Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα δεν προλάβατε να πάρετε μάσκες τωρα σωθήκατε! Δείτε το βίντεο με τον redneck στην αμερικη.στο σούπερ μάρκετ αύριο όλοι ετσι

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εντωμεταξύ έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια-παράπονα σε σελίδες στο ιντερνετ από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Γιατί οι άλλοι να μη δουλεύουν και να δουλεύουμε εμείς (Ντελιβεράδες, courier, μηχανικοί αυτοκίνητων....)

Ας μη δουλέψει κανείς τότε, ούτε γιατροί , ούτε αστυνομία και ο σώζων εαυτό σωθήτω 

Παιδικός σταθμός τελείως όμως

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blu-ray είπε

Μαθήματα από την Ιταλία και γιατί και η Ελλάδα οδεύει προς ανοσία της αγέλης.

https://www.zougla.gr/ygeia/article/ma8imata-apo-tin-italia-ke-giati-ke-i-elada-odevi-pros-anosia-tis-agelis

Επίσης υπάρχει και μία ανάλυση του  Wolfgang Wodarg. Θα δούμε τελικά σε μερικούς μήνες τι έχει συμβεί.

Βλεποντας το βιντεο στα τελευταια 1-2 λεπτα εχω την εντυπωση πως εχουν απαντηθει ως ενα βαθμο οι ερωτησεις του. Ποια ειναι η διαφορα, με τα 2 διαφορετικα στελεχη του ιου και το ενα που εχει μεγαλυτερο αντικτυπο, το γεγονος οτι προσβαλλει τους πνευμονες, , η μεταδοτικοτητα που ειναι 2-3 φορες μεγαλυτερη απο οσα γνωριζουμε μεχρι τωρα (το κυριοτερο).

Ισως ολα αυτα να ηταν ενα τιποτα σε περιπτωση που ειχαμε ενα αρτιοτατο συστημα υγειας με ενα πληρεστατο προσωπικο.  Ισως ο τυπας να λεει και βλακειες ενοσω εχουμε μαρτυριες Ιταλων γιατρων οι οποιοι ενω ολα αυτα τα χρονια μια χαρα αντιμετωπιζαν τα περιστατικα τωρα προχωρουν σε διαλογη σε μια απο τις πιο "ανετες" ιατρικα περιοχες της ευρωπης. Ισως θα επρεπε να αφησουμε τη "φυσικη επιλογη" να παρει το δρομο της αλλα τοτε γιατι δεν το κανουμε τοσα χρονια και προσπαθουμε να κρατησουμε στη ζωη ατομα που δε θα τα καταφερουν σε βαθος χρονου....; Εχω την εντυπωση πως τα απλοποιει υπερβολικα. Ειναι βασικα για μενα σαν να γυριστηκε πριν 2-3 βδομαδες το βιντεο. Επισης βλεπω καποιοι αναφερουν το BRI μεταξυ Ιταλιας και Κινας και ουσιαστικα μεταξυ Λομβαρδης και Wuhan το οποιο δεν επετρεψε στην Ιταλια να προετοιμαστει και για το οποιο ευθυνεται η Κινα.

Αλλο που μου μενει και προσωπικα το επιθυμω απο την αρχη και βεβαιως θα εδειχνε μια καλυτερη εικονα ειναι μαζικα τεστς οπως κανει η νοτιος κορεα αλλα ηδη παραδοθηκαμε οσον αφορα αυτο.

Επεξ/σία από whosethere
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Αν και οικονομολόγος, η δουλειά μου είναι στον πρωτογενή τομέα, αγρότης.

Καταλαβαίνεις φυσικά φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να πω στα φυτά μην ανθίζετε τώρα, ανθίστε από 1 Απριλίου, που θα μπορώ να σας κάνω ότι χρειάζεται, στα λίγα ζώα που έχω για το σπίτι, ότι δεν θα φάτε μέχρι τότε, γιατί τώρα δεν έχω να σας αγοράσω τροφές και σε μια εβδομάδα που θα είχα λεφτά θα είναι κλειστά τα μαγαζιά, στο τρακτερ που θα μου πάθει ζημιά κατά το σκάψιμο ότι θα μείνει έτσι μέχρι 1 Απριλίου που θα ξανανοίξουν τα μαγαζιά ανταλακτικων, ώστε να μπορώ να μετακινούμαι και όλα αυτά αν ξανανοίξουν 1 Απριλίου. 

Eλα... Καταστηματα γεωργικων εφοδιων, ζωοτροφων, συνεργειων κλπ ειναι εξαιρεσεις που παραμενουν ανοιχτα.

Η επιλογη επαγγελματων που κλεινουν ή μενουν ανοιχτα ηταν πολυ σωστη. Επαγγελματα που απαιτουνται να ειναι ανοιχτα ωστε να κινηθουν βασικα πραγματα, παραμενουν ανοιχτα.

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, whosethere είπε

Αλλο που μου μενει και προσωπικα το επιθυμω απο την αρχη και βεβαιως θα εδειχνε μια καλυτερη εικονα ειναι μαζικα τεστς οπως κανει η νοτιος κορεα αλλα ηδη παραδοθηκαμε οσον αφορα

αυτο.

η νότια κορέα πόσα τεστ έχει κάνει για να βγάλει αυτούς τους 7000 ξέρουμε; 

εδιτ

10000 τη μέρα βλέπω , το έχουν πάρει σοβαρά αυτοί 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εντωμεταξύ έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια-παράπονα σε σελίδες στο ιντερνετ από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Γιατί οι άλλοι να μη δουλεύουν και να δουλεύουμε εμείς (Ντελιβεράδες, courier, μηχανικοί αυτοκίνητων....)

Ας μη δουλέψει κανείς τότε, ούτε γιατροί , ούτε αστυνομία και ο σώζων εαυτό σωθήτω 

Αυτοί που δουλεύουν...δεν θέλουν να δουλέψουν και αυτοί που δεν δουλεύουν...θέλουν να δουλέψουν!

Δεν βγάζεις άκρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αυτοί που δουλεύουν...δεν θέλουν να δουλέψουν και αυτοί που δεν δουλεύουν...θέλουν να δουλέψουν!

Δεν βγάζεις άκρη...

εγώ ξέρω ότι αρκετοί ψάχνουν αφορμή για διακοπές.Πολλοί φοβούνται όντως αλλά αρκετοί την έχουν δει αλλιώς

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Τζάμπα γκρίνιες. Αυτοί που δεν δουλεύουν δεν θα παρουν μισθό η μέρος αυτού και μετά θα εχουν αλλά προβλήματα. Οι υπόλοιποι αν δεν θέλουν να δουλέψουν ας δηλώσουν παραίτηση. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, crom251 είπε

Eλα... Καταστηματα γεωργικων εφοδιων, ζωοτροφων, συνεργειων κλπ ειναι εξαιρεσεις που παραμενουν ανοιχτα.

Η επιλογη επαγγελματων που κλεινουν ή μενουν ανοιχτα ηταν πολυ σωστη. Επαγγελματα που απαιτουνται να ειναι ανοιχτα ωστε να κινηθουν βασικα πραγματα, παραμενουν ανοιχτα.

Ας ελπίσουμε να είναι όντως έτσι και να κατάλαβα λάθος από αυτά που διάβαζα, με μια πρόχειρη αναζήτηση για καταστήματα λιανικής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εγώ ξέρω ότι αρκετοί ψάχνουν αφορμή για διακοπές.Πολλοί φοβούνται όντως αλλά αρκετοί την έχουν δει αλλιώς

χαζεύεις μέσα στο σπίτι, οκ έχει πλάκα για λίγο, αλλά κάπως θες να απασχολείσαι 

επίσης πολλοί είναι μαθημένοι στο να μην κάθονται.. λογικό 

και δεν είναι να πεις ότι κάνεις και διακοπές..

το χειρότερο δηλαδή από όλη αυτή τη φάση είναι να σαλτάρουμε στο τέλος ειδικά αν τραβήξει αρκετά και μετά όχι φαγητά, αλλά μας πετάνε χάπια από τα παράθυρα 

6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τζάμπα γκρίνιες. Αυτοί που δεν δουλεύουν δεν θα παρουν μισθό η μέρος αυτού και μετά θα εχουν αλλά προβλήματα. Οι υπόλοιποι αν δεν θέλουν να δουλέψουν ας δηλώσουν παραίτηση. 

καλά υπάρχουν και αυτοί που ξέρουν ότι θα πέσει ο μισθός βρέξει χιονίσει και έτσι κι αλλιώς δεν έκαναν και τίποτα σοβαρό στη δουλειά τους, υπάρχουν άλλοι που είναι διαρκώς πηγμένοι και το βρήκαν ως ευκαιρία να ξεσκάσουν, υπάρχουν και αυτοί που μπορεί να δουλέψουν από το σπίτι οπότε δεν νιώθουν ότι αλλάζει κάτι το ουσιαστικό και φυσικά αυτοί που χάνουν όντως λεφτά άμεσα και τρέμουν για το αύριο

πάμπολες περιπτώσεις , αλλά ο καθένας αντιδρά με βάση τα δικά του δεδομένα κυρίως και όχι με του δίπλα του 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το χειρότερο δηλαδή από όλη αυτή τη φάση είναι μη σαλτάρουμε

εντάξει ρε παιδιά θα σαλτάρουμε, χαλαρώστε. Αν συνεχιστεί οκ το συζητάμε.

Εδώ από την πρώτη μέρα αρχίσαν γκρίνιες, Γιατι να μη βγούμε και τι θα κάνουμε τώρα. Ποπο τι κακό μας βρήκε, θα μείνουμε σπίτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το χειρότερο δηλαδή από όλη αυτή τη φάση είναι μη σαλτάρουμε

Η γκρίνια για διάφορα θέματα μέσα στο σπίτι αυτή την περίοδο, είναι σε έξαρση. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1nsom-n1k είπε

Η γκρίνια για διάφορα θέματα μέσα στο σπίτι αυτή την περίοδο, είναι σε έξαρση.  

σπιρτοκουτο με κορονοιο🥶

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...