Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που βλεπω οτι εχει γινει σε αλλες χωρες και θα ηταν τελειο εαν το εφαρμοζαν εδω ειναι η θεσπιση ωρων σε σουπερ μαρκετ αποκλειστικα για ηλικιωμενους

Στην Αυστραλια το εχουν κανει ορισμενα καταστηματα https://thehill.com/policy/healthcare/public-global-health/487922-some-grocery-stores-create-elderly-hours-to-protect

Και θα προστατευονταν οι ευπαθεις ομαδες και οποια γκρινια τους θα την ακουγαν μεταξυ τους

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@ Arwindan Κλαίω ρε φίλε! Πού το βρήκες αυτό;

52 λεπτά πριν, frieck είπε

Είμαι μια βδομάδα κλειδαμπαρωμένος. Ούτε σκουπίδια έχω πετάξει (τα έχω στο μπαλκόνι, και αναγκαστικά θα τα πετάξω, που σημαίνει πως έστω και για μια στιγμή θα βγω από το σπίτι).
Όσοι έχω μιλήσει, έχουν ξεμυτίσει τουλάχιστον δύο τρεις -ή και παραπάνω- φορές, για ψώνια και όχι μόνο.
Εκτός από αυτούς που εργάζονται.
Υποθέτω πως είμαι εξαίρεση.
Μήπως υπερβάλλω?

Καθόλου δεν υπερβάλλεις! Αν αντέξεις για τους επόμενους μήνες, θα είσαι στο 30% που δεν θα προσβληθεί. Μακάρι να μπορούσα και εγώ..

Κάποτε είχαν πει για 9 μέρες στις επιφάνειες ,μετά βγήκε μια έρευνα που έλεγε για 3-4 ώρες σε μέταλλα και 24 ώρες χαρτί κλπ. Better be safe ,than sorry!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Philippe είπε

Κλεμμένο από κάποιον στο FB είναι δεν παίρνω εγώ τα credits :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού έκλεισαν οι εκκλησίες, απομένει να κλείσει άλλο ένα μεσαιωνικό μέρος συνωστισμού και κυρίως μπίχλας, οι λαϊκές αγορές..

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως 4ης κατηγορίες τραβάνε μεγάλο ζόρι.

Ιατροί/νοσηλευτές/ΕΚΑΒ, τραπεζουπάλληλοι, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ και σώματα ασφαλείας. Άραγε θα τους δώσουν κάποιο μπονους;

Οι 3 πρώτες κατηγορίες, ό,τι μέτρα και να πάρουν, είναι επιρρεπείς.

Spoiler

Και καλό από αυτή την ιστορία είναι να αρχίσουμε να εκτιμάμε την αξία ορισμένων "τεμπέληδων δ.υ." που στο μυαλό μας έχουμε πάντα τα σκετσάκια του Αμαν της δεκαετίας του 90 και τα τραγικά λάθη όλων των κυβερνήσεων τα προηγούμενα έτη.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά στα νοσοκομεία οι γιατροί δεν έχουν καν τις απλές χειρουργικές μάσκες, όχι τις στολές που δείχνει στο βίντεο από την Κρεμόνα.

Δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό, δεν υπαρχουν μέτρα ατομικής προστασίας, δεν υπάρχει τίποτα.

Μπαίνουν ασθενείς σε εφημερίες και καταλαβαίνουν κατόπιν εορτής ότι είναι φορείς.

Χθες έκλεισε έτσι η εφημερία του Λαϊκού.

Θα θερίσει πρώτα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όλο αυτό.

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως 4ης κατηγορίες τραβάνε μεγάλο ζόρι.

Ιατροί/νοσηλευτές/ΕΚΑΒ, τραπεζουπάλληλοι, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ και σώματα ασφαλείας. Άραγε θα τους δώσουν κάποιο μπονους;

Οι 3 πρώτες κατηγορίες, ό,τι μέτρα και να πάρουν, είναι επιρρεπείς.

Απόκρυψη περιεχομένων

Και καλό από αυτή την ιστορία είναι να αρχίσουμε να εκτιμάμε την αξία ορισμένων "τεμπέληδων δ.υ." που στο μυαλό μας έχουμε πάντα τα σκετσάκια του Αμαν της δεκαετίας του 90 και τα τραγικά λάθη όλων των κυβερνήσεων τα προηγούμενα έτη.

Kαι στους υπαλληλους Wind,Cosmote και Vodafone....

Oλα τα παπουδια ηταν απ'εξω σημερα να πληρωσουν λογαριασμο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αφού έκλεισαν οι εκκλησίες, απομένει να κλείσει άλλο ένα μεσαιωνικό μέρος συνωστισμού και κυρίως μπίχλας, οι λαϊκές αγορές..

Αναγκαίες και όποιος προσέχει είναι λιγότερο επιρρεπης διότι βρίσκεται σε εξωτερικό περιβάλλον. Αν πάνε όλοι και συνωστιζονται στον αβγουλά έχουν πρόβλημα. Αν και παραδοσιακά 2-3 ωρες ειναι που έχει κόσμο μια λαική. Μετά ειναι πολύ χαλαρά τα πράγματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Αναγκαίες και όποιος προσέχει είναι λιγότερο επιρρεπης διότι βρίσκεται σε εξωτερικό περιβάλλον. Αν πάνε όλοι και συνωστιζονται στον αβγουλά έχουν πρόβλημα. Αν και παραδοσιακά 2-3 ωρες ειναι που έχει κόσμο μια λαική. Μετά ειναι πολύ χαλαρά τα πράγματα.

Last time I checked, τα super market έχουν ότι και οι λαϊκές και πλέον είναι πολύ πιο ελεγχόμενη η είσοδος σε αυτά. Το ότι είναι ανοιχτός χώρος δεν λέει κάτι από την στιγμή που είσαι δίπλα στον άλλον..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Philippe είπε

Καθόλου δεν υπερβάλλεις! Αν αντέξεις για τους επόμενους μήνες, θα είσαι στο 30% που δεν θα προσβληθεί. Μακάρι να μπορούσα και εγώ..

Κάποτε είχαν πει για 9 μέρες στις επιφάνειες ,μετά βγήκε μια έρευνα που έλεγε για 3-4 ώρες σε μέταλλα και 24 ώρες χαρτί κλπ. Better be safe ,than sorry!

κάτσε ρε συ, εγώ ήξερα γενικά ότι στα μέταλλα επιβιώνουν περισσότερο τα διάφορα μικρόβια σε σχέση με το χαρτί 

μήπως τα λες ανάποδα; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αυτό που λένε ότι θα προσβληθεί το 70% του πληθησμού στην Ελλάδα είναι επιστημονική φαντασία.Δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από kritikos28
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Last time I checked, τα super market έχουν ότι και οι λαϊκές και πλέον είναι πολύ πιο ελεγχόμενη η είσοδος σε αυτά. Το ότι είναι ανοιχτός χώρος δεν λέει κάτι από την στιγμή που είσαι δίπλα στον άλλον..

Eίδαμε και χθες το ποσο ελεγχόμενα ηταν με κοτζάμ υπουργο μπροστά. Έπεσαν σα τις μυγες πάνω στα υγρά μαντιλάκια :P :P Τουλάχιστον στη λαική δε κάνουν σα παλαβοί για τις ντομάτες :P 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kritikos28 είπε

Πάντως αυτό που λένε ότι θα προσληφθεί το 70% του πληθησμού στην Ελλάδα είναι επιστημονική φαντασία.Δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Η βεβαιότητά σου μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Ευχαριστούμε για το αισιόδοξο μήνυμα. 

Να φανταστώ μας γράφεις από κάποια παραλία;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kritikos28 είπε

Πάντως αυτό που λένε ότι θα προσληφθεί το 70% του πληθησμού στην Ελλάδα είναι επιστημονική φαντασία.Δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Μακάρι αλλά δε το βλέπω :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...