Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν είμαι πνευμονολόγος ή... ΜΕΘίστας, από ό,τι καταλαβαίνω σε αυτή τη θέση έχουν ως σύμμαχο, μεταξύ άλλων, και τη βαρύτητα στην έκπτυξη των πνευμόνων και την προσπάθεια οξυγόνωσης του ασθενούς και είναι μια θέση που χρησιμοποιείται στο ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6026253/

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, frieck είπε

Είμαι μια βδομάδα κλειδαμπαρωμένος. Ούτε σκουπίδια έχω πετάξει (τα έχω στο μπαλκόνι, και αναγκαστικά θα τα πετάξω, που σημαίνει πως έστω και για μια στιγμή θα βγω από το σπίτι).
Όσοι έχω μιλήσει, έχουν ξεμυτίσει τουλάχιστον δύο τρεις -ή και παραπάνω- φορές, για ψώνια και όχι μόνο.
Εκτός από αυτούς που εργάζονται.
Υποθέτω πως είμαι εξαίρεση.
Μήπως υπερβάλλω?

Δεν νομιζω.Το επομενο βημα ποιο ειναι;Θα σταματησεις να αναπνεεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, avenger είπε

Αυτό με τα σούπερ πραγματικά δεν έχει λογική.

Τέλος πάντων πόσο κωλόχαρτο χρειάζεται ένα σπίτι έστω μιας μέσης οικογένειας με 2 παιδιά?

Και ας πούμε ότι έχεις χρήση ρε γμτ πως διάολο θα ξεμείνουμε?Ακόμα και Ιταλία με τις τραγικές καταστάσεις

τα σουπερ λειτουργούν κανονικά.Ο εφοδιασμός της χώρας δεν έχει σταματήσει,δεν είναι πανούκλα.

Το άλλο με τα αντισηπτικά.Οκ ξαφνικά τα έχεις ανάγκη.Αλλά αν πχ είσαι περισσότερο καιρό σπίτι τότε

γιατί δεν πλένεις τα χέρια σου? Για τρόφιμα δε το συζητώ και σε ακραίες συνθήκες να φτάσεις μπορείς να τη βγάλεις

προσωρινά με καμιά κονσέρβα.

Το έχω ξαναγράψει αλλά το ξαναγράφω. Η λογική του να ψωνίσεις λίγα παραπάνω πράγματα από το σούπερ μάρκετ (εννοώ για μια βδομάδα πχ που οι περισσότεροι ψωνίζουν και σε νορμάλ κατάσταση για τόσο) είναι να πηγαίνεις πιο αραιά για ψώνια, άρα να μειώνεις τις πιθανότητες να κολλήσεις σε ένα χώρο με τόσα άτομα.

Εγώ πχ ψώνισα χθες κάποια πράγματα, υπολογίζουμε να ξαναπάω την άλλη βδομάδα πάλι.

Η ίδια λογική ήταν και όταν λέγαμε να πάρει όποιος θέλει κάποια πράγματα όταν φαινόταν προς τα πού πάει για να γλιτώσει τον χαμό των πρώτων ημερών.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, GoMaR said:

Δε ξερω αν εχει μπει..Εψαξα 4-5 σελιδες πριν

Απο οτι διαβασα στα σχολια, εχει γινει μηνυση εναντιον του.

Εντάξει, προφανώς και ο τύπος είναι γελοίος, δεν χωρεί αμφιβολία επ' αυτού, αλλά η κοπέλα γιατί δεν ακολουθεί τους κανόνες που έχει θεσπίσει ο σύλλογός της;

Για μένα πρέπει να γίνουν συστάσεις και σε αυτήν.

Δημοσ.

Παρακολουθώ το τοπικ απο την αρχή ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω, θα αναφέρω μονο ότι τα fake news πάνε σύννεφο στο fb.

Τα ellinikahoaxes δεν προλαβαίνουν να καταρίπτουν την μια μπούρδα μετά την άλλη.

https://www.ellinikahoaxes.gr/category/kathgories/

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Τουλάχιστον τώρα μπορούμε να αναπνεύσουμε ελεύθερα...εως τώρα οι "Νότιοι" θεωρούνταν οι "απείθαρχοι" , οι "άτακτοι"...αλλά όταν μπαίνει το αβγό στον κ@λο τότε παιδίες,τρόπος ζωής, στυλ ,κουλτούρα κτλ (και όλα τα χαριτωμένα που σερβίρουν οι καθως πρέπει "Βορειοι" ) , πάνε περίπατο...ξυπνάει το ένστικτο της επιβίωσης...αναλαμβάνει το κτήνος που "κοιμάται" στον καθένα μας και τότε "every man for himself"....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Παρακολουθώ το τοπικ απο την αρχή ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω, θα αναφέρω μονο ότι τα fake news πάνε σύννεφο στο fb.

Τα ellinikahoaxes δεν προλαβαίνουν να καταρίπτουν την μια μπούρδα μετά την άλλη.

https://www.ellinikahoaxes.gr/category/kathgories/

Γιατί δεν εκπλήσσομαι από τον ρυθμό εμφάνισης μπουρδών...;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Αμα ειχε 20€ και πηγαινε ο καθενας να το κανει θα ειχε γινει πανικος...

Ή θα μειωνόταν κατά πολύ και θα μπορούσαμε να δράσουμε κι εμείς οι ίδιοι πιο υπεύθυνα με ουσιαστικό τρόπο 

Δημοσ.

Για το βίντεο από τη Γερμανία και πιο παλιό που είναι δε λέει κάτι. Ίσα ίσα που αν πλακώνονται στις εκπτώσεις φαντάσου τι θα κάνουν σε ανάγκη!

Παντού το ίδιο γίνεται, δεν είμαστε εμείς οι χειρότεροι και όλοι οι άλλοι οι πολιτισμένοι...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kOzanitisV είπε

Ο Μακρον σε διαγγελμα του στη Γαλλια ειπε οτι ο ιος μεταλαχθηκε και πλεον χτυπαει και τους νεους.

Αυτό το είπε όντως; Αν ναι είναι πολύ σοβαρό.

Μόλις τώρα, opera είπε

Το περασμενο Οκτωβριο εγινε ασκηση πανδημιας απο κορωνοιο απο το John Hopkins και το ιδρυμα Bill Gates.

Οχι για εμπολα,οχι για οποιοδηποτε αλλο ειδος.

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Δεν υπαρχουν συμπτωσεις.

Είπε και πόσοι θα πεθάνουμε, για να δούμε!

Δημοσ.
7 minutes ago, zio10 said:

Καλά δεν είναι και άγιοι στο ελληνικά hoaxes, γενικά το λέω.

Ε ναι στα 100 αρθρα που θα ανεβασουν, μπορει να υπαρξει σε 1 απο αυτα μια παρατυπια ή ενα μικρο λαθακι, το οποιο οι χριστιανοφασιστες ακροδεξιοι ταλιμπαν θα παρουν και θα διογκωσουν. Κλασσικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...