Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Παντως βλεπω ποιοτικη ενημερωση σε κρισιμες στιγμες οπως πρωτο θεμα,ζουγκλα,daily mail,o κυρ μητσος απο το facebook,ο σακης και η μπομπα,η Jessica με exclusive απο Κινα κτλπ μη τυχον και χασουμε τα νεοτερα μπραβο παιδια

δεν σε υποχρεωνει κανενας να τα διαβαζεις ,εξαλλου μια γριπουλα ειναι .

Επεξ/σία από Perseus1966
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαλα τις Εκκλησιες πρεπει να τις κλειδαμπαρωσουν μη πω και συρματοπλεγματα μεγαλη βδομαδα χαμος θα γινεται στα χωρια στις μικρες εκκλησεις που δε θα δινει κανεις σημασια θα μαζευονται τα γεροντια αβερτα

Δημοσ.

Σας ειχα πει οτι ο αδερφος μου ηταν  με πυρετο και οτι με μεσον τελικα τον πηραν να κανει την εξεταση,βγηκαν τα αποτελεσματα και ειναι θετικος δυστυχως....Εγω ειμαι μια χαρα βεβαια τοσες μερες και εκεινος με πυρετο εδω και 5 μερες...

• Like 1
  • Sad 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Moody_AL είπε

Οδηγίες από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υπεύθυνη χρήση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών

https://mindigital.gr/archives/1262

dafuq?????????

Εντάξει δεν λέει και κάτι άκυρο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Moody_AL είπε

Οδηγίες από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υπεύθυνη χρήση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών

dafuq?????????

Οι πάροχοι αν δεν μπορούν να δίνουν τις υπηρεσίες τους να πάνε για ύπνο καλύτερα...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Moody_AL είπε

dafuq?????????

νταξει το ειδαμε και αυτο

Δημοσ.

dafuq?????????

Βλεπω να κοβουν τα torrents και τα streaming sites μαχαιρι....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Εντάξει δεν λέει και κάτι άκυρο.

Ξέρω γω ρε παιδιά....  Δε τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα????

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eri77 είπε

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι χρειάζεται το lockdown. Ok, <<απλώνεις>> το πρόβλημα για να μην πέσει το σύστημα υγείας... Μετά??? Σε καμία περίπτωση δεν το λύνεις. Ποιος σού λέει ότι μετά από όλο αυτό δεν έρχεται ένα γκρουπ τουριστών και όλα πάλι από την αρχή?? Εκτός αν, από εκεί και πέρα θέλεις να κρατάς όλη την χώρα εντελώς κλειστή... Μπορείς?? Όχι βέβαια 

Γιατί είναι απλό. Άλλο να πέσουν 600,000 στο νοσοκομείο μαζεμένοι σε ένα μήνα και άλλο διεσπαρμένοι μέχρι να βρεθούν φάρμακα και εμβόλια σε 12-18 μήνες. 

Στην πρώτη περίπτωση ξεκινά η διαδικασία της διαλογής. Ήτοι οι 65+ πάνε σπιτάκι τους με μια ασπιρίνη και προσευχή για την ψυχή τους αυτόματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και μετά ξεκινά η διαλογή για τους υπόλοιπους που είναι να χωρέσουν σε κρεβάτι νοσοκομείου ή να ακολουθήσουν την οδό προς την επόμενη ζωή γιατί είναι καρκινοπαθείς, καρδιακοί κλπ που για να τους κρατήσουν στην ζωή είναι δύσκολη και σχεδόν μάταιη υπόθεση για αυτό το ιό.  Δεν είναι επιστημονική φαντασία, ούτε τρομολαγνεία. Το βλέπουμε στην Ιταλία, το ξέρουμε για χώρες που αυτό έχουν ως πλάνο και το εφάρμοσαν ήδη στο παρελθόν (Αγγλία, Γερμανία το 2009). 

Και όλα τα μέτρα χρειάζονται για να μην μετράς μερικές χιλιάδες νεκρούς εντός 12μήνου. Άνθρωποι που θα ζούσαν φυσιολογικά για ΧΨ χρόνια και δεκαετίες. 

Οι κυβερνήσεις (εξαιρούμενης Βρετανίας & Ελβετίας) όλου του κόσμου προσπαθούν να μην έχουν εσένα αύριο στα ΜΜΕ "γιατί πέθανε η μάνα μου, ο πατέρας μου, η αδελφή μου" που τους έδιωξαν από το νοσοκομείο μιας και κρίθηκε η περίπτωσή τους τερματική και προτίμησαν να κοιτάξουν τον γείτονα που έχει περισσότερες ελπίδες να σωθεί. Γιατί είναι νεότερος ή έχει καλά πνευμόνια που δεν είναι κατεστραμμένα από δεκαετίες καπνίσματος. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VanJ είπε

Πριν από μέρες, Θεσσαλονίκη, πρώτο κρούσμα η γυναίκα εκείνη που πλέον πήρε εξιτήριο μαζί με το παιδί της. Για 3 ημέρες το παιδί της πήγαινε σχολείο ενώ ήταν θετικό. Το σχολείο έκλεισε για 14 μέρες. 

Την 14η μέρα ένα παιδί που πάει στο ίδιο σχολείο ανέβασε πυρετό. Είναι κόρη φίλου. Υποψιάζεται COVID. Τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ, ο ΕΟΔΥ δεν του επιτρέπει να κάνει εξετάσεις επειδή θεωρούν πως αν ήταν COVID θα έπρεπε να έχει αρρωστήσει νωρίτερα.

3 μέρες μετά αρρωσταίνει η μαμά του παιδιού. Ξανά τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ, ο ΕΟΔΥ λέει ΟΧΙ δεν σας κάνουμε εξετάσεις.

Επόμενη ημέρα (σήμερα) η μαμά του παιδιού έχει δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στους πνεύμονες. Ο ΕΟΔΥ λέει ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ. Αποκλείουν την πιθανότητα να είναι ορφανό περιστατικό ή έστω να μην κόλλησε την πρώτη μέρα θετικού κρούσματος στο σχολείο αλλά την 3η. Αποκλείουν ουσιαστικά την πιθανότητα να σε εξετάσει γιατρός στο νοσοκομείο ακόμα κι αν είχες επαφή με σχολείο κρούσματος, και έχεις όλες τις ενδείξεις αλλά και αναπνευστικά πλέον προβλήματα. 

Πήγε στο νοσοκομείο εν τέλη (με μάσκες και γάντια), γιατί η μαμά είχε δυσκολίες. Ε δεν θα κάτσει να πεθάνει στο σπίτι, ζορίζεται να αναπνεύσει η γυναίκα. Δεν την εξέτασαν για COVID αλλά τους είπαν να γυρίσουν πίσω και να κλειδωθούν στο σπίτι τους.

Δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ακόμα κι αν πεις: "με έγλειψε κορονοπαθής", δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σου κάνουν τεστ.

Τους είπανε δύο φορές από ΕΟΔΥ και μια φορά από νοσοκομείο ότι δεν χριζουν εξέτασης. Τώρα να έχουνε όλοι λάθος; 

Πάντως από ότι κατάλαβα, φαρμακευτική αγωγή παίρνουν απλά δεν εξεταστικαν αν έχουν κορωνοιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Σας ειχα πει οτι ο αδερφος μου ηταν  με πυρετο και οτι με μεσον τελικα τον πηραν να κανει την εξεταση,βγηκαν τα αποτελεσματα και ειναι θετικος δυστυχως....Εγω ειμαι μια χαρα βεβαια τοσες μερες και εκεινος με πυρετο εδω και 5 μερες...

Καλή δύναμη από όλους μας.θα το ξεπεράσει σύντομα Φίλε μου

Επεξ/σία από lionheart20
  • Like 1
Δημοσ.

dafuq?????????

Φανταζεστε να κοπεί και το ίντερνετ???? 

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Moody_AL είπε

Ξέρω γω ρε παιδιά....  Δε τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα????

Προφανώς έχει κάποια όρια όλο το δίκτυο και δεν θα ήταν η καλύτερη στιγμή να ξεπεραστούν...

@SOCRATIS1000 περαστικά και προσοχή!

Αναβάλλονται γάμοι και βαφτίσεις!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cupra20vt είπε

Φανταζεστε να κοπεί και το ίντερνετ???? 

Eχω κατι εξωτερικους δισκους με παλια divx αρχεια ... Θα την παλεψω και δεν θα βγω!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...