Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Η Ισπανία βαδίζει στα χνάρια της Ιταλίας.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Εγω καταλαβα οτι όλοι κατα εκει πάμε, δεν υπάρχει ουτε η υποτυπώδη κρατικη μέριμνα, αν δεν μπορούν να τεσταρουν ενα που εχει πυρετό, χαιρετίσματα

Εκεινο δε το 1135 ειναι μονο για να βγάζουν μεροκάματο οι πιτσιρικάδες που το υποστηρίζουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, dazed είπε

Οταν εκανα την παραγγελια υπηρχαν πολλα ειδη που φαινοντουσαν out of stock, και αλλα που ειχαν μικρο αποθεμα. Επισης, ενα ειδος βγηκε out of stock μεχρι να κανω check out, αρα υπηρχε online ενημερωση με το αποθεμα και τις πωλησεις. Δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να μην παραδωθουν αυτα που παραγγειλα εκτος και αν μπηκε ανθρωπινο χερι. Αν εσυ εισαι οκ με αυτο, ειναι δικο σου θεμα.

Το ξαναλέω, δεν είναι θέμα γνώμης ή άποψης. Τα προϊόντα δεν δεσμεύονται στην παραγγελία σου, ειδικά όταν αυτή είναι να παραδοθεί πολλές μέρες μετά. Η αγορά τους από το κατάστημα και η έκδοση αποδείξεως γίνεται πολύ κοντά στην πραγματική ημερομηνία παράδοσης. Αγοράζω εδώ και πολύ καιρό με αυτόν τον τρόπο, τόσο από AB όσο και από MyMarket.

Αυτό που αναφέρεις είναι η διαθεσιμότητα κατά την διάρκεια της παραγγελίας. Είναι αδιάφορη ως προς την παράδοση ή την τελική έκβαση της παραγγελίας σου, δυστυχώς. Δεν μπήκε κανένα ανθρώπινο χέρι, και δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω εξάλλου. Απλά εξηγώ πως - κακώς - δουλεύει το σύστημα.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, suspiria είπε

Τα ελεγε ο Βασιλης από τοτε, αλλα ποιος τον ακουγε;

O Γουλιέλμος. 

William λέγεται ο άνθρωπος.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ειπα για αυτους που δεν εχουν συμπτωματα απλα θελουν να κανουν το τεστ για να τους φυγει το αγχος...

Ετσι και αλλιως το προσωπικο λαμβανει τις προφυλαξεις του.

Υπάρχει και η περίπτωση να πας στο νοσοκομείο και να κολλήσεις εκεί

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, skiabox said:

Αν τον ψάξεις αυτόν θα βρεις απειρα βιντεάκια που έλεγε οτι το άτμισμα δεν βλάπτει γενικά. 

Δεν ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν επιστήμονα. 

Προσωπικά μιλώντας μου φαίνεται απλά κάποιος που θέλει να ακουστεί με κάποιο τρόπο μέσα στο τζερτζελο. 

Συμπλήρωμα που δεν συμφωνώ:

Δεν τον μειώνω, ξεκαθαρίζω μια προσωπική μου άποψη. 

Δεν διαφωνώ με το οτι θα ήταν καλό να τεσταριστούμε όλοι. Αμφιβάλλω στο αν ειναι εφικτό αυτό και κυρίως στο πως η αξιοποίηση όλων αυτών των μηχανημάτων για PCR μπορεί να γίνει χωρίς έξτρα προσωπικό η/και ειδικά αντιδραστήρια. Κοτζάμ αμερική δεν είχε αρκετά τεστ, είναι τόσο απλό το να φτιάξεις αυτά τα αντιδραστήρια και να αξιοποιήσεις τα μηχανήματα PCR; 

Μήπως έχει πιο πολύ νόημα να διαθέσεις τους πόρους σε άλλα, πιο χρήσιμα πράγματα όπως νοσηλευτές και κρεβάτια με αναπνευστήρα πέρα απο τη στατιστική μελέτη εξάπλωσης μιας επιδημίας; 

Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του να τεσταριστούν όλοι και οι οριακά ασυμπτωματικοί όταν υποτίθεται οτι έτσι και αλλιώς είμαστε σε καραντίνα. 

Δεν έχει νόημα η ανίχνευση και μετά η απομόνωση. Εμεις πάμε απευθείας σε απομόνωση γιατί καιγόμαστε αυτή τη στιγμή μη γίνουμε Ιταλία σε 4-5 μέρες. 

Επεξ/σία από Errik
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Errik είπε

Αν τον ψάξεις αυτόν θα βρεις απειρα βιντεάκια που έλεγε οτι το άτμισμα δεν βλάπτει γενικά. 

Προσωπικά μιλώντας μου φαίνεται απλά κάποιος που θέλει να ακουστεί με κάποιο τρόπο μέσα στο τζερτζελο. 

Μειώνεις χωρίς λόγο έναν άνθρωπο πρώτα και δεύτερον δεν μας είπες σε ποια σημεία της επιστολής του διαφωνείς. 

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Errik είπε

https://gr.linkedin.com/in/konstantinos-farsalinos-gr

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gsisr είπε

Απορώ πως δεν σε πήραν στο κυνήγι μ αυτά που γράφεις! μου κάνει τεράστια εντύπωση! εσύ σωστά τα λες, ο κόσμος φοράει παρωπίδες

Στην παράνοια δεν χωράει σχολιασμός.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Τι εννοείς να πέσεις κάτω? Mόνο όποιος έχει συμπτώματα(βήχα-πυρετός κτλπ) ή έχει έρθει σε επαφή με άλλον που έχει τέτοια συμπτώματα σε βάζουν σε αναμονή για τις ειδικές εξετάσεις.

Ποιος σε βάζει σε αναμονή, όπως σου είπα στο 1135 παίζουν το ..... (Ξερεις ποιο)

Αναμονή και τρίχες η γλυψιμο θες ή 300  στο Μετροπόλιταν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Τωρα ειδα στα mymarket, επομενη διαθεσιμη ημερομηνια αποστολης ειναι η 10/4 !!

Με τέτοιες ημερομηνίες έχουν 2 επιλογές.προσληψεις η σφράγισμα του eshop.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Το ξαναλέω, δεν είναι θέμα γνώμης ή άποψης. Τα προϊόντα δεν δεσμεύονται στην παραγγελία σου, ειδικά όταν αυτή είναι να παραδοθεί πολλές μέρες μετά. Η αγορά τους από το κατάστημα και η έκδοση αποδείξεως γίνεται πολύ κοντά στην πραγματική ημερομηνία παράδοσης. Αγοράζω εδώ και πολύ καιρό με αυτόν τον τρόπο, τόσο από AB όσο και από MyMarket.

Αυτό που αναφέρεις είναι η διαθεσιμότητα κατά την διάρκεια της παραγγελίας. Είναι αδιάφορη ως προς την παράδοση ή την τελική έκβαση της παραγγελίας σου, δυστυχώς. Δεν μπήκε κανένα ανθρώπινο χέρι, και δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω εξάλλου. Απλά εξηγώ πως - κακώς - δουλεύει το σύστημα.

Και πολυ καλα κανουν σε μερικα θεματα..

Εαν εσυ δεσμευσεις πχ 5 γιαουρτια για παραγγελια σε 1 εβδομαδα θα σου ερθουν λυγμενα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...