Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

:o 504;;;;;;;; ¨😷

504 σε μια εβδομαδα που πρεπει να προσεξεις τι γινεται!!! Αποφευγουν να κανουν τεστ δηλαδη; Δεν υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι που γυρισαν απο Κινα ή Ιταλια; Δεν εχουμε λεφτα για τεστ;

Μηπως ειναι ακριβα; (οποιος ξερει ποσο στοιχιζει, μας απαντα)

Δεν τσεκάρουν όποιον έρχεται από Ιταλία και Κίνα, μόνο όσους έχουν συμπτώματα...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Απο τη στιγμή που η εφορία ενδιαφέρθηκε να μας ενημερώσει με emai φοβούμαι ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά

#μετανοείτε #δευτεραπαρουσια

4 ώρες πριν, txcellas είπε

Έστειλε μόλις το taxis net ενημερωτικό email σχετικά με τον ιό.

Το θέμα είναι να γράψουν στο mail και γενικά να βγούνε να πούνε να περιοριστούν όσο γίνεται οι άσκοπες μετακινήσεις και επαφές γιατί δεν θα υπάρχουν κρεβατια στα νοσοκομεία...

Αφού μάλλον δεν έχουν σκοπό να τις απαγορεύσουν.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θέλω να ελπίζω ότι δεν βρισκόταν κανένας φορέας στα καρναβάλια γιατί αν υπήρχε έστω ένας μέσα σε 2 βδομάδες θα αρχίσουμε να βλέπουμε τρελά νούμερα κρουσμάτων...

Καλά ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού ειναι τσοπάναρέιβ δεν ειναι έκπληξη αλλά πως γίνεται η  αστυνομία να αφήσει να γίνει κάτι τέτοιο; για άλλα και άλλα ξέρουν να ρίχνουν δακρυγόνα κτλ... εδώ που πραγματικά χρειάζεται απλά κοιτούσαν ανέμελα... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Εγώ θέλω να ελπίζω ότι δεν βρισκόταν κανένας φορέας στα καρναβάλια γιατί αν υπήρχε έστω ένας μέσα σε 2 βδομάδες θα αρχίσουμε να βλέπουμε τρελά νούμερα κρουσμάτων...

Καλά ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού ειναι τσοπάναρέιβ δεν ειναι έκπληξη αλλά πως γίνεται η  αστυνομία να αφήσει να γίνει κάτι τέτοιο; για άλλα και άλλα ξέρουν να ρίχνουν δακρυγόνα κτλ... εδώ που πραγματικά χρειάζεται απλά κοιτούσαν ανέμελα... 

Πρεπει να ντρεπεσαι για την παραπληροφορηση που μας δινεις, ντροπη να μιλας ετσι για την Ελλ.Αστ.!

Ελεγχεται πληροφορια συμφωνα με την οποια επροκειτο για καρναβαλιστες που ειχαν ντυθει αστυνομικοι. 😛 

Spoiler

Να κανω και εγω ενα χιουμοριστικο σχολιο, με τα αμετρητα κρυα που εχω διαβασει εδω μεσα, το δικαιουμαι νομιζω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Είναι δυνατόν να μην υπήρχε; έρχονται δύσκολες μέρες.

2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Πώς αποφάσισαν ποια θα κλείσουν; Με βάση τα κρούσματα; Μάλλον έπρεπε να κλείσουν πιο πολλά, δηλαδή όλα.

Δημοσ.

Κορονοιε μου τον λαό σου συλλογισου / γύρνα στην Κίνα μη σου γ@@σω την πηγή σου 😁 Ας χαλαρώσουμε λίγο εξάλλου όλοι θα τον τσιμπήσουμε!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Οι ασθενείς ή οι φορείς δεν είναι υποκαταστήματα να λέμε Σαράφης τώρα και στα Τρίκαλα...

Επεξ/σία από AtiX
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι δεδομένου ότι ειναι νωρίς και τα κρούσματα (επιβεβαιωμένα ή μη) μετρημένα στα δάχτυλα υπάρχει μια ελπίδα και καλό ειναι όσοι ειναι θρήσκοι να προσεύχονται σε αυτή την ελπίδα... 

Δεν είναι αστεία τα πράγματα και αυτό που κάνανε ειναι πραγματικά εγκληματικό κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν συλλήψεις το εκνευριστικό δεν ειανι ότι δεν κατάφερε το κράτος να αποτρέψει αυτές τις συγκεντρώσεις αλλά το ότι δεν προσπάθησε καν με κάποιο ουσιαστικό τρόπο ...

Να το πω αλλιώς εγώ οκ δεν συγκαταλέγομαι στις ομάδες υψηλού κινδύνου (αν και δεν σημαίνει ότι θα την σκαπουλάρω 100%) αλλά προσέχω την γιαγιά μου και την θεία μου που είναι μεγάλες γυναίκες αν κολλήσω εγώ οκ θα περάσω ένα πολύ άσχημο 20ήμερο... αλλά αν τις κολλήσω αυτές (που αναγκαστικά θα συμβεί γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα να πληρώνω κάποιον άλλον για να τις προσέχει όσο θα είμαι εγώ άρρωστος) και φύγουν πριν τιης ώρας τους τότε ποιος θα φταίει;  Θα ήθελα να σπάσω τα μούτρα σε αυτούς που το παίζανε ειρωνεία όταν οι αστυνομία τους είπε να μην συνεχίσουν να γιορτάσουν με αιτιολογίες τύπου "δεν πάμε στα καρναβάλια είμαστε μεγάλη παρέα απλά" 

Επέζησαν παγκόσμιο πόλεμο πείνα και κρίση και να φύγουν απο την βλακεία κάποιων; είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πώς αποφάσισαν ποια θα κλείσουν; Με βάση τα κρούσματα;

Λογικά ναι ! Στην γλυφάδα που ξέρω σίγουρα ο ο λόγος είναι αυτός.. Μην βιάζεσαι σε λίγο θα κλείσουν όλα ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Επέζησαν παγκόσμιο πόλεμο πείνα και κρίση και να φύγουν απο την βλακεία κάποιων; είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο... 

Oλοι οι πολεμοι ειναι βλακεια καποιου, ολη η πραγματικοτητα πολλες φορες ειναι χειροτερη απο ενα καρναβαλι. Και δεν την ζουμε μια μερα, αλλα χρονια ολοκληρα!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οι ασθενείς ή οι φορείς δεν είναι υποκαταστήματα να λέμε Σαράφης τώρα και στα Τρίκαλα...

Σόρυ δεν κατάλαβα τι εννοείς. Η λογική λέει ότι με τόσο κόσμο που μετακινήθηκε ο ιός έχει πάει παντού. Αν δεν είχε ήδη πάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλοί λένε για τρομολαγνεία εδώ. Αλλά ας δούμε τί είπε η Nicola Sturgeon που είναι η "πρωθυπουργός" της Σκωτίας και τι ο Boris που προσπαθεί να επαναφέρει από την σύνταξη ιατρικό προσωπικό. Το οποίο δεν θέλει να επιστρέψει γιατί λόγο ηλικίας είναι εντός της επικίνδυνης κατηγορίας. 

https://www.theguardian.com/world/2020/mar/02/coronavirus-three-more-cases-in-uk-amid-fears-over-strain-on-nhs

Αναφορά σε κείμενο

Boris Johnson accepted that a large-scale outbreak was now “very likely”, while Scotland’s first minister, Nicola Sturgeon, said that up to four out of five Scots could become infected.

“We’re expecting perhaps 50% or as much as 80% of the population would be infected during that epidemic,” she said. The Scottish government is preparing for up to 250,000 severely affected patients to require hospital treatment in a worst-case scenario.

Johnson urged the public to help stop the spread of the disease after signing off schemes that are expected to involve asking doctors and nurses to come out of retirement if the virus hits the NHS workforce.

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

εντω μεταξυ δε ξερουμε τι γινεται με τον "ασθενη μηδεν" από τη Θεσσαλονικη?

ποια είναι η τρεχουσα κατασταση του? recovered / active/  or deceased ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...