Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, papageord είπε

bro και εμεις εχουμε χεστει, ο καθενας για τους δικους του λογους αλλα, θελει και λιγο τρελλα η φαση μην σαλταρουμε. 
Στην ιδια πραγματικοτητα ζουμε ολοι, δεν υπαρχει λογος να φρικαρεις. Εμεις τουλαχιστον ειμαστε ΣΠΙΤΙ , ας ξυπνησει και κανας αλλος ψωλαρμενης μπας και ξεμπλεξουμε καποια στιγμη. 

Εννοείτε, και εγώ μαζί σου. Χωρίς χαβαλέ δεν βγαίνει, όχι μόνο αυτό, γενικώς... Τεσπα, πέρασα το μήνυμα μου, δεν φρικάρω απλά αγανάκτησα. 

Σχετικα με τον γλυκούλη μας τον ιό, ουσιαστικά σε herd immunity πάμε όλοι (θέλοντας και μη) απ ότι έχω καταλάβει, απλά διαφέρει ο τρόπος. Εκτος αν βρεθεί θεραπεία/εμβόλιο σύντομα.

Btw, φίλη μου από Λονδίνο μου έστειλε αυτό (δεν ξέρω από που το βρήκε αλλά κυκλοφορεί εκεί απ ότι κατάλαβα

Saw this- I think it’s the simplest plan for our environment with what we know 
**COPIED** 👍

plan is to segregate all vulnerable people (older, illand at risk) let’s call this group A

Anyone looking after the older,ill and at risk can be group B

The general population generally healthy can be group C

Group C needs to go about it’s business keeping the country moving kids at school us at work

Group B looks after group A and avoids contact with C

Group C is allowed to contract the virus and because it’s generally healthy it can cope with it better than group A

Group A and B are almost self isolating without the virus to avoid putting strain on the NHS and reducing the risk of getting the virus and then needing the NHS

Group C (the generally healthy) go through the cycle of contracting the virus self isolating and being looked after by healthy family members, friends and the local community
Anyone who has complications gets looked after by the NHS while groups A and B are kept away The NHS are not strained by A and B while its looking after complicated cases in C

As group C comes full circle and recovers it divides in to groups that take group B’s position looking after group A allowing group B to go though the cycle

With B and C though the cycle
A is free to have NHS to itself because B and C are now clear from illness and infection and hopefully have a degree of immunity from getting it again this season.

Everyone has a job to do for the above to work

Stay safe and keep washing those hands
________
Βλέπω το σκεπτικό, μου ακούγεται περίπλοκο και θέλει πολυ αυτοπειθαρχία. Επίσης, το Group A πρέπει να οριστεί πολύ σωστά και ξεκάθαρα αλλοιώς... 

Στην Αγγλία ίσως να δουλέψει, εδώ δεν υπήρχε περίπτωση (λόγο της ιδιοσυγκρασιας μας σαν λαό). Anyways, good luck with that Boris 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, k_w_t said:

Εχει βγαλει νομο για τα τηλεφωνικα κεντρα απο την πρωτη φαση εκεινη που εκλεισε Mall κομμωτηρια ,εστιατορια .. 2μ αποσταση μεταξυ των υπαλληλων.

Εαν δεν το τηρουν καλεσε αστυνομια...

Δες το Νο11 σε αυτα πόυ επιτρεπονται ...

λιστα.jpg

Λέει με οδηγίες... δε μου ακούγεται σαν υποχρέωση αλλά πρόταση.

Υπάρχει σε πιο επίσημη μορφή αυτή η λίστα σε μορφή Νόμου ;

Δημοσ.
Στις 27/2/2020 στις 3:40 ΜΜ, overpower είπε

Ενημερωτικα χθες ειχε 81.200 κρουσματα και 30.000 που ειχαν αναρρωσει. Σημερα τα αντιστοιχα νουμερα ειναι 82 και 33. Ηδη εχουν αρχισει να προλαβαινουν τα κρουσματα.

Παντως απο οτι μαθαινω απο συμφοιτητες και φιλους, στην Θεσσαλονικη τρεχουν να παρουν 2 πακα μακαρονια και καμια φακη λες και θα φτασουν σε περιπτωση που οντως χρειαστει να μεινουμε σπιτι. Οτι να ναι

Τι ελεγες;

• Moderators
Δημοσ.

Αντιγράφω από φίλο μου ιερέα στο fb:

"Νεαρός παπας με βηχα 10 ημερών έρχεται στο χώρο σας για να φιλήσει σταυρωτά τη πεθερά σας. Τιμές λογικές κ εχεμύθεια. Δώρο το μνημόσυνο των 9 ημερών." 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 νέα κρουσματα

+1 θάνατος 

14 πήραν εξιτήριο 

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.

αν πεσει το ιντερνετ 10 μερες θα εχουμε περισσοτερους νεκρους....................

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, neosstoforum είπε

35 νέα κρούσματα σήμερα, συνολικά 387. Έχουν γίνει περίπου 4900 εξετάσεις μέχρι τώρα. 

Κάτι πάει να γίνει.

Δημοσ.

με τόσα λίγα τεστ δε πάει να γίνει τίποτα. ίσα ίσα θα ξαναβγούν όλα τα γίδια από το μαντρί νομίζοντας ότι πάει πέρασε μυυυυυυκονοοοοοος

• Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Κάτι πάει να γίνει.

4900 = κάτι πάει να γίνει; Δεν θα το'λεγα. Αν δεν θέλουν να τεστάρουν 10.000.000 με το ζόρι (και είναι λογικό επειδή δεν έχουμε τους πόρους να το κάνουμε αυτό), θα έπρεπε τουλάχιστον να τεστάρουν όσους βήχουν, έχουν πυρετό, έχουν δυσκολία στην αναπνοή και βγήκαν αρνητικοί στη γρίπη. Αλλά ούτε αυτό δεν κάνουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...