Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

α, καλά εννοείς τις 5-6 το χρόνο;

Περισσότερες ειναι, νομίζω.

Μαυροβουνιο τα 2 πρώτα έσκασαν.

2 γυναικες μια ηρθε από ισπανια η αλλη απο ηπα

Επισης ο αναπληρωτης προεδρος για τους ολυμπιακους ειναι θετικος

Επεξ/σία από Perseus1966
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Ντοκιμαντέρ μέσα στην wuhan την ώρα της κρίσης 

Και η συνεχεια της ιστοριας διεθνως (τι Γιουχαν τι Busan)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Δεν χτυπάει ποτέ στο do not disturb στο android

Και τις δύο φορές ευτυχώς δε χτύπησε γιατί έριχνα υπνακο

Το do not disturb δεν το εχω δοκιμασει,αλλα σημερα που το ειχα στο αθορυβο μια χαρα βαρεσε.Το ιδιο και το καλοκαιρι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZathuraEdition είπε

Οκ.... καθαρισα την οθονη του κινητου Apple Iphone X με μαντιλακι dettol για ολες τις επιφανειες... μπορω να πω δεν επαθε κατι... οποτε ειμαι κομπλε! Αμα ενδιαφερεται κανεις και ειχε απορια.. γιατι το να βρεις ισοπροπυλικη αλκοολη 70% που ειπε η Apple... ναι μεν σε λογικους καιρους ειναι πολυ ευκολο .... σε τετοιους καιρους ουτε για δειγμα... και το μηχανημα για UV καθαρισμο... για Ελλαδα κανει 90 ευρω -.-.... 

Σιγά μην έδινα ένα σωρό λεφτά σε μαντηλάκια να καθαρίζω το Iphone. Έβγαλα απ'το χρονοντούλαπο ένα παλιό Alcatel των 30ευρώ και το κάνω μπάνιο κάθε μέρα με φωτιστικό οινόπνευμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, cumulus είπε

Και στο αθορυβο κτυπαει .

Ρε παιδιά μην κολλάει το μυαλό σας. 

Είναι σημαντικό να ακούμε τέτοιες ειδοποιήσεις γιατί αν γίνει κάτι, θα είστε στο PC και θα παίζεται και έξω θα έχει πόλεμο-καραντίνα-επίθεση από εξωγήινους, ηφαίστειο, και ότι άλλο υπάρχει. 

Γενικά το λέω, όχι στον cumulus που εκανα quote. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, cumulus είπε

Το do not disturb δεν το εχω δοκιμασει,αλλα σημερα που το ειχα στο αθορυβο μια χαρα βαρεσε.Το ιδιο και το καλοκαιρι.

Εμένα δεν έχει βαρεσει ποτέ τίποτα 

Έχω δει μετά την ειδοποίηση

Το συγκεκριμένο mode δεν είναι ακριβώς αθόρυβο, είναι φάση μη με ενοχλεί τίποτα εκτός από πράγματα που εξαιρεις εσύ όπως πχ ξυπνητήρι ή όπως είπα κλήσεις από συγκεκριμένες επαφές που χτυπάνε πάντα

Πάντα ήταν μπερδευτικο το συγκεκριμένο πράγμα για τους περισσότερους, αλλά εμένα με βολεύει αρκετά να μη βαρανε οι βλακείες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zanskou είπε

μέσα από όλα όσα διαβάζουμε, δεν έχω δει κάπου πόσο διαρκεί η ασθένεια εάν (μακρυά) ή μάλλον από τη στιγμή που θα εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα. το ξέρει κάποιος;

κανω quote επειδή μάλλον δεν πρόλαβε να διαβαστει :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Ρε παιδιά μην κολλάει το μυαλό σας. 

Είναι σημαντικό να ακούμε τέτοιες ειδοποιήσεις γιατί αν γίνει κάτι

Σου λένε μείνε σπίτι, άμα είμαι σπίτι και κοιμάμαι ποιος ο λόγος να μου κόψει το αίμα;

Αν σκάσουν εξωγήινοι την κάτσαμε, αν σκάσει ηφαιστείο την κάτσαμε και αν γίνει πόλεμος εγώ την ξέρω τη μοίρα μου..

Δημοσ.
Στις 15/3/2020 στις 12:26 ΠΜ, charilaos είπε

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Στέφανο Χίο λόγω του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό» ότι κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ εξαιτίας κορωνοϊού....

https://www.mixanitouxronou.gr/entalma-syllipsis-gia-ton-stefano-chio-katigoreitai-oti-diaspeirei-pseydes-eidiseis-stin-efimerida-makeleio-poy-thetoyn-se-kindyno-ti-dimosia-ygeia/

Ενδιαφερον βιντεο.. Δεν απεχει και πολυ απο αυτα που λεει ο Χιος..!!!

Δημοσ.

Ερώτηση προς τους γνώστες... Η Merkel μίλησε για 60-70 % απλώσεις τού virus.... Αυτό το 30-40 % τι γίνεται?? Απλά δεν κολλάνε?? Η κολλάνε αλλά δεν έχουν συμπτώματα??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Σου λένε μείνε σπίτι, άμα είμαι σπίτι και κοιμάμαι ποιος ο λόγος να μου κόψει το αίμα;

Αν σκάσουν εξωγήινοι την κάτσαμε, αν σκάσει ηφαιστείο την κάτσαμε και αν γίνει πόλεμος εγώ την ξέρω τη μοίρα μου..

Ε εντάξει, μπορεί να είναι κάτι πιο Light και να σωθείς. 

Δεν ξέρεις την μοίρα σου. 😁

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...