Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά αφού δεξιά κυβέρνηση έκλεισε τις εκκλησίες τώρα τα είδα όλα. 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τα βλέπει αυτά; Προφανώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Πες όμως πως ξυπνήσαμε, τι θα αλλάξει;; Να κάνουμε καννα μπανκραν έτσι για το καλό;;

Οχι bankrun,  να μείνουν όλα ανοιχτά και να δουλέψεις, εφόσον οι πιο πολλοί θα το περάσουμε τελείως ασυμπτωτικά, πραγματικά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποτελέσματα ψηφοφορίας

11 ορεξάτοι

5 που άρχισαν να σκάνε 

και 

1 που έριξε Λευκό/ΔΓ/ΔΑ

θενκς :)

votingcorona.JPG

Επεξ/σία από greekfragma
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσες νεες εκφρασεις/εννοιες εχουμε μαθει αυτη την δεκαετια ...

Επικαιροποιηση

Θεσμοι

Social Distancing

Flatten the Curve

Σημαινουν ολα αυτα αραγε κατι; Μας στρεφουν προς μια κατευθυνση;

Ποιος ξερει. Μετα απο 10-20 θα ξερουμε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 15/3/2020 στις 11:10 ΜΜ, FCastor είπε

2 όψεις έχει αυτό το νόμισμα. Ή όντως δίνουν γη και ουρανό για να βγάλουν πρώτοι το εμβόλιο, ή αληθεύουν οι θεωρίες συνομωσίες ότι ο ιός είναι δική τους δουλειά, ότι έχουν ήδη το εμβόλιο κι ότι αυτές οι κινήσεις είναι για ξεκάρφωμα. To ότι ξεκίνησαν ήδη κλινικές δοκιμές στο Σιάτλ μου φαίνεται περίεργο.

https://www.nih.gov/news-events/news-releases/nih-clinical-trial-investigational-vaccine-covid-19-begins

• Like 1
Δημοσ.

Κατσε εγω δε παω με 38 τοσες μερες . Μονος και θα παρω ενα κιτ για εξεταση -αν βρω . Αν ειναι θετικο fkit σαν ιωσης ειναι τα συμπτωματα λιγο πονολαιμος λιγο μυοπονοι - οι λιγο πρησμενοι λεμφαδενες με ανησυχουν ....

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Το λυσαμε το προβλημα τωρα!!!!!!!!!.Δεν θα κολλησουν αλλοι.Ειμαι σιγουρος οτι ουτε ενας δεν κολλησε απο Εκκλησια.

Οταν σε ενα λεωφορειο θα μπουν 40 ατομα για 3 ωρες, μας πειραξε η Θεια Λειτουργεια που οι πιο πολλοι πανε την τελευταια ωρα και αν, που θα ειναι 40-50 ατομα σε πολυ πιο μεγαλο χωρο.

μεσαιωνας το ετος 2020.

Δημοσ.
Just now, yiannis1991 said:

Καλά αφού δεξιά κυβέρνηση έκλεισε τις εκκλησίες τώρα τα είδα όλα. Κατά αντιστοιχία αν είχαμε ακόμη τον Άλεξ κυβέρνηση τώρα θα τις έκαιγε και θα έβαζε να ακούγεται από παντού Dark Funeral και Septic Flesh ξέρω 'γω :P

Και Batushka και Behemoth.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KalishBioloid είπε

2 όψεις έχει αυτό το νόμισμα. Ή όντως δίνουν γη και ουρανό για να βγάλουν πρώτοι το εμβόλιο, ή αληθεύουν οι θεωρίες συνομωσίες ότι ο ιός είναι δική τους δουλειά, ότι έχουν ήδη το εμβόλιο κι ότι αυτές οι κινήσεις είναι για ξεκάρφωμα. To ότι ξεκίνησαν ήδη κλινικές δοκιμές στο Σιάτλ μου φαίνεται περίεργο.

https://www.nih.gov/news-events/news-releases/nih-clinical-trial-investigational-vaccine-covid-19-begins

Μπικικινια φίλε μου όλα γι αυτά γίνονται.ο πρωτος που θα βγάλει φάρμακο και εμβόλιο θα θυσαυρισει 

Δημοσ.

Το πιο κοντινό που έχω καταλάβει σε αυτό που περιγράφουν από τον κορωνοϊο είναι η βρογχήτιδα. Νιώθεις ότι έχεις τα πνευμονια ενός σκύλου τα οποία όμως πρέπει να τροφοδοτήσουν το σώμα ενός trex. Δεν γίνεται. Έχω περάσει δύο φορές βροχητιδα και αισθάνομαι πως κάθε φορά που φτάνω στην τουαλέτα από το κρεββάτι πρέπει να παίξει χειροκρότημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο θέμα των εκκλησιών παρότι θεωρώ ότι πάρθηκε από την πολιτεία η σωστή απόφαση θεωρώ επίσης ότι το έκανε με λάθος τρόπο.

Δηλαδή, όταν ζητάς αρχικά να πάρει την απόφαση (που ουσιαστικά τους προτείνε η κυβέρνηση να "αυτοκλειστουν") η εκκλησία, αυτή δε το κάνει και μετά κάνεις μόνος σου αυτό που θες απο την αρχή καταργείς ουσιαστικά την εμπιστοσύνη τους συνομιλητή σου προς εσένα. 

Θυμίζει λίγο το σκηνικό σε διάφορα θεματα, τελεταία με τα κλειστά κέντρα στα νησιά, του "ελάτε να κάνουμε διάλογο ... αλλά στο τέλος θα κάνω αυτό που θέλω εγώ" ... τότε κάνε το από την αρχή και μη ψαχνεις κάποιον να σε απαλλάξει από το όποιο κόστος (πολιτικό) μπορείς να θεωρείς ότι μπορεί να έχει η απόφασή σου.

Δηλαδή αν έκλεινε η εκκλησία από μόνη της ο Μητσοτάκης θα έλεγε"εγώ δεν ανάγκασα κανέναν" ενώ είναι στην ουσία απόφασή του να τον αναγκάσει. Αν είναι κάνε το από την αρχή.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gordonas είπε

Όταν θα έχει νοσήσει το 10-20% του πληθυσμού, υπάρχουν αντισώματα σε ικανό κομμάτι. Ο επόμενος γύρος δεν θα είναι τόσο σφοδρός. Ο μεθεπόμενος λιγότερο και σε 1-2 χρόνια έχεις πετύχει την ανοσία αγέλης που λέει ο Μπόρις.

Και ολα αυτα τα γνωριζεις πως ;

Πηγες ;

Καμια, γιατι απλα δεν υπαρχουν ολα αυτα που λες. Ανοσια Αγελης ΑΣΧΕΤΕ φιλε ειναι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ.

ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ υπαρχει τελικα.... ποση;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gordonas είπε

Όταν θα έχει νοσήσει το 10-20% του πληθυσμού, υπάρχουν αντισώματα σε ικανό κομμάτι. Ο επόμενος γύρος δεν θα είναι τόσο σφοδρός. Ο μεθεπόμενος λιγότερο και σε 1-2 χρόνια έχεις πετύχει την ανοσία αγέλης που λέει ο Μπόρις. 

Μαζί με το παραπάνω βάλε, ότι θα έχουν σκάσει 1-2 θεραπείες με καλούτσικα ποσοστά για την θνησιμότητα. Χρόνο κερδίζουμε και έχουν απόλυτο δίκιο που το στοχεύουν.

υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έχουν ξεκολλήσει το virus

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Υπάρχει κάποιο νόημα στην αγορά ρούχων όταν κάθεσαι μέσα και δεν το πιάνω;

Το λιανεμπόριο δεν είναι μόνο ρούχα, ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται πολλά για να λειτουργεί, ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, μηχανήματα, ανταλλακτικά για ότι χαλάει και κάποιον να τα φτιάξει,  και τόσα άλλα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...