Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Perseus1966 είπε

τι να αναφερεις ,αφου το λεει ο τσιδρας 7 ημερες καραντινα οι ιατρικοι , αρα μαλλον οπως τα λες ειναι.

Και σημαινει οτι στα νοσοκμεια ειναι ολοι... 

Ο "Τσιδρας" οπως λες, ειναι αυτος που λεει "οχι στις μασκες", ετσι;

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Διαβαζω οτι πολλοι γιατροι δημοσιων νοσοκομειων εχουν προσβληθει απο τον ιο αυτο. Και δεν ειναι καν σε νοσοκομεια αναφορας, ειναι στο Ερυθρο Σταυρο και τον Αγιο Σαββα!!!!

Αυτο αραγε τι σημαινει; Αδιαφορια ή ασχετοσυνη ή βλακεια ;

Μεσα στον Αγιο Σαββα με τους καρκινοπαθεις;

κυκλοφορει πολυ αυτη η φημη.

Δημοσ.
Just now, elpaso1 said:

Μου εστειλαν αυτο στο FB. Καποια αποψη;

Τι εννοει οτι θα έρθουν οι κοσμικές ακτινες κοντά στην Γη; Τα κινητά πως θα τις επηρρεάσουν και θα προκαλέσουν βλάβες; Επιλεκτικά σε κινητά ταμπλετ κλπ θα έχουν θέμα;

Τι προτείνω. Πες στον φίλο σου οτι "Είσαι μαλάκας; Κανένα πρόβλημα, απλά κρατήσου για λίγο. ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Απλά κρατήσου για λίγο. ΜΠΟΡΕΙΣ."

• Like 7
Δημοσ.

Άρα κοινή αποδοχή είναι ότι η φάση είναι ανεξέλεγκτη; Γιατί με την μείωση του αριθμού, περνάει στον κόσμο ότι νικάμε. Δεν είναι επικίνδυνο αυτό; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Ο "Τσιδρας" οπως λες, ειναι αυτος που λεει "οχι στις μασκες", ετσι;

ο τσιοδρας ειναι ο εκπροσωπος τυπου μην κολλας εκει.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι οι αριθμοί αυτοί είναι εντελώς πλασματικοί καθώς για να σου κάνουν test τώρα πρέπει να είσαι με 42 πυρετό

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Perseus1966 είπε

ο τσιοδρας ειναι ο εκπροσωπος τυπου μην κολλας εκει.

Οχι βεβαια, ο Τσιοδρας ειναι ο επικεφαλης του team για τον ιο και ειδικος γιατρος. Και ειναι και αυτος που ειπε Οχι στις Μασκες.

Δημοσ.

έτσι από περιέργεια εντελώς, εφόσον κάνουν τεστ μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις και έχουμε κάνει 4000 τεστ και έχουμε περίπου 400 θετικά τεστ, αυτό σημαίνει ότι είναι το θανατά στο νοσοκομείο 3600 άτομα;

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

έτσι από περιέργεια εντελώς, εφόσον κάνουν τεστ μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις και έχουμε κάνει 4000 τεστ και έχουμε περίπου 400 θετικά τεστ, αυτό σημαίνει ότι είναι το θανατά στο νοσοκομείο 3600 άτομα;

οχι ειναι 70

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, patclo είπε

Η Γερμανια κανει παρα πολλα τεστ. Την πρωτη Μαρτιου εντοπισε 51 νεα κρουσματα. Το προβλημα ειναι οτι την πρωτη Μαρτιου κατα μεσο ορο αλλοι 600 γερμανοι ειχαν πιασει τον ιο και 1% απο αυτους, δηλαδη 6 ατομα, πεθαναν σημερα. Πως ακριβως θα σταματησει καποιος την διαδοση μονο με τεστ οταν το 90% των περιπτωσεων του εχει ξεφυγει στα αρχικα σταδια; Χώρια τα πρακτικα θεματα πως η Ελλαδα μπορει να οργανωσει τοσα πολλα τεστ. Μονο γενικη αντιμετωπιση καραντινας και γενικευμενες πρακτικες λυνει το προβλημα.

Μα τα είπε ο Τσιόδρας οτι στην Κίνα (που τους μαζεύανε με δίχτυα) εντόπισαν περίπου το 15%...

Στην Ευρώπη που δεν υπάρχει το καθεστώς της Κίνας ας υπολογίζουμε 5-10% οτι εντοπίζεται...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν λέμε αυτό και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις... Αυτό που προτίνεις το φαντάζεσαι και απλά βολεύει τον φόβο σου αφου πουθενά δεν γίνεται, ξανά δες τι έκανε η Κορέα, και δεν θα είχε και το αποτέλεσμα που επιθυμείς...

Σημείωση σημαντική η Κορέα έχει τα αποτελέσματα που έχει γιατί ο μέσος όρος ηλικίας των κατοίκων της είναι πολύ χαμηλότερπς από την Ευρώπη... Ακόμα δεν ξερουν αν ως μέτρο αντιμετώπισης, τα πάρα πολλά τεστ, ήταν καλύτερος και ο λόγος που έχει τόσα χαμηλά ποσοστά...

ότι και να λες αυτό με το φόβο μου με ξεπέρασε, είσαι αλλού αδερφέ καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Μέχρι προχθες είχαν κανει κάπου 3700 τεστ νομίζω. Τις δυο τελευταίες μέρες έχουν περιορίσει πολύ τα τεστ γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα σε ήπια συμπτώματα αφού ηδη υποτίθεται οτι είμαστε όλοι φουλ καραντινιασμενοι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας το ελαφρυνουμε και λιγο....

860062979_2020-03-1719_08_47-...-_Facebook.png.f6fb787ce194d81788de711970a17cd2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, AtiX είπε

Από την άλλη όταν εσύ, εγώ, ο διπλανός μας, λειτουργεί ως πιθανός φορέας και δεν επιβαρύνει το ιατρικό προσωπικό και το αφήνει να ασχοληθεί με τα σοβαρά περιστατικά και προστατεύεις εσένα εμένα και τον διπλανό του...

Αυτό λέω... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο...

Το θέμα είναι ότι νομίζεις ότι λειτουργούν όλοι με την δική σου συνείδηση.. Αυτό έχεις δει μέχρι τώρα?? Λειτουργούν όλοι <<ως πιθανός φορέας>>?? 

https://www.altsantiri.gr/ellada/845622/proedros-etaireias-toxikologias-pros-mitsotaki-kante-test-se-tychaia-deigmata-sto-dromo/

Σήμερα επισεις άκουσα τον δήμαρχο της Βενετίας.. Θα κάνουμε τεστ σε ολόκληρο το πληθυσμό. Δεν με νοιάζει πόσο θα κοστίσει 

Επεξ/σία από eri77
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Μου εστειλαν αυτο στο FB. Καποια αποψη;

Ώρα Ελλάδας ή ώρα Σιγκαπούρης?

Και μια ερώτηση ακόμα.Αν το στείλω το μήνυμα σε 10 φίλους μου την γλυτώνω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...