Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Errik είπε

Αν τον ψάξεις αυτόν θα βρεις απειρα βιντεάκια που έλεγε οτι το άτμισμα δεν βλάπτει γενικά. 

Δεν ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν επιστήμονα. 

Προσωπικά μιλώντας μου φαίνεται απλά κάποιος που θέλει να ακουστεί με κάποιο τρόπο μέσα στο τζερτζελο. 

ευτυχώς που ο Φαρσαλινός και ο κάθε επιστήμονας του επιπέδου του Φαρσαλινού δεν χρειάζεται την εμπιστοσύνη σου για να εκφέρει την επιστημονική του άποψη 

• Like 2
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Ειπα για αυτους που δεν εχουν συμπτωματα απλα θελουν να κανουν το τεστ για να τους φυγει το αγχος...

ναι θα σου φυγει το άγχος οτι δεν τον έχεις σήμερα,

κ αν κολλησεις αυριο μεθαυριο?

με την μεταδοτικοτητα του ιου δεν μπορεις να πεις οτι κανεις ενα τεστ βγαινεις αρνητικος

κ κοιμασαι ησυχος μετα ζμπουτσα σ.........

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifaist είπε

Παιδες... Δεν εχω καταλαβει ποιοι θα δουλεψουν αυριο, ή καλυτερα... ποιοι δεν θα δουλεψουν ?

2 ώρες πριν, Koeman είπε

Θα μας πουν το απόγευμα.

Εννοεις αυτο : https://www.protothema.gr/economy/article/985507/koronoios-metra-deite-analutika-ti-lista-me-tis-idiotikes-epiheiriseis-pou-kleinoun-apo-aurio/

Δημοσ.
1 minute ago, paiktaras69 said:

ευτυχώς που ο Φαρσαλινός και ο κάθε επιστήμονας του επιπέδου του Φαρσαλινού δεν χρειάζεται την εμπιστοσύνη σου για να εκφέρει την επιστημονική του άποψη 

Συμφωνώ! Δεν εννοώ τίποτα λιγότερο ή περισσότερο απο αυτό που λέω. Δεν είπα οτι ο ανθρωπος δεν είναι αξιόλογος επιστήμονας. Είπα οτι προσωπικά δεν θα έδινα τόσο πολύ βάση σε αυτά που λέει σε σχέση με άλλες πιο αξιοπιστες και εξειδικευμένες πηγές. Και έκανα μια εκτίμηση των κινήτρων του. 

Νομίζω δεν έχει πολύ νόημα να συνεχίσω το σχολιασμό επι αυτού. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Δεν υπάρχει δυνατότητα τμηματικής δέσμευσης των προϊόντων της παραγγελίας σου, σε ένα χώρο πχ...και τμηματική συμπλήρωση αυτής. Ο υπάλληλος του SM πάει μια μέρα πριν, ή την ίδια μέρα σε ένα κοντινό σε σένα SM με την λίστα σου, αγοράζει ότι υπάρχει και στο παραδίδει. Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Αυτό που λες για να δουλέψει θα προϋπέθετε να τους σκας και ένα δεκάρικο σε κάθε παραγγελία για να έχουν ξεχωριστές αποθήκες, διαλογή προϊόντων, συμπλήρωση τμηματικών παραγγελιών κλπ.  Δεν τίθεται ζήτημα παθογένειας, καθώς τα SM πάντα έχουν στοκ και ολοκληρώνουν την παραγγελία σου (παραγγέλνω πάνω από ένα χρόνο έτσι). Απλά τώρα με τον κορωνοϊό, συγκεκριμένα προϊόντα φεύγουν αμέσως από τα ράφια και ο υπάλληλος που πάει να εκτελέσει την παραγγελία σου δεν τα βρίσκει.

Με λίγα λόγια, το πρόβλημα σου δεν είναι με το SM, είναι με τους hoarders που αδειάζουν τα ράφια, παίρνοντας έως τώρα από 10 απολυμαντικά και 20 κουτιά μαντηλάκια και γάλατα ο καθένας.

Προφανως και το προβλημα εχει αμεση σχεση με τα ορκ που πανε και σηκωνουν τα παντα ΑΛΛΑ εγω αγοραζω οτι μου επιτρεπει το συστημα τη στιγμη της παραγγελιας, οχι τη στιγμη της παραδοσης. Αν δεν ειναι ικανοι να το υποστηριξουν, να το λενε ξεκαθαρα απο πριν. Δεν βλεπω καμια λογικη να μεταφερουν το κοστος σε εμενα, δεν λειτουργει πουθενα με αυτο τον τροπο το e-shopping. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, circadian είπε

καλά αυτά που λες αλλά όταν επόμενο σλοτ είναι σε 10 μέρες θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι φίλε ταφ λακ εγώ τελευταία στιγμή θα σου γεμίσω καλάθι. γιατί όταν πήγα να κάνω τροποποίηση παραγγελίας εγώ μου έβγαλε ότι μπορεί να χάσω και προϊόντα και τιμές (αν έχουν ανέβει/βγει από προσφορά) αν το κάνω. άρα είναι ρδελομπου, γιατί αυτά το προβλήματα έχουν λυθεί ήδη.

Σωστό. Καθώς τώρα πάρα πολύς κόσμος θέλει να αγοράσει online για να αποφύγει την επίσκεψη σε SM, το αποτέλεσμα είναι πως ο χρόνος παράδοσης είναι κατά πολύ μεταγενέστερος αυτού της παραγγελίας. Καθώς το γέμισμα γίνεται στο τέλος, μπορεί το προϊόν που πήρες να έχει βγει από προσφορά και να έχει αλλάξει η τιμή ετικέτας του. Έτυχε σε μένα προσωπικά πριν ένα μήνα (ΑΒ), καθώς παρήγγειλα κοντά στην αλλαγή τιμολόγησης/φυλλαδίου.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Errik είπε

Αν τον ψάξεις αυτόν θα βρεις απειρα βιντεάκια που έλεγε οτι το άτμισμα δεν βλάπτει γενικά. 

Προσωπικά μιλώντας μου φαίνεται απλά κάποιος που θέλει να ακουστεί με κάποιο τρόπο μέσα στο τζερτζελο. 

αν δεν μπορεις να καταλαβεις καποιον καλυτερα να προσεχεις τι λες..δεν ειπε ποτε οτι δεν βλαπτει γενικα.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dazed είπε

Προφανως και το προβλημα εχει αμεση σχεση με τα ορκ που πανε και σηκωνουν τα παντα ΑΛΛΑ εγω αγοραζω οτι μου επιτρεπει το συστημα τη στιγμη της παραγγελιας, οχι τη στιγμη της παραδοσης. Αν δεν ειναι ικανοι να το υποστηριξουν, να το λενε ξεκαθαρα απο πριν. Δεν βλεπω καμια λογικη να μεταφερουν το κοστος σε εμενα, δεν λειτουργει πουθενα με αυτο τον τροπο το e-shopping. 

Σύμφωνοι σε αυτό. Το σύστημα που έχουν δεν μπορεί να αντέξει αντικειμενικά σε μεγάλη πίεση, είτε για συγκεκριμένες ετικέτες, είτε για όγκο παραγγελιών.

Δημοσ.

έπρεπε να είχαν κεντρική αποθήκη/διαχείριση αλλά είναι πονηριδιδες και βάζουν τους υπαλλήλους των καταστημάτων να το κάνουν και αυτό, και τώρα την καφενειακή αυτή λογική την τρώμε εμείς που είπαμε να πάρουμε 2 πράγματα που αποδεδειγμένα τα έδειχνε σε στοκ εκείνη τη μέρα. και δε μιλάω μόνο για αντισηπτικά κλπ αλλά και για άλλα που μάλλον θα φάω άκυρο.

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Errik είπε

τι εννοείς, ότι το ατμισμα βλάπτει? φυσικά και όχι (όπως τα υπόλοιπα ηλεκττρονικά και κανονικά τσιγάρα) σορυ για το οφτοπικ

ο συγκεκριμένος, αν ξέρεις να διαβάζεις επιστημονικά άρθρα έχει να επιδείξει σοβαρή εικόνα μέχρι τώρα, δε νομίζω ότι το κάνει για το θεαθήναι...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Ποιος σε βάζει σε αναμονή, όπως σου είπα στο 1135 παίζουν το ..... (Ξερεις ποιο)

Αναμονή και τρίχες η γλυψιμο θες ή 300  στο Μετροπόλιταν

Συμφωνώ, και να πεθαίνεις απ'το βήχα και να μην μπορείς να αναπνεύσεις, τεστ δεν σου κάνουν χωρίς μέσο. Το τεστ στον ιδιωτικό τομέα κοστίζει, έχω ακούσει φήμες για 90€, και έχω δει τιμολόγια για 270€ (130€ για COVID + 70€ για γρίπη + έξοδα γιατρού + νοσοκομείου. Το τεστ γρίπης το βάζουν υποχρεωτικά μαζί γιατί έτσι θέλουν).

• Sad 1
Δημοσ.
6 minutes ago, mixos23 said:

αν δεν μπορεις να καταλαβεις καποιον καλυτερα να προσεχεις τι λες..δεν ειπε ποτε οτι δεν βλαπτει γενικα.

Εσύ που ξέρεις αν μπορώ ή όχι να καταλάβω; Είπα μια ξεκάθαρα προσωπική άποψη και ξαφνικά όλοι πέσατε να με φάτε και οδηγούμαστε σε συζήτηση καφενίου. 

Εξήγησα απο πάνω πιο αναλυτικά τι με προβληματίζει στην πρότασή του. Δεν νομίζω οτι έχει νόημα να συνεχίσω να απαντάω. 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, logistoulis είπε

πάλι καλά γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε να είμαστε άνθρωποι

Οτι και να λέμε, η αιμοδοσία είναι ρίσκο αυτή την περίοδο.

Κοινόχρηστο κρεβάτι, κοινόχρηστα μηχανήματα, υπάλληλοι νοσοκομειου με υψηλό ρίσκο.

Πρέπει να τηρούν πολύ καλές προδιαγραφές τα νοσοκομεία για να πάμε, να καθαρίζουν συνέχεια τον χώρο, να παρέχουν αντισηπτικό κλπ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, VanJ είπε

Συμφωνώ, και να πεθαίνεις απ'το βήχα και να μην μπορείς να αναπνεύσεις, τεστ δεν σου κάνουν χωρίς μέσο. Το τεστ στον ιδιωτικό τομέα κοστίζει, έχω ακούσει φήμες για 90€, και έχω δει τιμολόγια για 270€ (130€ για COVID + 70€ για γρίπη + έξοδα γιατρού + νοσοκομείου. Το τεστ γρίπης το βάζουν υποχρεωτικά μαζί γιατί έτσι θέλουν).

Ναι αλλά την κομμώτρια με το που εβαλε το κλειδι στο κομμωτήριο για να ανοίξει την συλλάβανε

Ένταξη τι να πεις, καλή μας τυχη, θα μας χρειαστεί.

Επεξ/σία από RVgtr
  • Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...