Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, KalishBioloid είπε

Σιγά μην έδινα ένα σωρό λεφτά σε μαντηλάκια να καθαρίζω το Iphone. Έβγαλα απ'το χρονοντούλαπο ένα παλιό Alcatel των 30ευρώ και το κάνω μπάνιο κάθε μέρα με φωτιστικό οινόπνευμα.

καλα ναι! και εγω δεν το ξαναβγαζω απο το σπιτι! χαχα πριν το αγγιξω θα πλενω χερια χαχα

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gamma_ray είπε

Ε παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει με Ρωσία? 93 κρούσματα? Έχει ανοσία το ξανθό γένος?

114 κρούσματα στη Ρωσία και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cumulus είπε

Και στο αθορυβο κτυπαει .

Σε xiaomi φίλων δεν χτυπήσει την 1η φορά σε αθόρυβο. 

Στο δικό μου s10 plus την 1η χτύπησε. Τώρα επειδή μιλούσα στο τηλ, όχι. Μου έμειναν ως μηνύματα τα alerts 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lbit είπε

Μενω σπιτι και βλεπω VINYΛΙΟ στο youtube

και γω το ιδιο. 😄

Επεξ/σία από Stavros Delta
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gamma_ray είπε

Ε παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει με Ρωσία? 93 κρούσματα? Έχει ανοσία το ξανθό γένος?

σε τέτοιου είδους χώρες τα στατιστικά είναι της πλάκας.

Δημοσ.

Το ανησυχητικο στην ιταλια ειναι ο αριθμος των νεων κρουσματων κατα την γνωμη μου δειχνει οτι τοσα τεστ μπορούν να κανουν καθε ημερα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

σε τέτοιου είδους χώρες τα στατιστικά είναι της πλάκας.

Ναι αλλα μιλάμε για 145μύρια και σύνορα με Κίνα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Ρε παιδιά με αφορμή το δεύτερο παρολίγον έμφραγμα και χωρίς ίχνος ειρωνείας. Τι διαφορά έχει ο COVID19 με του υπόλοιπους ιούς που έχουν ξεφυτρώσει ανά τα χρόνια (H1N1, κλπ)? Ρωτάω γιατί το να κλείνουν τα πάντα, προσωπικά τουλάχιστον πρώτη φορά το βλέπω.

Απ' όσο κατάλαβα ο ιός αυτός σχεδόν πάντα ή συχνά μολύνει και τους πνεύμονες (άρα και πνευμονία) και δεν μολύνει μόνο τον ρινοφάρυγγα. Οι νέοι φαίνεται τον καταπολεμούν πιο εύκολα. Αν δεν τον σκοτώσει έξυπνα το ανοσοποιητικό μας μπορεί να προκαλέσει υπεραντιδράσεις και φλεγμονές. Πνευμονική διήθηση άκουσα ότι έπαθε ο ασθενής πριν πεθάνει λόγω και ανεπάρκειας των νεφρών μετά, στην Πάτρα.

https://www.nationalgeographic.com/science/2020/02/here-is-what-coronavirus-does-to-the-body/

Ο λόγος θνησιμότητας του είναι στο 1% (δεκαπλάσιος από αυτόν της γρίπης), έχει μια περίοδο επώασης έως και δύο εβδομάδων κι αυξανόμενες ενδείξεις ότι η μετάδοση του ιού γίνεται πριν παρουσιαστούν συμπτώματα -δηλαδή, πριν μάθουμε ότι κάποιος έχει προσβληθεί.

Επεξ/σία από Krusty
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Perseus1966 είπε

Το ανησυχητικο στην ιταλια ειναι ο αριθμος των νεων κρουσματων κατα την γνωμη μου δειχνει οτι τοσα τεστ μπορούν να κανουν καθε ημερα .

ΕΙναι και αυτο μια εξηγηση γιατι μπορει να ειναι σταθερα τα κρουσματα τις τελευταιες μερες

ας ελπισουμε να μην ισχυει αλλιως  θα σημαινει οτι ο αριθμος ειναι πραγματικα πολυ μεγαλος

Επεξ/σία από gas83
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...