Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, artist1 είπε

οταν ειπα πως δεν εχω γιατρο ειπε μονο αν ανεβασω πυρετο να παω με πολυ προσοχη σε καποιο νοσοκομειο 

Όντως; Ακούγεται κακή ιδέα.

9 λεπτά πριν, lelol είπε

η φατσα των κυρ παντεληδηδων οταν ξαφριζουν τα απολυμαντικα ειναι ολα τα λεφτα.

Μερικοί δεν είχαν άδικο. Αυτοί που κρατάνε αποστάσεις από τους άλλους δεν υπήρχε λόγος να είναι στο βίντεο.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dionisis1925 είπε

Επειδή σε βλέπω αγχωμένη , στη θέση σου θα τηλεφωνούσα σε εφημερεύον νοσοκομείο για να μιλήσω με κάποιον παθολόγο.

σε ευχαριστω απλα δεν αρρωσταινω συχνα για αυτο ανησυχω μηπως ειναι αυτο! 

1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε

Μερικοί δεν είχαν άδικο. Αυτοί που κρατάνε αποστάσεις από τους άλλους δεν υπήρχε λόγος να είναι στο βίντεο.

ε και τι να κανεις ομως; υποθετω πως δεν θα φερνουν ασθενοφόρα για 1000 ατομα αν νοσουν 1000 ατομα την ημερα (ευχομαι πως οχι)

Δημοσ.

Άμα είναι γραφτό σου να πας θα πας. Τι το λένε κορονοϊο τι άλλο δεν ξέρω και εγω τι.

Τι κάθεστε και τρέμετε . Ότι είναι να έρθει να έρθει ολα είναι ένα σχέδιο και κάπου αποσκοπεί. το που κανείς δεν ξέρει ούτε πρόκριτε να το μάθουμε. εγω βγαίνω κανονικότατα όσο μου το επιτρεπουν

B67922FB-B984-4A59-BEBD-C06294941C4F.jpeg

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Άμα είναι γραφτό σου να πας θα πας. Τι το λένε κορονοϊο τι άλλο δεν ξέρω και εγω τι.

Τι κάθεστε και τρέμετε . Ότι είναι να έρθει να έρθει ολα είναι ένα σχέδιο και κάπου αποσκοπεί. το που κανείς δεν ξέρει ούτε πρόκριτε να το μάθουμε. εγω βγαίνω κανονικότατα όσο μου το επιτρεπουν

B67922FB-B984-4A59-BEBD-C06294941C4F.jpeg

μιλησε μας γι αυτο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, calenter2003 είπε

Αν δεν βρεθούν φάρμακα ή εμβόλιο δύσκολα θα σταματήσουν τα μέτρα. Δεν θα έχει νόημα, θα εκτοξευτούν τα κρούσματα αμέσως και οι θάνατοι το ίδιο. 

Εμβόλιο το εχουμε αναφερει θα κάνει πολλούς μήνες να βγει. Φάρμακα λένε ότι δοκιμάζουν διαφορα κοκτέιλς αντιικων και ελέγχουν την αποτελεσματικότητα στον νέο ιο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

σε ευχαριστω απλα δεν αρρωσταινω συχνα για αυτο ανησυχω μηπως ειναι αυτο! 

Δεν έχει να λέει. Το ότι δεν αρρωσταίνεις συχνά δεν σημαίνει ότι έχεις ανοσία.

Και εγώ που είχα να αρρωστήσω πάνω από χρόνο, πριν 2 μήνες ήμουν κρεβατωμένος με γρίπη και τα είδα όλα. Πάρε τα μέτρα σου για να μην κολλήσεις τους δικούς σου. Αν δεις ότι χειροτερεύουν τα συμπτώματα πήγαινε στο νοσοκομείο. That's it. Και μείνε ψύχραιμη. Ούτε έμπολα είναι ούτε λύσσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από σήμερα έχω να ανησυχώ εκτός απο τον κορονοιο,δουλεύω ως διανομέας,οπότε είμαι συνέχεια εκτεθειμένος και για το οικονομικό θέμα.Η εταιρεία που δούλευε η γυναίκα μου έκλεισε σήμερα κατα βούληση της,λόγω ότι έκοψε η δουλειά κ  έβαλε να υπογράψουν οι εργαζόμενοι άδεια άνευ αποδοχών,παράνομα απολύτως,αλλά όταν φοβάσαι ότι όταν θα γυρίσεις θα σε διώξουν αν αρνηθείς τώρα,υποκύπτεις.

Υπάρχει λοιπόν προς το παρόν τα δικά μου έσοδα,για να συμβάλω στα οικογενειακά εξοδα και ενώ είμαι τόσο εκτεθειμένος λόγω φύση δουλειάς και εννοείται θέλω να κάτσω σπίτι μου, παρακαλάω να μην κλείσουν τα ντελιβερυ,γιατί μετά καηκαμε οικογενειακώς.

Πώς θα πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας;;;;Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα.

Επεξ/σία από 26ska
  • Sad 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, Perseus1966 είπε

Προσοχη Προσοχη συνομωσιολογικο λινκ ανοιγετε με δικη σας ευθυνη.

https://it.insideover.com/societa/perche-in-germania-ci-sono-pochi-morti.html

Προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που η Γερμανία έχει τόσους λίγους νεκρούς γράφει:

«Ωστόσο, το επίκεντρο είναι η καταμέτρηση των νεκρών. Το Sky Tg24 επεσήμανε μία πτυχή: στη Γερμανία, όσοι επλήγησαν από τον κοροναϊό αλλά κατά τη στιγμή του θανάτου υπέφεραν από πιο σοβαρές ασθένειες, δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των θυμάτων από το Covid-19 αλλά σε άλλες ασθένειες.

Η στρατηγική του Βερολίνου είναι να φέρει στο έπακρο τη διάκριση μεταξύ "πεθαίνουν με κοροναϊό" και "πεθαίνουν για κοροναϊό".»

Δεν ακούγεται ως κάποια τεράστια συνωμοσία. Βγάζει περισσότερο νόημα από άλλα που έχουν γραφτεί για το θέμα.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

τι δεν καταλαβαινεις απο το κατσε σπιτι?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που η Γερμανία έχει τόσους λίγους νεκρούς γράφει:

«Ωστόσο, το επίκεντρο είναι η καταμέτρηση των νεκρών. Το Sky Tg24 επεσήμανε μία πτυχή: στη Γερμανία, όσοι επλήγησαν από τον κοροναϊό αλλά κατά τη στιγμή του θανάτου υπέφεραν από πιο σοβαρές ασθένειες, δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των θυμάτων από το Covid-19 αλλά σε άλλες ασθένειες.

Η στρατηγική του Βερολίνου είναι να φέρει στο έπακρο τη διάκριση μεταξύ "πεθαίνουν με κοροναϊό" και "πεθαίνουν για κοροναϊό".»

Δεν ακούγεται ως κάποια τεράστια συνωμοσία. Βγάζει περισσότερο νόημα από άλλα που έχουν γραφτεί για το θέμα.

Η αιτία προυπήρχε,ο ιός ήταν η αφορμή,ωραία μαγειρέματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...