Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ο δήμαρχος Λάρισας που ήταν στην περίφημη πλέον εκδήλωση στην πινακοθήκη με τον Κέλλα και άλλα 100 άτομα, πήγε και έκανε test και βγήκε αρνητικό.

Εντωμεταξύ ο Κέλλας ξαναανέβασε πυρετό και τον βάλανε πάλι μέσα!

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν γινονται αυτά. 

Τι απαγόρευση στον δήμο αυτό; 

Τι έχουμε χιλιάδες αστυνομικούς και να στηθούν 24/7 με οδοφράγματα και να αποκλείσουν δήμους και δρόμους, στενάκια, και να παρατηρούν τα πάντα; 

Αυτά δεν μπορούν να γίνουν με τίποτα. ευκολία να το λες, αλλά στην πράξη είναι αδυνατον. 

Απο το να τους έχω έξω απο το σπίτι μου προτιμω .να λειτουργεί ο δήμος μου η κάποιοι δήμοι ,και να στηθούν οδοφράγματα για να μην μπαινοβγαίνει κανείς.Λειτουργόντας τα πάντα κανονικά με προμήθειες απο τον ίδιο σου τον δήμο.

Δημοσ.

Σημερα καθοταν μια σε ενα καφε αλυσιδα που πηγαμε και εκανε τσιγαρο εξω στο πασο (κανονικα απαγορευετε να καθεσε) στο χαλανδρι/γερακα - δε καθοντουσαν πολυ 2 ατομα και εβηχε πολυ και ηταν προς το μπαριστα. Και της ειπε να παει οσο πιο μακρια γινεται.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papageord είπε

Οταν λεγαμε 2 βδομαδες πριν και εμεις και ο ΠΟΥ οτι ρε παιδια εχετε μια καβατζα , δεν ξερεις τι γινεται τρωγαμε κραξιμο, ινσομνια και real life.
Λες και δεν θυμαστε τι εγινε 4 ΧΡΟΝΙΑ πριν στα capital, πεσατε ολοι απο τα συννεφα. Σου απανταω επειδη με ενοχλησε που γενικευεις και γουσταρεις λαικισμο, "αυτοι ειμαστε" και τετοια.
Οταν η ζητηση στα delivery supermarket εχει παει στο θεο, τι περιμενες ο ΑΒ και ο καθε Σκλαβενιτης να κανουν. Να μυρισουν τα νυχια τους? Δεν ηταν στην ελλαδα καθημερινοτητα μας το delivery και το ξερεις. Καποιοι ναι, αλλα οχι ΟΛΟΙ οπως γινεται τωρα !
Μεχρι στιγμης ειχαν 4ωρους delivery που που τους ταραζαν στην υπερωρια σε φασεις με αναγκη, τυπου χριστουγεννα, και κατεληγε ο 4ωρος με 1 χιλιαρικο το μηνα εκκαθαριση.
Επισης να σε ενημερωσω οτι ολα αυτα τα μαγαζια ειναι απο τους καλυτερους εργοδοτες. Σου μιλαω απο εμπειρια. Δεν παιζει να φανε ουτε μιση ωρα υπερωρια trust me.

Καλά τον Αδωνη μόνο εγώ τον παρακολουθώ;

Εχει πει σήμερα ότι ένα market κάνει ήδη αθρόες προσλήψεις.

Κάντε ρε παιδιά ένα subscribe στο youtube να ενημερώνεστε κατευθείαν από τον υπουργό!

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, skiabox said:

Καλά τον Αδωνη μόνο εγώ τον παρακολουθώ;

Εχει πει σήμερα ότι ένα market κάνει ήδη αθρόες προσλήψεις.

Κάντε ρε παιδιά ένα subscribe στο youtube να ενημερώνεστε κατευθείαν από τον υπουργό!

Μπα, είμαι ήδη subscribed σε τουλάχιστον 10 χιουμοριστικά channels, δεν χρειάζομαι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

To Lidl στο Facebook ανακοίνωσε πως τη Κυριακή θα είναι κλειστά  (δε θεωρώ πως είναι απαραίτητα κακό, κάποιοι υπάλληλοι ίσως έχουν ξεχάσει τι είναι ρεπό).

Νόμιζα όμως ότι ήταν υποχρέωση και όχι οδηγία το διευρυμένο ωράριο.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, SPANK είπε

Όσο αφορά τα Τεστ ας πούμε πως σήμερα μια ολόκληρη πόλη κανει το τεστ και βγαίνουν ολοι καθαροί οποτε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αν όμως την επόμενη ημέρα / ρες εχουν νοσήσει οι μισοί οι ίδιοι που έκαναν το τεστ γιατι πολυ απλα κόλλησαν αργότερα ?

Θέλω να πω οτι πιο πολύ ειναι για να έχουμε ενα % να συγκρίνουμε , δεν έχει νόημα να κάνουν ολοι το τεστ επειδή εκτος οτι μπορεί να εχουν μια απλή γρίπη και καμία σχέση με τον συγκεκριμένο ιο , μπορει την επόμενη ημέρα του τεστ να κολλήσουν οντως .... οποτε με βάση αυτό πρέπει μονίμως ολη την ημέρα να έχουμε να κάνουμε ενα τεστ και βγαίνουν και τα ανάλογα νούμερα καθημερινά

Υπαρχουν τεκμηριωμενες αποψεις απο ειδικους για το λογο που πρεπει να γινονται οσο πιο πολλα τεστ ειναι δυνατον.

Στο παραδειγμα σου, σκεψου να βγει ολη η πολη καθαρη εκτος απο 2 θετικα π.χ. Δεν ειναι πολυ πιο ευκολο να τους απομονωσεις και να προλαβεις την εκθετικη διασπορα?

• Like 2
Δημοσ.

αρχισαν τα μηνυματα απο το 112...

παντως στον ΑΝΤ1 αναφεραν οτι τελειωσαν τα υλικα για εξεταση του ιου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...