Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά το θέμα της αποστείρωσης ...νομίζω ότι αν αρχίσεις να το ψάχνεις κάλιστα μπορείς να φτάσεις σε επίπεδο ταινιών καταστροφής.

Απλό παράδειγμα το σουπερ -μαρκετ

Ξεκινάμε 

1-Το πλαστικό καρτελάκι (υποθέτω ακόμα δεν πήγα)

2- Τα κουτιά με τα προιόντα που θα παρεις..που ξέρεις ποιός αποθηκάριος - οδηγός- υπάλληλος σουπερ μαρκετ - προηγούμενος υποψήφιος δεν τα έχει αγγίξει

3- Στα φρούτα προσθέτουμε το χ παραγωγό...δεν είναι πλυμένα και "σιδερωμένα" ...και μιλάμε μόνο για το γεγονός που τα έπιασε για να τα - ζυγίσει ποιός

4 Στο ταμείο παραλείπουμε το θέμα της πληρωμής ...αλλά σακούλα δεν θα πάρεις ...και ξαναγυρίζουμε στο προηγούμενο.

5. Απόδειξη - χαρτάκι τράπεζας...αναλόγως απο που το πιάσεις ...μπορεί.. (χθες 1 που πήρα επειδή ο υπάλληλος κάπως ήταν το έπιασα "στραβά" και το πέταξα κατεθείαν

6 .Αν σε όλα αυτά τα παραπάνω είχες καροτσάκι - καλάθι κτλ...άστο

7. μπαίνεις στο αμάξι...πιάνεις πόρτα , κλειδί, τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων...κτλ αν κάτι είχε ξεμείνει απο πριν .... :(

8. Επιστροφή στο σπίτι....βγάζεις παπούτσια,"εξωτερικά" ρούχα...αν δεν είναι διαθέσιμος ο εξαιρετικός μπατλερ ή το εξειδικευμένο υπηρετικό προσωπικό...τότε...

9. Έβγαλες ρούχα ..κάπου πρέπει να τα κρεμάσεις....εκτός και αν κέρδισες το τζοκερ και έχει έπαυλη ...οπότε θα περάσει απο τα μισά καί δωμάτια του σπιτιού ή οι περαστικοί.γείτονες θα θαυμάσουν 1 ωραιότατο στριπτιζ...μέχρι να φτάσεις στο μπαλκόνι....παρεπιμπτόντως τα ρούχα δεν βγήκαν μόνα τους (φτου ο μπατλερ έχει άδεια...τι ωραίες εποχές Dowton Abbey) ..άρα κάπου - κάπως θα ακούμπησαν....στο κορμί σου ...και θα πρέπει να κάνεις μπάνιο με το αφρόλουτρο (κτλ) που είχες πάρει απο χθες (μήπως χθες κάτι ξέχασες).....

10 ...ξέχασες να αγοράσεις κάτι σημαντικό.....φτου ξανά απο την αρχή...

Σε κάθε βήμα απο τα πάνω...έχουμε αντισηπτικά- μάσκες και δεν συμμαζεύεται.....για να αναφέρουμε ότι έξυσες το κεφάλι σου Ν φορές ψάχνοντας..

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 10
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αγόρασε σήμερα όσο προλαβαίνεις ένα φθηνό πολύμηχάνημα 😁😉

οι Υπηρεσίες εχουν email 😉

Δημοσ.

Σε ελληνική αλυσίδα που πήγα προ ολίγου, το καρτελάκι δεν ήταν πλαστικοποιημένο αλλά χάρτινο.

Δημοσ.

Και εγω δεν πιστευω οτι μπορεις να προστατευθεις πληρως οσο και να προσεχεις. Μονο αν μπεις σε γυαλα και και βγαινεις με στολη εξω και πριν μπεις να περνας απο θαλαμο αποστειρωσης.

Πιανεις τα παντα, λεφτα, αμαξι, κλειδια,πορτες,χερουλια ε δεν γινεται.Δηλαδη πες οτι πληρωνεις με καρτα.Πες οτι την περνας στο μηχανημα χωρις να την ακουμπησεις.Δεν θα βαλεις κωδικο;Δεν θα πιασεις την καρτα να την βαλεις στο πορτοφολι που ειναι τιγκα στην βρωμα;Μετα θα πιασεις τα κλειδια του αμαξιου, το τιμονι, την πορτα του σπιτιου σου.Μονο αν εχεις μονιμα αντισηπτικο να τρεχει στα χερια σου.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Apoll είπε

Υπάρχουν καμμένοι. Πάω στοίχημα με κάποιο λήμμα που ανανέωσε ο ίδιος, και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει 🤣

Τρομερα επιχειρηματα και name calling. Σε αυτα εισαι πρωτος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

θες ειδική στολή τύπου HAZMAT ή ΡΑΔΙΟΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (Βλέπε στρατός)

ή τις ειδικές στολές τύπου US CDC

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nemesiskp είπε

Και εγω δεν πιστευω οτι μπορεις να προστατευθεις πληρως οσο και να προσεχεις. Μονο αν μπεις σε γυαλα και και βγαινεις με στολη εξω και πριν μπεις να περνας απο θαλαμο αποστειρωσης.

Πιανεις τα παντα, λεφτα, αμαξι, κλειδια,πορτες,χερουλια ε δεν γινεται.Δηλαδη πες οτι πληρωνεις με καρτα.Πες οτι την περνας στο μηχανημα χωρις να την ακουμπησεις.Δεν θα βαλεις κωδικο;Δεν θα πιασεις την καρτα να την βαλεις στο πορτοφολι που ειναι τιγκα στην βρωμα;Μετα θα πιασεις τα κλειδια του αμαξιου, το τιμονι, την πορτα του σπιτιου σου.Μονο αν εχεις μονιμα αντισηπτικο να τρεχει στα χερια σου.

Προσπαθόντας να ακολουθήσεις όσα περισσότερα και καλύτερα από το ΄΄πρωτόκολλο ΄΄ τόσο καλύτερο θα είναι . Είναι βεβαιο ότι δεν μπορείς να κάνεις τα παντα 

Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stavpup είπε

Συμφωνεί με τη Wikipedia 🤣

Εσυ να μορφωνεσαι απο την Wikipedia. Και προφανως δεν ξερεις και Αγγλικα μια και δεν συμφωνει ακριβως. Και το λες σαν η βλακοPedia να ειναι κατι που πρεπει να συμφωνησουν οι αλλοι και οχι το αναποδο. Δεν ξερεις αραγε πως λειτουργει η Wikipedia;

Μεσαιωνας το 2020

Δημοσ.

Σχετικα με online παραγγελιες απο supermarket παντως, περιμενα σημερα την παραδοση απο παραγγελια που εκανα 10/3 και με πηραν τηλ. το πρωι να μου πουν οτι τα μισα πραγματα δεν υπαρχουν, ενω φυσικα υπηρχε αποθεμα οταν εκανα την παραγγελια. 😠

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε

Προσπαθόντας να ακολουθήσεις όσα περισσότερα και καλύτερα από το ΄΄πρωτόκολλο ΄΄ τόσο καλύτερο θα είναι . Είναι βεβαιο ότι δεν μπορείς να κάνεις τα παντα 

Αυτο. Θελει προσοχη, οχι χερια στο προσωπο, αποστασεις απο ατομα που εχουν συμπτωματα και τετοια.Γιατι και γαντια να βαλεις ειμαι σιγουρος οτι ενω εχεις κανει τα παραπανω και μπεις σπιτι και πεταξεις τα γαντια στην φωτια να εισαι και σιγουρος, θα πιασεις μετα κλειδια ,σακουλες και οτι αλλο υπαρχει που πριν το ειχες πιασει με βρωμικα γαντια. Τωρα να αποστειρωνεις λεφτα και οτι ερχεσαι σε επαφη θες καθε μερα ποσο αντισηπτικο.

Δημοσ.

Εχω μια απορία, σορρυ αν εχει απαντηθει, πως μετρανε αυτους που εχουν τον ιό, αφου κανεις δεν ασχολείται απο το 1135, αλλα και στα νοσοκομεια πρεπει να πέσεις κάτω για να κανουν την εξεταση.

Λενε 100 και μπορεί να είναι χιλιάδες

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dazed είπε

Σχετικα με online παραγγελιες απο supermarket παντως, περιμενα σημερα την παραδοση απο παραγγελια που εκανα 10/3 και με πηραν τηλ. το πρωι να μου πουν οτι τα μισα πραγματα δεν υπαρχουν, ενω φυσικα υπηρχε αποθεμα οταν εκανα την παραγγελια. 😠

Ωχ και εγω περιμενω αυριο μια παραγγελια... απο ποιο supermarket εκανες την παραγγελια?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, RVgtr είπε

Εχω μια απορία, σορρυ αν εχει απαντηθει, πως μετρανε αυτους που εχουν τον ιό, αφου κανεις δεν ασχολείται απο το 1135, αλλα και στα νοσοκομεια πρεπει να πέσεις κάτω για να κανουν την εξεταση.

Λενε 100 και μπορεί να είναι χιλιάδες

Μετράνε αυτούς με πνευμονία και αυτούς που πάνε στα ιδιωτικά.

Δημοσ.

Πρακτική ερώτηση αν έχει διαβάσει κάποιος:

Το μαγείρεμα πχ νοπών τροφίμων καταστρέφει των ιο.

Ισχύει το ίδιο για το μαγείρεμα ή ζέσταμα σε φούρνο μικροκυμμάτων; αν ναι υπο ποιές πορύποθέσεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...