Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο άλλος ο παπάρας στην Τρέμη εχθές, πρέτρεψε να μην φοράμε γάντια! Ο καθηγητής του Ρίου.. Έπρεπε όμως να πει "μην φοράτε γάντια και αμελείτε την υγιεινή των χεριών. Πάλι πρέπει να πλένετε τα χέρια". Ευτυχώς τον συμπλήρωσε η Τρέμη.

(που και τα χέρια να πλένεις, δεν καλύπτεσαι αν το παρακάνεις και δεν έχεις λιπαρότητα στο δέρμα, είχαμε πει μερικές σελίδες πιο πίσω)

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LiquidTroll είπε

Χωρίς να είμαι συνομοσιολογος, πιστευω ότι απο πίσω υπάρχει ατζέντα, επιβολή μέτρων, παγκόσμιες αλλαγές.

καλά αυτό εμπίπτει και λίγο στη συνομωσία 

αλλά να στο πω διαφορετικά 

ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιοι θα βρουν τρόπο να κερδίσουν από αυτό, πάντα κάποιοι βρίσκουν και πάντα κάποιοι θα βρίσκουν και στη χειρότερη συμφορά

έχει όμως να κερδίσει τόσα πολλά το "μεγάλο κεφάλαιο" ή οι πιο ισχυροί του πλανήτη αν μειωθεί η κατανάλωση και αχρηστευτούν βιομηχανίες όπως οι αερομεταφορές και ο τουρισμός; 

μπορώ να σου παρουσιάσω ένα σωρό δυστοπικά σενάρια (απομόνωση, δουλεια από το σπίτι, μείωση μετακίνησης και κόστους ζωής/μισθού, οι κινέζοι θα μας κατακτήσουν..) αλλά μπορώ να σκεφτώ ακόμα περισσότερους που δεν θέλουν αυτά τα σενάρια 

παγκόσμια δικτατορία μπορούν να σου επιβάλλουν και αλλιώς δε χρειάζεται ντε και καλά να γίνει με τρομο και ανύπαρκτη οικονομία 

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι επιστημονικές δημοσιεύσεις για τον ιό πλέον ελεύθερες.

32.000 μέχρι στιγμής και βλέπουμε.

Και 3 ζωές να είχαμε πάλι δεν θα προλαβαίναμε να τα διαβάσουμε όλα.

• Like 2
Δημοσ.

πάντως στην Αθήνα παρατηρείται σημαντικότατη μείωση της κίνησης έως μηδενική  αυτή την ώρα ,που δεν έχουν κλείσει ακόμη όλα τα εμπορικά (από αύριο νομίζω κλείνουν) . Λέτε οι ...Μόσχοι να άρχισαν να βάζουν μυαλό , θα δούμε . Πάντως σε 15 μέρες ,λέει , θα ξέρουμε ,αν τα μέτρα φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα .

Δημοσ.

Νομίζω η 1η απάντηση στις θεωρίες συνομωσίας θα δοθεί πολύ σύντομα καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και 1 "αγνός" φυσικός "ιός" ΄λογικά δεν μπορεί να είναι τόσο μεταλλαγμένος ώστε να καλύπτει όλες τις πιθανότητες....(δλδ εως τώρα είναι : ιδαίτερα μεταδοτικός, ιδιαίτερα διεισδυτικός όσον αφορά πως προσκολλάει στον ξενιστή, αφύσικος όσον αφορά την επώαση -30 μέρες-, παράδοξα επιθετικός αναλόγως την ηλικία -μπρρρ ελπίζω για το καλό το παιδιών αυτό να μην αλλάξει, ιδιαίτερα ανθεκτικός όσον αφορά την διάρκεια που αντέχει εκτός ξενιστή...κτλ)

Οπότε αν αρχίσει να αντέχει και να χτυπάει με θερμόμετρα πάνω απο 30ρια και ειδικά στα 35+ τότε νομίζω ότι δεν θα χωράει αμφιβολία όσον αφορά την "φυσικότητα" του.....

• Like 3
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mic2mic είπε

κάτι μάσκες της συμφοράς και νομίζουν ότι προστατεύονται.

N95 respirator 👌👍

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
20 ώρες πριν, teri23 είπε

Από σήμερα είναι όλα τα σχολεια κλειστά στην Γερμανία για 5 βδομάδες. 

Απο σήμερα ναι. Μετά απο τόσους νεκρούς.  Αμα δεν τους εκραζε ο ΠΟΥ, δεν ξερουμε τι θα εκαναν.

Και υπάρχουν και δημοσιεύματα που λένε οτι έκλεισαν τα σύνορα τους ενω δεν ισχύει.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Η αδερφή μου και ο γιος της έχουνε πονολαιμο μου είπανε μόλις,και μένουνε στο πανω οροφο απο μενα.Αλλά είμαστε Ρέθυμνο που δεν έχει κρουσματα εως τώρα.Και δεν έκανε καποιο ταξίδι η αδερφή μου.

Την γλυτώνω?

Ναι

50 ευρω😉😉😂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Ένα άρθρο από Έλληνα χειρουργό στην Ταϊβάν εξηγεί πως η χώρα περιόρισε τον κορωνοϊό.. Είναι μεγάλο όποιος βαριέται να διαβάζει ας μη μπει.

https://www.cretalive.gr/ygeia/kritikos-heiroyrgos-stin-taiban-exigei-pos-i-hora-periorise-ton-koronoio

καθολου μακροσκελες και πολυ κατατοπιστικο, εαν πραγματι ισχυουν ολα οσα μετεφερε -και ελπιζω να ειναι ετσι γιατι- ισως να μπορεσουμε να σωθουμε και να μαθουμε στο μελλον.

Ιδιως με τα νουμερα που δινει η Κινα και τα συγχαρητηρια που της δινει ο WHO και που ολοι κανουν ταπ ταπ στο πλατακι τους τι τελειοι που ειναι και εκεινος ο γιατρος που βγηκε δημοσια σχετικα με τον ιο και κατεληξε (προς χαρα της κυβερνησης υποθετω, εναν λιγοτερο να μαζεψουν κατω απο το χαλί)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, unameit είπε

N95 respirator 👌👍

έχω διαβάσει διάφορα για μάσκες αλλά έχω μπερδευτεί.

Από όσο έχω καταλάβει όλες είναι μιας χρήσης (είτε απλές χειρουργικές ή Ν95 ή και άλλες) σωστά;

Αν και πλέον δεν βρίσκεις καμία και πουθενά 

Δημοσ.

Κλείνουνε απο κάτω το κατάστημα για απολύμανση γιατί υπάρχει ύποπτο κρούσμα με βαριά πνευμονία, εμείς πάνω κανονικά λέει το μεσημέρι...

• Sad 2
Δημοσ.

Θα επρεπε η εε να βγαλει οδηγια για τον χαρακτηρισμο των θυματων ,απο οτι φαίνεται ο καθενας κανει οτι θελει ,η Ιταλία τους βαζει όλους στο κοβιντ ,αλλοι τους βαζουν στα υποκειμενα νοσήματα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Κλείνουνε απο κάτω το κατάστημα για απολύμανση γιατί υπάρχει ύποπτο κρούσμα με βαριά πνευμονία, εμείς πάνω κανονικά λέει το μεσημέρι...

Τι κατάστημα είναι? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...