Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Υποτίθεται πρέπει να μείνει 14 μέρες σπίτι; Είχε κάποια τέτοια οδηγία;

Τίποτα δεν του είπε κανείς. Σαν να ήρθε Ελλάδα το 2019

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

FB_IMG_1584392270482.jpg

Καλά τον τύπο αυτόν πρέπει να τον μαζέψει η αστυνομία να τον χώσει σε ένα υπόγειο και να τον βαράνε από το πρωί μέχρι το βράδυ για κανα χρόνο μέχρι να ξεράσει το γάλα της Μάνας του.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Οχι. Οι εκκλησίες θα κλεισουν εντελώς, ούτε λειτουργία με κλειστές πορτες. Είπανε ότι η απόφαση της ΙΣ ήτανε μεσοβεζικη και δεν ικανοποιουσε την κυβέρνηση. 

Αν και δεν το είχα, μπράβο του Μητσοτάκη... 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Πάλι κολλητή φιλη αισθητικός μάσκες μιας χρήσης τις έπαιρνε 1 ευρώ τις 60. Μετά το πρώτο κρούσμα πήγαν με την μια στα 8 ευρώ. Εσυ λες τώρα 50......μερικοί είναι για πολύ ξύλο τελικά 

Τι 50; Έχω πληροφορηθεί ότι σε super market είχε 70ευρω η 50αδα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Οχι. Οι εκκλησίες θα κλεισουν εντελώς, ούτε λειτουργία με κλειστές πορτες. Είπανε ότι η απόφαση της ΙΣ ήτανε μεσοβεζικη και δεν ικανοποιουσε την κυβέρνηση. 

Αν και χαίρομαι που κάποιος επιτέλους πήγε κόντρα στο παπαδαριό, βλέπω τον κούλη να τον αφορίζει η μισή κοινωνία.

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, Thaninho είπε

Τίποτα δεν του είπε κανείς. Σαν να ήρθε Ελλάδα το 2019

Νιώθω πως τελικά αυτό μπορεί να είναι το πιο αδύνατο μας σημείο.

11 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Τουρκία: Συγκλονίζει η μαρτυρία τουρίστα, που νοσηλεύτηκε ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού έφεραν τρυπάνια και μου σφράγισαν την πόρτα

https://www.newsit.gr/kosmos/tourkia-sygklonizei-i-martyria-touri/2994896/

Το διάβασες; Μέσα γράφει το αντίθετο... "Άκουσα τρυπάνια (!) στην πόρτα του δωματίου. Φοβήθηκα! Σκέφτηκα, “Θεέ μου, σφραγίζουν το δωμάτιο”. Πρόσθεσαν επιπλέον μόνωση, γύρω από την πόρτα αν και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο απομόνωσης".

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Αν και δεν το είχα, μπράβο του Μητσοτάκη... 

Ούτε εγώ το περίμενα. Πιστεύω πολύ στον Θεό αλλά έπρεπε να κλείσουν τελείως. Με τέτοιες καταστάσεις και πράγματα δεν παίζουμε ούτε τα αφήνουμε έτσι. 

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Mike_Ax. είπε

Μερικοί άνθρωποι ότι και αν συμβαίνει τριγύρω τους δεν πρόκειται να αλλάξουν..

Το κοινοποιώ από αγανάκτηση και μόνο.. 🤬

Απόκρυψη περιεχομένων

Η κοπέλα πρέπει να κάνει μήνυση και να κινηθεί νομικά εναντίον του... Μόνο έτσι μπορεί να συνέλθει ο αχαρακτηριστος αυτός τύπος...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FilthyGrandPa είπε

Που να σκεφτούν ότι μ αυτή την κοντινή επαφή μπορεί να κόλλησαν.εκει να δω τι θα τα κάνουν τα dettol

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, eri77 είπε

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι χρειάζεται το lockdown. Ok, <<απλώνεις>> το πρόβλημα για να μην πέσει το σύστημα υγείας... Μετά??? Σε καμία περίπτωση δεν το λύνεις. Ποιος σού λέει ότι μετά από όλο αυτό δεν έρχεται ένα γκρουπ τουριστών και όλα πάλι από την αρχή?? Εκτός αν, από εκεί και πέρα θέλεις να κρατάς όλη την χώρα εντελώς κλειστή... Μπορείς?? Όχι βέβαια 

Όταν θα έχει νοσήσει το 10-20% του πληθυσμού, υπάρχουν αντισώματα σε ικανό κομμάτι. Ο επόμενος γύρος δεν θα είναι τόσο σφοδρός. Ο μεθεπόμενος λιγότερο και σε 1-2 χρόνια έχεις πετύχει την ανοσία αγέλης που λέει ο Μπόρις. 

Μαζί με το παραπάνω βάλε, ότι θα έχουν σκάσει 1-2 θεραπείες με καλούτσικα ποσοστά για την θνησιμότητα. Χρόνο κερδίζουμε και έχουν απόλυτο δίκιο που το στοχεύουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ξυπνάτε ρε!

Από Τετάρτη κλείνει το λιανεμπόριο, κι αν αυτό συμπεριλάβει και καταστήματα που χρειάζεται ανοιχτά ο πρωτογενής τομέας(φυτοφάρμακα, ζωοτροφές, μηχανήματα, ανταλλακτικά κλπ) τότε πάει το πουλάκι πέταξε.

Δεν βλέπετε ότι τα ίδια μέτρα παίρνουν όλες οι χώρες, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, πριν 100 χρόνια οι επιπτώσεις δεν θα ήταν οι ίδιες, αλλά σήμερα στην εποχή της παγκοσμιοποιησης, είναι ανυπολογιστες. 

Δημοσ.

Για όποιον έχει απορία σε ποια άτομα γίνεται πλέον η εξέταση βάσει κατευθυντηρίων οδηγιών. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο τηρούνται στο έπακρο αλλά θεωρώ ότι λίγο πολύ τηρούνται σαν προϋποθέσεις.

Λοίμωξη από νέο κορωνοϊό Covid-19 – Κριτήρια για εργαστηριακό έλεγχο

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Ούτε εγώ το περίμενα. Πιστεύω πολύ στον Θεό αλλά έπρεπε να κλείσουν τελείως. Με τέτοιες καταστάσεις και πράγματα δεν παίζουμε ούτε τα αφήνουμε έτσι. 

Μακάρι μετά από αυτή την κίνηση να βάλουνε κάποιοι μυαλό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...