Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θα μου λείψει πολύ όταν τελειώσει όλο αυτό, είναι ο εκμηδενισμος της κίνησης. Σαν 15αυγουστος είναι.

58 λεπτά πριν, popopo είπε
Ας συμπληρώσουμε όλοι ώστε να υπάρχει καλύτερη εικόνα για τους ειδικούς.

Που φαίνονται τα αποτελέσματα;

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Και πολυ καλα κανουν σε μερικα θεματα..

Εαν εσυ δεσμευσεις πχ 5 γιαουρτια για παραγγελια σε 1 εβδομαδα θα σου ερθουν λυγμενα...

Θα μας τρελλανετε. Εγω δεσμευω γιαουρτια για παραγγελια. Οχι σε μια βδομαδα, ουτε σε ενα μηνα οπως τωρα. Αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Αν χρειαζεται να εξηγησουμε οτι τα προϊοντα που ληγουν χρειαζονται διαφορετικη μεταχειριση απο θεμα logistics σε σχεση με τα υπολοιπα προϊοντα, ε ας το κλεισουν το μαγαζακι. Και, οχι, αυτα που δεν μου παρεδωσαν δεν ηταν γιαουρτια, και δεν εληγαν. 

Αν κατι λειτουργει λαθος, το λεμε, δεν το περιγραφουμε και το αποδεχομαστε αλλιως διαιωνιζεται η παθογενεια. Ελεος πια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Errik είπε

Αν τον ψάξεις αυτόν θα βρεις απειρα βιντεάκια που έλεγε οτι το άτμισμα δεν βλάπτει γενικά. 

Δεν ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν επιστήμονα. 

Προσωπικά μιλώντας μου φαίνεται απλά κάποιος που θέλει να ακουστεί με κάποιο τρόπο μέσα στο τζερτζελο. 

Αν το ψαξεις αυτον θα βρεις πως εκανε επιστημονικες ερευνες οσον αφορα το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ειναι αναγνωρισμενος για το εργο του οχι μονο πανελλαδικα αλλα παγκοσμιως.

Δεν βγαινει στα βιντεακια να λεει φουμαρα και οτι του κατεβει, αλλα συμπερασματα που εχουν προκυψει απο επιστημονικες μελετες.

Επεξ/σία από crom251
  • Like 4
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Apoll είπε

Ερώτηση έρευνας. Αν υπήρχε μία εταιρία που δεν είχε την φίρμα S/M όμως σου είχε ακριβώς τα ίδια προϊόντα (και φίρμες) & τιμές και στα έφερνε στο σπίτι (ακόμα και πράγματα κατάψηξης/ψυγείου) με ένα επιπλέον κόστος αν η παραγγελία ήταν κάτω από €60 με 24-36 ώρες το ελάχιστο για παράδοση, και επιλογή ώρας που θα ήσουν στο σπίτι, θα στην χρησιμοποιούσες; 

φακ γιες.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dazed είπε

Θα μας τρελλανετε. Εγω δεσμευω γιαουρτια για παραγγελια. Οχι σε μια βδομαδα, ουτε σε ενα μηνα οπως τωρα. Αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Αν χρειαζεται να εξηγησουμε οτι τα προϊοντα που ληγουν χρειαζονται διαφορετικη μεταχειριση απο θεμα logistics σε σχεση με τα υπολοιπα προϊοντα, ε ας το κλεισουν το μαγαζακι. Και, οχι, αυτα που δεν μου παρεδωσαν δεν ηταν γιαουρτια, και δεν εληγαν. 

Αν κατι λειτουργει λαθος, το λεμε, δεν το περιγραφουμε και το αποδεχομαστε αλλιως διαιωνιζεται η παθογενεια. Ελεος πια.

Αυτο που θελω να σου εξηγησω ειναι οτι με το που κανεις την παραγγελια δεν δεσμευονται αυτοματα τα προιοντα απο την πραγματικη αποθηκη .

Δεσμευονται απο το λογιστικο αποθεμα...

Ξερεις οτι εχεις πχ 1000 γαλατα δελτα και 5 ειναι δεσμευμένα απο το dazed.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, dazed είπε

Δεν υπάρχει δυνατότητα τμηματικής δέσμευσης των προϊόντων της παραγγελίας σου, σε ένα χώρο πχ...και τμηματική συμπλήρωση αυτής. Ο υπάλληλος του SM πάει μια μέρα πριν, ή την ίδια μέρα σε ένα κοντινό σε σένα SM με την λίστα σου, αγοράζει ότι υπάρχει και στο παραδίδει. Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Αυτό που λες για να δουλέψει θα προϋπέθετε να τους σκας και ένα δεκάρικο σε κάθε παραγγελία για να έχουν ξεχωριστές αποθήκες, διαλογή προϊόντων, συμπλήρωση τμηματικών παραγγελιών κλπ.  Δεν τίθεται ζήτημα παθογένειας, καθώς τα SM πάντα έχουν στοκ και ολοκληρώνουν την παραγγελία σου (παραγγέλνω πάνω από ένα χρόνο έτσι). Απλά τώρα με τον κορωνοϊό, συγκεκριμένα προϊόντα φεύγουν αμέσως από τα ράφια και ο υπάλληλος που πάει να εκτελέσει την παραγγελία σου δεν τα βρίσκει.

Με λίγα λόγια, το πρόβλημα σου δεν είναι με το SM, είναι με τους hoarders που αδειάζουν τα ράφια, παίρνοντας έως τώρα από 10 απολυμαντικά και 20 κουτιά μαντηλάκια και γάλατα ο καθένας.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, RVgtr είπε

Ποιος σε βάζει σε αναμονή, όπως σου είπα στο 1135 παίζουν το ..... (Ξερεις ποιο)

Αναμονή και τρίχες η γλυψιμο θες ή 300  στο Μετροπόλιταν

κάπου πήρε το μάτι μου γιατρό που το κάνει με 80. τώρα αν είναι σαν το τεστ του Ερντογάν απλά για να τρώει 80άρες δε ξέρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Koeman said:

Μειώνεις χωρίς λόγο έναν άνθρωπο πρώτα και δεύτερον δεν μας είπες σε ποια σημεία της επιστολής του διαφωνείς. 

Δεν τον μειώνω, ξεκαθαρίζω μια προσωπική μου άποψη. 

Δεν διαφωνώ με το οτι θα ήταν καλό να τεσταριστούμε όλοι. Αμφιβάλλω στο αν ειναι εφικτό αυτό και κυρίως στο πως η αξιοποίηση όλων αυτών των μηχανημάτων για PCR μπορεί να γίνει χωρίς έξτρα προσωπικό η/και ειδικά αντιδραστήρια. Κοτζάμ αμερική δεν είχε αρκετά τεστ, είναι τόσο απλό το να φτιάξεις αυτά τα αντιδραστήρια και να αξιοποιήσεις τα μηχανήματα PCR; 

Μήπως έχει πιο πολύ νόημα να διαθέσεις τους πόρους σε άλλα, πιο χρήσιμα πράγματα όπως νοσηλευτές και κρεβάτια με αναπνευστήρα πέρα απο τη στατιστική μελέτη εξάπλωσης μιας επιδημίας; 

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του να τεσταριστούν όλοι και οι οριακά ασυμπτωματικοί όταν υποτίθεται οτι έτσι και αλλιώς είμαστε σε καραντίνα. 

Δεν έχει νόημα η ανίχνευση και μετά η απομόνωση. Εμεις πάμε απευθείας σε απομόνωση γιατί καιγόμαστε αυτή τη στιγμή μη γίνουμε Ιταλία σε 4-5 μέρες. 

Επεξ/σία από Errik
Δημοσ.

Αντιγράφω από καλή φίλη, εκπαιδευτικό στην ειδική αγωγή

Γονείς κρατάνε μέσα στα σπίτια τα παιδιά τους με αυτισμό ή νοητική υστέρηση και βλέπουμε έξω τα γερόντια να σουλατσάρουν στις εκκλησίες και στα καφενεία. Γιατι;

Είναι πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά. Δυστυχώς όμως τα παιδιά νοσούν υποκλινικα  γιαυτο και χαρακτηριστηκαν ωρολογιακές βόμβες.

Από την άλλη, ενήλικες βρίσκονται σε κλειστά γραφεία για εργασιακούς λόγους χωρίς να είναι ανάγκη, διότι εργοδότες επιμένουν να κρατάνε την τακτική του 20% εκτός γραφείου και οι άλλοι μέσα. Και κοιτάνε ο ένας τον άλλο διότι δεν υπάρχει δουλειά. Π.χ. τράπεζες και δάνεια. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να είναι ανοιχτά τα υποκαταστήματα, οι υπηρεσίες όμως είναι λάθος. Το ίδιο ισχύει και για δημόσιες υπηρεσίες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Δεν υπάρχει δυνατότητα τμηματικής δέσμευσης των προϊόντων της παραγγελίας σου, σε ένα χώρο πχ...και τμηματική συμπλήρωση αυτής. Ο υπάλληλος του SM πάει μια μέρα πριν, ή την ίδια μέρα σε ένα κοντινό σε σένα SM με την λίστα σου, αγοράζει ότι υπάρχει και στο παραδίδει. Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Αυτό που λες για να δουλέψει θα προϋπέθετε να τους σκας και ένα δεκάρικο σε κάθε παραγγελία για να έχουν ξεχωριστές αποθήκες, διαλογή προϊόντων, συμπλήρωση τμηματικών παραγγελιών κλπ.  Δεν τίθεται ζήτημα παθογένειας, καθώς τα SM πάντα έχουν στοκ και ολοκληρώνουν την παραγγελία σου (παραγγέλνω πάνω από ένα χρόνο έτσι). Απλά τώρα με τον κορωνοϊό, συγκεκριμένα προϊόντα φεύγουν αμέσως από τα ράφια και ο υπάλληλος που πάει να εκτελέσει την παραγγελία σου δεν τα βρίσκει.

Με λίγα λόγια, το πρόβλημα σου δεν είναι με το SM, είναι με τους hoarders που αδειάζουν τα ράφια, παίρνοντας έως τώρα από 10 απολυμαντικά και 20 κουτιά μαντηλάκια και γάλατα ο καθένας.

καλά αυτά που λες αλλά όταν επόμενο σλοτ είναι σε 10 μέρες θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι φίλε ταφ λακ εγώ τελευταία στιγμή θα σου γεμίσω καλάθι. γιατί όταν πήγα να κάνω τροποποίηση παραγγελίας εγώ μου έβγαλε ότι μπορεί να χάσω και προϊόντα και τιμές (αν έχουν ανέβει/βγει από προσφορά) αν το κάνω. άρα είναι ρδελομπου, γιατί αυτά το προβλήματα έχουν λυθεί ήδη.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...