Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε

Γιατι σε healthy ατομα;

Γιατί εκεί κάνεις εμβόλιο, ώστε να έχει ο οργανισμός άμυνες πριν "συναντήσει" τον ιό.

Ο ασθενής έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει άμυνες, οπότε δε θα του κάνει κάτι το εμβόλιο.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρα τα τρολς/ανισόρροπα άτομα εδω μέσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι προσθήκη στη λίστα αγνόησης. Δεν χρειάζεται κανένα κλείδωμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Teras1 είπε

Είναι ξεκάθαρα τα τρολς/ανισόρροπα άτομα εδω μέσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι προσθήκη στη λίστα αγνόησης. Δεν χρειάζεται κανένα κλείδωμα.

Πάντως ο Billdanos μας βαρέθηκε κι έφυγε χθες. Περιμένω να γυρίσει γιατί δεν έχει πλάκα χωρίς αυτόν.

Δημοσ.

2 hours ago, logistoulis said:

???

Εννοεί τις προετοιμασίες που κάνουν οι άλλοι που κάνουν επιδρομές στα σουπερμαρκετ κλπ λόγο του ενδεχόμενου lock down. Μάλλον. Ελπίζω, λολ.  (Όχι πως δικαιολογούνται ή πως lock down = δεν έχουμε να φάμε)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Περα απο συνομωσιολογίες, πιστεύω ότι σταδιακά, θα καταργηθεί το χρήμα, εννοώ σαν μετρητό. Μόνο κάρτες και έλεγχος.

Για όσους λένε ότι μπορούνε να σου επιβάλλουνε παγκόσμια δικτατορία όποτε θέλουνε, θα πω το εξής.

Η καλύτερη δικτατορία είναι αυτή στην οποία συμφωνεί ο λαός. και όχι μόνο συμφωνεί, αλλά την επιθυμεί και διακαώς.

Για να το πετύχεις όμως αυτό, πρέπει πρώτα να πουλήσεις τον φόβο. Πολύ φόβο!

Έτσι, όταν θα έρθει η ώρα, θα πουλήσεις και την ελπίδα. Οι ίδιοι οι πολίτες θα ζητούν αυστηρά μέτρα!

Του στυλ κατεβάστε τα τανκς να σωθούμε.

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ikorolis είπε

επίσης ξεχνάτε κάτι σημαντικό

τα εργαστήρια τα οποία κάνουν τα τεστ για τον Covid19 (Corona Virus) είναι συγκεκριμένα είναι φύση αδύνατον να δουλεύουν 24Ω/7Η καθώς άνθρωποι δουλεύουν μέσα σε αυτά

τα τεστ είναι εκατοντάδες/χιλιάδες

προτεραιότητα δίνουν στα επείγοντα/σοβαρά περιστατικά

όλα τα υπόλοιπα περιμένουν την σειρά τους

άρα μην εκπλαγείτε αν εκτοξευτούν τα κρούσματα

οι πληροφορίες αυτές δόθηκαν από την κοπέλα μου που δουλεύει στον κλάδο της υγείας (νοσηλευτικό προσωπικό)

από φίλους/ες που δουλεύουν στον κλάδο της υγείας (νοσηλευτικό προσωπικό/ιατροί) αλλά και εργαζόμενοι στα εργαστήρια (δημόσια/ιδιωτικά) που κάνουν τα τεστ.

Τα τεστ δεν ειναι εκατονταδες χιλιαδες, ισως ουτε καν χιλιαδες. Βασικα μας τελειωσαν...

https://www.ethnos.gr/ygeia/94519_koronoios-telos-ta-antidrastiria-gia-tin-exetasi-toy-ioy?amp&__twitter_impression=true

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Snoob είπε

Γιατί ο ασθενής έχει αρχίσει ήδη να παράγει αντισώματα στον ιό.

Θες να δεις αν ένα υγιές άτομο, με τη λήψη του εμβολίου, θα δημιουργήσει αντισώματα, αν θα παρουσιάσει παρενέργειες το εμβόλιο και, τελικά, αν θα του προσφέρει προστασία.

Τα εμβόλια δεν σε θεραπεύουν, για να τα χορηγήσεις σε ασθενή, σε προφυλάσσουν για να μη νοσήσεις.

Στη Φάση I εξετάζονται πρωτίστως η ασφάλεια και τα side effects. Ακόμα και χάπι να ήταν, πάλι στο δείγμα των ασθενών θα υπήρχαν υγιείς συμμετέχοντες. Η δημιουργία αντισωμάτων είναι στα δευτερεύοντα καταληκτικά σημεία του σχεδιασμού της μελέτης. Η, δε, αποτελεσματικότητα έναντι του ιού δεν εξετάζεται καθόλου σε αυτή τη Φάση.

Εδώ είναι η μελέτη, για όποιον ενδιαφέρεται. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04283461

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε εδώ γιατί είναι πολλές οι σελίδες.

Πήγα εχθές super να πάρω κάτι πράγματα και με το που μπήκα μου έδωσαν πλαστικοποιημένο καρτελάκι το οποίο άφηνα στην έξοδο για να το πάρουν άλλοι.

Δεν είναι ότι πιο χαζό να μοιράζεσαι καρτελάκια χωρίς να απολυμαίνονται;
Με ποια λογική το κάνουν αυτο; 

• Like 4
  • Sad 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theo93 είπε

Πήγα εχθές super να πάρω κάτι πράγματα και με το που μπήκα μου έδωσαν πλαστικοποιημένο καρτελάκι το οποίο άφηνα στην έξοδο για να το πάρουν άλλοι.

Με την λογικη οτι αν το πιασεις και ΔΕΝ βαλεις τα χερια σου στο προσωπο σου, βαλεις και τα απολυμαντικα σου εισαι κομπλε. Μετρα ατομικης προστασιας. Το ιδιο ισχυει και για ρουχα η για τις ιδιες τις συσκευασιες που αγοραζουμε.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theo93 είπε

Είπαν ότι μόλις το παραδίδεις,  το απολυμαινουν για τον επόμενο. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Περα απο συνομωσιολογίες, πιστεύω ότι σταδιακά, θα καταργηθεί το χρήμα, εννοώ σαν μετρητό. Μόνο κάρτες και έλεγχος.

Για όσους λένε ότι μπορούνε να σου επιβάλλουνε παγκόσμια δικτατορία όποτε θέλουνε, θα πω το εξής.

Η καλύτερη δικτατορία είναι αυτή στην οποία συμφωνεί ο λαός. και όχι μόνο συμφωνεί, αλλά την επιθυμεί και διακαώς.

Για να το πετύχεις όμως αυτό, πρέπει πρώτα να πουλήσεις τον φόβο. Πολύ φόβο!

Έτσι, όταν θα έρθει η ώρα, θα πουλήσεις και την ελπίδα. Οι ίδιοι οι πολίτες θα ζητούν αυστηρά μέτρα!

Του στυλ κατεβάστε τα τανκς να σωθούμε.

Να κατανοήσουν μόνοι τους οι πολίτες ότι ευημερούν οι χώρες που έχουν αυστηρούς νόμους και χρεοκοπούν οι χώρες που είναι χαλαρές δεν παίζει δηλαδή να το καταλάβει μόνος του ο κόσμος μιας και έχει δει το συγκεκριμένο paradigm άπειρες φορές;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papageord είπε

Με την λογικη οτι αν το πιασεις και ΔΕΝ βαλεις τα χερια σου στο προσωπο σου, βαλεις και τα απολυμαντικα σου εισαι κομπλε. Μετρα ατομικης προστασιας. Το ιδιο ισχυει και για ρουχα η για τις ιδιες τις συσκευασιες που αγοραζουμε.

Μα πιάνεις αυτό, πορτοφόλι -> κάρτα -> τσέπι -> πράγματα που αγόρασες κτλ
Μετά θές αποστείρωση.
Μπορούσαν να βάλουν χαρτάκια όπως στις τράπεζες... 

1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Είπαν ότι μόλις το παραδίδεις,  το απολυμαινουν για τον επόμενο. 

Στο "είπαν" έμειναν :P

Στο χθεσινό απλά το έριχνες σε ένα πλαστικό μπολάκι και το έπαιρναν οι επόμενοι :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dazed είπε

Τα τεστ δεν ειναι εκατονταδες χιλιαδες, ισως ουτε καν χιλιαδες. Βασικα μας τελειωσαν...

https://www.ethnos.gr/ygeia/94519_koronoios-telos-ta-antidrastiria-gia-tin-exetasi-toy-ioy?amp&__twitter_impression=true

φίλε μου η είδηση έρχεται να συμπληρώσει την πληροφορία που έχω εκ των έσω ότι εκκρεμούν πάρα πολλά τεστ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...