Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Καταγγελία: Χιλιάδες εργαζόμενοι στην Teleperformance δουλεύουν χωρίς προστασία από τον κορονοϊό

https://www.efsyn.gr/node/235576

δε πρεπει αυτες τις ετεριες να τις κλισουν?υγιονομικες βομβες ανα πασα στιγμη

• Like 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Napier είπε

δε πρεπει αυτες τις ετεριες να τις κλισουν?υγιονομικες βομβες ανα πασα στιγμη

Αυτη είναι που έχει ενα κτίριο στην πειραιώς και τους βλέπω καθε μέρα στιβαγμένους για ένα τσιγάρο έξω?

Δημοσ.

Ο καιρός φτιάχνει έρχεται και το ΣΚ και φυσικά και η 25η οπότε ιδανική ευκαιρία να κολλήσουν μερικοί

άδεια και να εξορμήσουν στην επαρχία,στα νησιά κλπ.

Και επειδή δε νιώθουμε,θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν έχουμε και άλλους περιορισμούς μέχρι την

Παρασκευή(σε πρώτη φάση καμιά έξοδος απο αστικό κέντρο χωρίς σοβαρό λόγο π.χ).

Α να πω και για τη μεγάλη πατέντα με τα λεωφορεία που απο σήμερα περνάνε κάθε μια ώρα και φυσικά τιγκάρουν

απο κόσμο.Φοβερό μέτρο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotebookFreak είπε

Αυτη είναι που έχει ενα κτίριο στην πειραιώς και τους βλέπω καθε μέρα στιβαγμένους για ένα τσιγάρο έξω?

εχει ταυρο,μοσχατο, καλιθεα κ πειραια

το μεγαλυτερο ειναι πλεον στο πειραια που εχει κατι χιλιαδες . δουλευει ο φιλος μου εκει κ ειναι τραγικα τα πραγματα μου λεει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Οι επιδιμιολόγοι βγάζουν αυτά τα συμπεράσματα σύμφωνα με τα δεδομένα που βγάζει επίσημα το κράτος. Άμα δεν γίνονται τεστ όπως έχουμε γράψει πολλάκις εδώ μέσα και όπως φαίνεται και απο εδώ, θα είναι σωστό πιστεύεις το συμπέρασμα; 

Τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί πόσοι θα χρειάζονται διασωλήνωση. Εκεί θα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πόσο είναι περίπου ο σωστός αριθμός των κρουσμάτων.

Προφανως δεν εχουν αρκετα τεστ ή αρκετο κοσμο ωστε να κανουν τα τεστ. Και δευτερον νομιζω οτι παιρνουν μια εικονα της καταστασης μεσω των σοβαρων περιστατικων και αναγαγουν με ποσοστα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, avenger είπε

Α να πω και για τη μεγάλη πατέντα με τα λεωφορεία που απο σήμερα περνάνε κάθε μια ώρα και φυσικά τιγκάρουν

απο κόσμο.Φοβερό μέτρο.

αυτό ήταν χαζομάρα, αν όντως πρέπει να υπάρχουν τα μέσα θα έπρεπε να γίνονται πιο πυκνά δρομολόγια

το λογικό είναι ότι δυστυχώς κάποιοι θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο τώρα και όχι το αντίθετο

βέβαια δεν ξέρω και τι παίζει με τα οχήματα και την κατάσταση αυτών 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, krakozia είπε

Προφανως δεν εχουν αρκετα τεστ ή αρκετο κοσμο ωστε να κανουν τα τεστ. Και δευτερον νομιζω οτι παιρνουν μια εικονα της καταστασης μεσω των σοβαρων περιστατικων και αναγαγουν με ποσοστα.

καλά έτσι κι αλλιώς θα κάνεις αναγωγές το θέμα είναι τι δείγμα έχεις

θα πας πχ να κάνεις μια δημοσκόπηση για εκλογές με δεδομένα μόνο από τα καπή; τι θα βγάλεις από αυτό; 

η σοβαρή δουλειά γίνεται έτσι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, avenger είπε

Ο καιρός φτιάχνει έρχεται και το ΣΚ και φυσικά και η 25η οπότε ιδανική ευκαιρία να κολλήσουν μερικοί

άδεια και να εξορμήσουν στην επαρχία,στα νησιά κλπ.

Και επειδή δε νιώθουμε,θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν έχουμε και άλλους περιορισμούς μέχρι την

Παρασκευή(σε πρώτη φάση καμιά έξοδος απο αστικό κέντρο χωρίς σοβαρό λόγο π.χ).

απο κόσμο.Φοβερό μέτρο.

Παντως αν εξαιρέσεις τις καφετεριες εστιατόρια , ειναι πολλα τα ανοιχτα μαγαζια.Βάζω κ μένα μέσα αλλα είμαι της εφοδιαστικης αλυσιδας..Αλλα σόρρυ ποδηλαταδικα ανοιχτα?ναι οκ δεν πρεπει να κλεισουμε τα πάντα αλλα έχει πολλους καδ που νομίζω ειναι αχρείαστοι,αυτες τις δύσκολες ώρες ..Μας φάγανε για το μένουμε μέσα κ όλοι βρίσκουν τώρα ευκαιρία να βγουν να ψωνισουν βλακείες για να εγκλωβιστουν..Το θέμα με το λοκνταουν μου βρωμαει πολυ...Οι οικονομίες εχουν καταρρευσει κ για αλλη μια φορα καλουνται οι λαοι να σωσουν τα σπασμένα των εκαστοτε χωρών.

Επεξ/σία από NotebookFreak
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

καλά έτσι κι αλλιώς θα κάνεις αναγωγές το θέμα είναι τι δείγμα έχεις

θα πας πχ να κάνεις μια δημοσκόπηση για εκλογές με δεδομένα μόνο από τα καπή; τι θα βγάλεις από αυτό; 

η σοβαρή δουλειά γίνεται έτσι 

Ρε παιδια ειναι 11 επιδημιολογοι εκει, λετε να μην ξερουν τι κανουν. Προφανως αν ειχαν την δυνατοτητα θα τα εκαναν οιλα αυτα και προφανως δουλευουν με μοντελα. Οταν καποιοι λενε οτι η κατασταση ειναι σχετικα καλη το εννοουν οτι το συστημα υγειας αντεχει και οι νεκροι και διασωληνωμενοι ειναι σχετικα λιγοι προσ το παρον και σε συγκριση με την πορεια της επιδημιας στην ιταλια. Οτι θα ανεβουν ειναι το μονο σιγουρο και πολυ μαλιστα, το θεμα ειναι να αντεξει το συστημα και να μην δουμε στρατιωτικες τεντεσ διπλα στα νοσοκομεια για περιθαλψη ασθενων.

Ο τσιρδας σε ανυποπτο χρονο ειχε πει οτι απο την γριππη νοσει το 5 με 15% του πλυθησμου οποτε περιμενει αναλογα νουμερα ή και μεγαλυτερα αν δεν παρθουν μετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι αθλητές και τα σπορ καταστράφηκαν για καιρό. 

Στους δρόμους πάντως βλέπω και πολλές παρανομίες, τρέχουν πολύ πάνε από απαγορεύεται κλπ

Επεξ/σία από adi32
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Η αλήθεια είναι πάντως ότι κι εγώ αν πήγαινα σε γάμο και τους έβλεπα όλους ντυμένους έτσι θα χεζόμουν στα γέλια.

Ειναι δυο διαφορετικα η φωτο απο τον γαμο

Και γερμανοι γιατροί που αναφέρουν ελλειψη οσφρησης γευσης και 30% με διάρροια.

Τα ενωσε το συστημα.

Επεξ/σία από Perseus1966
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...