Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Πόσο ζώα είμαστε;

Διαβάζω για φοιτητές που πήγαν ταξίδι erasmus Ισπανία.

Οι άλλοι πήγαν από τον Βόλο ταξίδι στην Τουρκία.

Διαβάζω τώρα για μια φοιτήτρια που είναι θετική στο ιό γιατί είχε πάει πριν από λίγες μέρες στις Βρυξέλες (ήταν και κόρη νοσοκόμας με την οποία ήρθε σε επαφή!)

Αυτούς τους ηλίθιους ευτυχώς τους σταμάτησε η αστυνομία στην εθνική. Η αντιπεριφεριάρχης έχει ζητήσει την περιφρούρηση της καραντίνας τους από την αστυνομία..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papageord είπε

Δεν ειχε αλλα προβληματα υγειας. Το λεει και μεσα.  :-) 

Το διάβασα αλλά νόμιζα ότι άνθρωποι πεθαίνουν από τον ιό και λόγω της γηρατειάς χωρίς να έχουν άλλα προβλήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

Το διάβασα αλλά νόμιζα ότι άνθρωποι πεθαίνουν από τον ιό και λόγω της γηρατειάς χωρίς να έχουν άλλα προβλήματα. 

Ο ιός δεν προκαλεί θάνατο στο 100% των περιπτώσεων. 

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Πόσο ζώα είμαστε;

Διαβάζω για φοιτητές που πήγαν ταξίδι erasmus Ισπανία.

Ξερω ατομα που πηγαν πριν 2 εβδομαδες ερασμους. Δεν νομιζω και εσυ πριν 2 εβδομαδες να περιμενες κατι τετοιο ή να ειχες κλειστει ηδη στο σπιτι.

Καθονται προφανως ολη μερα μεσα τωρα.

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Ξερω ατομα που πηγαν πριν 2 εβδομαδες ερασμους. Δεν νομιζω και εσυ πριν 2 εβδομαδες να περιμενες κατι τετοιο ή να ειχες κλειστει ηδη στο σπιτι.

Καθονται προφανως ολη μερα μεσα τωρα.

Να μου έλεγες ένα μήνα το καταλαβαίνω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, manolis940 είπε

Να μου έλεγες ένα μήνα το καταλαβαίνω.

Οκ θα ρωτησω και εσενα. Πριν 2 εβδομαδες ησουν ολη μερα σπιτι και περιμενες κατι τετοιο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Οκ θα ρωτησω και εσενα. Πριν 2 εβδομαδες ησουν ολη μερα σπιτι και περιμενες κατι τετοιο?

Πριν ένα μήνα πήγα Χανιά. Γυρνώντας μπορεί να μην ήμουν όλη την μέρα μέσα στο σπίτι αλλά δεν πήγα ταξιδάκι και χώρα με 4ψήφιο αριθμό σε κρούσματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέτε μέσα από το κορονοιό να ενισχυθεί ο ψυφιακός κόσμος στην Ελλάδα? Να υπάρξουν νέες τεχνολογίες και αλλαγή σε πολλά προβλήματα φορολογίας/γραφειοκρατίας τα οποία μας κρατούσαν πίσω. Μπορεί μέσα από όλο αυτό να υπάρξει μία πραγματικότητα που θα μας πάει μπροστά. Η ιντερνετική κοινωνικότητα μπορεί να γίνει αποδεκτή ως πιο φυσιολογική ενώ έως τώρα πολλοί εκεί έξω κράζανε το ίντερνετ. 

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

na ρωτησω ρε παιδια με παιδικους σταθμους τι γινεται τωρα, οταν με το καλο ανοιξουν πληρωνουμε κανονικα το μηνα η μηνες που καθησαμε τι λετε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Παντως εμενα σήμερα μου ήρθε οξυμετρο 

Εμένα είναι στο ταχυδρομείο τις τελευταίες 6 ημέρες και δεν με ειδοποιούν να πάω να το πάρω.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KAPAKOSTAS είπε

na ρωτησω ρε παιδια με παιδικους σταθμους τι γινεται τωρα, οταν με το καλο ανοιξουν πληρωνουμε κανονικα το μηνα η μηνες που καθησαμε τι λετε?

Υποθέτω πως όχι αλλά μάλλον θα το συζητήσεις με τον σταθμό 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άμα χρειαστείς οξύμετρο θα είσαι ήδη νοσοκομείο πάντως. Αν ο κορεσμός δεν είναι στο 98-99 είναι αρκετά σοβαρό..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...