταν βγει το εμβόλιο θα τον ψιλοξεχασουμε τον ιό.

Επεξ/σία από lionheart20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 λεπτά πριν, unameit είπε

τα πνευμονια των καπνιστων ειναι επιβαρυμενα.

Ο ιος χτυπα τα πνευμονια.

Δεν χρειαζεται ερευνα.

https://www.bbc.com/news/health-51214864

Πάντως αυτό το πράγμα με το τσιγάρο δεν το καταλαβαίνω, πως μπορεί κάποιος ειδικά αυτό το καιρό να επιβαρύνει τον εαυτό του και τους γύρο του με αυτά που γίνονται.

Επεξ/σία από simnum3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Θα χουμε δηλαδή στα νοσοκομεία "ασθενείς" με δέκατα, να τριπλασιάζουν τον όγκο εργασίας των ιατρών, να τριπλασιάζουν τον κίνδυνο μετάδοσης σε όλο το προσωπικό, και όλα αυτά γιατί?

αυτοί μάλλον είναι χαζοί πού να ξέρουν.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Και όμως υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν - καταλαβαίνουν. Εδώ μέχρι και στο insomnia έγραφε κάποιος χθες ότι αναλογικά τα κρούσματα με τον πληθυσμό της Ελλάδας είναι πολύ μικρό ποσοστό, άρα γιατί αυτος ο χαμός.

fuck logic δηλαδή. Βαριέμαι να ξεθάψω το post τώρα.

Σκέψου τι γίνεται από συνωμοσιολόγους, γέρους που ενημερώνονται μόνο από τα κανάλια κτλ.

Δυστυχώς ατομα που διακατεχονται εύκολα από τέτοιες θεωρίες υπαρχουν πολλά και είναι και νέοι. Εχτες μου έλεγε ο στενος φίλος μου ότι εμείς δημιουργησαμε τον ιό και θα τον περάσουμε όλοι σαν ίωση. Μου έλεγε ότι υπάρχει ένα βιβλίο κάποια χρόνια πριν που έλεγε ότι θα έρθει ξαφνικά ενας ιός και θα φύγει. Τώρα τι μου λέει..... προσπάθησα να του πω για τις νυχτερίδες. Αλλά αν δεν υπάρξει απόδειξη ότι και να λέμε είναι απλά προσωπική θέση. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Morosana είπε

για να ευθυμήσουμε και λίγο 

Ακόμα και σε καιρούς φρενίτιδας στα σουπερμάρκετ κανενας δεν αγοράζει τις vegan αηδίες 😛 

F5E6C21A-E92F-4462-8158-BBED586ABB36.jpeg

4BB7F348-09DA-4FDD-A9F2-63F82A971FBD.jpeg

μαλλον γιατι ειμαστε πιο εξυπνοι ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει να πανικοβάλεται κανείς για τα τρόφιμα? ακούω πολλούς που λένε για άδεια ράφια κτλ...υπάρχει πιθανότητα να ξεμείνουμε? έχουν κλείσει οι προμηθευτές? ξέρω ότι τώρα ίσως έχουν αδειάσει πολλά αλλά δεν θα έρθει νέα προμήθεια με τρόφιμα ή έστω να μπει κάποιος περιορισμός ώστε όλοι να έχουν τρόφιμα?

Αν συνεχιστεί αυτό πιστεύω θα αποδεχτούν τον ιό ως έχει και θα τα ανοίξουν όλα, σαφώς η ζωή ειναι πάνω από όλα αλλά δε πιστεύω ότι θα αφήσουν το κόσμο να πεθάνει της πείνας για κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

αυτοί μάλλον είναι χαζοί πού να ξέρουν.. 

Η Κορέα είχε αλλά αντανακλαστικά και αποθέματα λόγω SARS.

Τι σχέδιο εχουν για τους θετικούς,  Τους έστελναν στα νοσοκομεία να επιβαρύνουν το σύστημα υγείας ή έμπαιναν σε καραντίνα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...