Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θέλω να δω κάτι από όσους συμμετέχουν στο παρόν θέμα. Για λόγους στατιστικής καθαρά.

Αν έχετε αρχίσει και κουράζεστε ή εξαντλείστε με όσα διαβάζετε μέχρι σήμερα.... Βάλτε στο παρόν ποστ Sad face

Αν νιώθετε ακόμα φουλ ενέργεια για διάβασμα κουβέντα συμμετοχή ..... like.

Προσωπικά από προχθές έχω αρχίσει και φθείρομαι και αποφάσισα να συζητώ πιο αραιά και παράλληλα να ενημερώνομαι 1 φορά τη μέρα κάθε 9 το βράδυ από το ίντερνετ για τον κορωνοϊό.

Από τις πρώτες μέρες έτρωγα τουλάχιστον 5-6 ώρες διαβάσματος εδώ και σε άλλα site και πλέον δεν έχω αντοχές για να το κρατήσω σε αυτό το επίπεδο.

• Like 13
  • Confused 1
  • Sad 9
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, greekfragma said:

Επειδή θέλω να δω κάτι από όσους συμμετέχουν στο παρόν θέμα. Για λόγους στατιστικής καθαρά.

Αν έχετε αρχίσει και κουράζεστε ή εξαντλείστε με όσα διαβάζετε μέχρι σήμερα.... Βάλτε στο παρόν ποστ Sad face

Αν νιώθετε ακόμα φουλ ενέργεια για διάβασμα κουβέντα συμμετοχή ..... like.

Προσωπικά από προχθές έχω αρχίσει και φθείρομαι και αποφάσισα να συζητώ πιο αραιά και παράλληλα να ενημερώνομαι 1 φορά τη μέρα κάθε 9 το βράδυ από το ίντερνετ για τον κορωνοϊό.

Από τις πρώτες μέρες έτρωγα τουλάχιστον 5-6 ώρες διαβάσματος εδώ και σε άλλα site και πλέον δεν έχω αντοχές για να το κρατήσω σε αυτό το επίπεδο.

Πλάκα μου κάνεις, έχω κόψει το gaming για να χάνω όσο το δυνατόν λιγότερα μηνύματα στο παρόν νήμα. :P

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, artist1 είπε

δυστυχως μενουμε μαζι!

Πηρα τηλεφωνο ειπαν απλα να μιλησω με τον γιατρό μου δεν μου ειπαν ουτε ποτε θα φτασουν στο πικ τα συμπτωματα αν εχω τον ιο.

Και εγω εχω υπάρξει έτσι έγκλειστη για μεγάλο διάστημα δεν νοιώθω κάτι τώρα. Ευκολο μου φαινεται συν πως με κουράζουν οι τοξικοί άνθρωποι όποτε έτσι την γλιτώνω. 

Απομονώνεσαι στο δωμάτιοσου, αν βγεις απο αυτο φορας μάσκα, αν εχετε δυο τουλατες την μια την δουλεύεις μονο εσυ, αν εχετε μια την ποτιζεται με χλωρινη καθε φορας που την τιμας

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, AlienTechGR said:

Η εστίαση (καφέ, γυράδικα κτλ) για takeaway η delivery θα παραμείνουν ανοιχτά από Τετάρτη και έπειτα;

Όλη η αλυσίδα τροφοδοσίας τροφίμων μένει ανέπαφη, χωρίς τραπεζοκαθίσματα όμως.

5 minutes ago, katbo said:

Κλείνουν και χασάπικα από Τετάρτη? δεν βλέπω να αναφέρονται όπως τα μανάβικα π.χ.

Όλα τα καταστήματα τροφίμων μένουν ανοιχτά, μεταξύ άλλων.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Lockdown η Γαλλία. Να δούμε αν θα το γλιτώσουμε εδώ τελικά..

Δημοσ.

Ερώτηση προς FilippoMD, Fcastor, aekoupoli και λοιπούς γνώστες: όταν λέμε δύσπνοια τι εννοούμε ακριβώς, ας πούμε με ποσοστιαία κλίμακα;

Αν ας πούμε η φυσιολογική αναπνοή για έναν υγιή νέο άνθρωπο είναι γύρω στο 100%, η δύσπνοια μπορεί να τοποθετηθεί κάπου στο 30%, δηλαδή να δυσκολεύεσαι αρκετά να πάρεις ανάσα, ή μπορεί και μια ελαφρώς βαρύτερη αναπνοή απ' το βέλτιστο (ας πούμε 70-80%) η οποία μπορεί να οφείλεται σε κάποιο παροδικό βήχα να θεωρηθεί δύσπνοια;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Ερώτηση προς FilippoMD, Fcastor, aekoupoli και λοιπούς γνώστες: όταν λέμε δύσπνοια τι εννοούμε ακριβώς, ας πούμε με ποσοστιαία κλίμακα;

Αν ας πούμε η φυσιολογική αναπνοή για έναν υγιή νέο άνθρωπο είναι γύρω στο 100%, η δύσπνοια μπορεί να τοποθετηθεί κάπου στο 30%, δηλαδή να δυσκολεύεσαι αρκετά να πάρεις ανάσα, ή μπορεί και μια ελαφρώς βαρύτερη αναπνοή απ' το βέλτιστο (ας πούμε 70-80%) η οποία μπορεί να οφείλεται σε κάποιο παροδικό βήχα να θεωρηθεί δύσπνοια;

Δοκιμασε να κρατησεις 15sec την αναπνοη σου..

Εαν μετα μπορεις να αναπνεεις κανονικα δεν εχεις δυσπνοια...

Ειναι λιγο μπακαλιστικος τροπος αλλα το κανουν οι ψαροντουφεκαδες...

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Βγήκε κάποια απόφαση για το επίδομα που θα πάρουν οι εργαζόμενοι στην εστίαση και λοιπών κλάδων που έκλεισαν κατόπιν κυβερνητικης απόφασης ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και μετά τις ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου είναι σίγουρο... Δεν έχουν καθόλου μυαλό, λογική, αίσθηση υπευθυνότητας και αγάπη για τον συνάνθρωπο τους...

Δες τι έγραφε ο Αμβρόσιος χτες βράδυ. Το σήκωσα εδώ μέσα. Η Εκκλησία της Ελλάδος απλά σκοτώνει την θρησκεία στην χώρα όσο οξύμωρο και αν φαίνεται. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/732538-κορωνοϊός-στην-ελλάδα/page/652/?tab=comments#comment-57772190

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, phanispal said:

Η δύσπνοια είναι υποκειμενική και διαφέρει το αίσθημα από ασθενή σε ασθενή, ο καθένας το περιγράφει διαφορετικά. Μου έχει τύχει, εγώ το ένιωθα σαν να μην μπορούσα να πάρω βαθιά ανάσα, δηλαδή δεν τερμάτιζαν οι πνεύμονές μου όταν ρούφαγα τέρμα τον αέρα. Επίσης είχα πρόβλημα στο χασμουρητό, κοβόταν από μόνο του νωρίτερα, όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πλάκα μου κάνεις, έχω κόψει το gaming για να χάνω όσο το δυνατόν λιγότερα μηνύματα στο παρόν νήμα. :P

για μαζεψου γιατι σε χασαμε απο τα λημερια του gaming🤣

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πραγματικά thoughts and prayers που λένε και οι Αμερικάνοι σε όσους έχουν μικρά παιδιά. Πολλοί γονείς θα καταλήξουν να θέλουν να νοσήσουν οι ίδιοι μπας και καταφέρουν να βγουν από το σπίτι. 😁

Στο Βέλγιο έκλεισαν τα σχολεία για 5 βδομάδες και ήδη δεν είναι λίγοι γονείς που έχουν κρασάρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πριν λίγες μέρες ο Μακρόν είχε πει ότι δεν χρειάζονται τόσο αυστηρά μέτρα, τώρα τρέχουν και δε φτάνουν κι αυτοί δυστυχώς.

Αναβλήθηκαν και οι εκλογές, θα μπορούσαν να είχαν αναβάλει και τον πρώτο γύρο.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...