Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, mindreader said:

Ενταξει, δεν το λες και οτι ειναι με και το 'προβλημα', αλλα σκοπευα ρε παιδια να παω τις επομενες μερες, με μασκα/γαντια κλπ, σε ενα μικρο εμπορικο κεντρο, να ψωνισω κατι ρουχα...

με το σημερινο ανακοινωθεν, παει αυτο, σωστα;

Δηλαδη, να μην μπορουμε να αγορασουμε ουτε ενα ρουχο...

Τα εμπορικά κέντρα έχουν κλείσει πιο πριν. Τώρα έκλεισαν πχ και τα υπόλοιπα καταστήματα ρούχων.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Ενταξει, δεν το λες και οτι ειναι με και το 'προβλημα', αλλα σκοπευα ρε παιδια να παω τις επομενες μερες, με μασκα/γαντια κλπ, σε ενα μικρο εμπορικο κεντρο, να ψωνισω κατι ρουχα...

με το σημερινο ανακοινωθεν, παει αυτο, σωστα;

Δηλαδη, να μην μπορουμε να αγορασουμε ουτε ενα ρουχο...

Υπάρχει κάποιο νόημα στην αγορά ρούχων όταν κάθεσαι μέσα και δεν το πιάνω;

• Like 4
Δημοσ.

εντάξει δεν θα πεθάνουμε αν δεν αγοράσουμε ρούχα για 20 μέρες. Υπάρχει και η online επιλογή αν είναι τόσο επείγον.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Τα εμπορικά κέντρα έχουν κλείσει πιο πριν. Τώρα έκλεισαν πχ και τα υπόλοιπα καταστήματα ρούχων.

Καλά έκαναν.Δεν έχει νόημα τέτοια αγορά όταν κάθεσαι μέσα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

και και;; Τι σου είπαν;;

οταν ειπα πως δεν εχω γιατρο ειπε μονο αν ανεβασω πυρετο να παω με πολυ προσοχη σε καποιο νοσοκομειο 

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KilliK είπε

Πριν 40 μέρες που δεν ήταν τόσο μεγάλο θέμα έμαθα ακριβώς το ίδιο από US. Τότε ο τύπος που μου το είπε μου είπε επίσης πως οι κινέζοι έχουν 400 εκ. ανθρώπους μαντρωμένους...…και πως δεν προέρχεται από ζώο , αλλά είναι manmade. Φυσικά δε θα μάθουμε ποτέ. Χαζά χαζά , πόσοι είναι σε καραντίνα τώρα στον πλανήτη; Με περιορισμούς κτλ.

Δημοσ.

Θετικός και ο "Ταλιμπανίδης" αφού έτρωγε τα σάλια του με τη Μπόμπα σε δημόσιο βίντεο. Η καμπάνια μένουμε σπίτι τους μάρανε.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, artist1 είπε

Αν καποιος περασει τον ιο και μετα ξανακολλησει τον περνάει την 2η φορα πιο ελαφρυα ;

Δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα γι αυτό, όπως και για το herd immunity του johnson
πχ αυτός κόλλησε 2 φορές
https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20200315_13/

Έστω τη 2η φορά έχεις κάποια άλλη επιπλοκή (π.χ. ένα κρυολογημα), ίσως και είναι χειρότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, artist1 είπε

οταν ειπα πως δεν εχω γιατρο ειπε μονο αν ανεβασω πυρετο να παω με πολυ προσοχη σε καποιο νοσοκομειο 

Και μετα ; Που θα απευθυνθεις εκει τι θα πεις ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, artist1 είπε

Επειδή σε βλέπω αγχωμένη , στη θέση σου θα τηλεφωνούσα σε νοσοκομείο που έχει εφημερία για να μιλήσω με κάποιον παθολόγο.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Dannie είπε

Το σηκωσαν το τηλεφωνο;;;Αργησαν;Αν καποιος δεν εχει γιατρο με ποιον θα μιλησει;

Αν κάποιος δεν έχει δικό του γιατρό μπορεί να πάρει τηλέφωνο έναν οποιονδήποτε ιδιώτη γιατρό (παθολόγο, γενικό γιατρό, λοιμωξιολόγο ή πνευμονολόγο κατά προτίμηση). Θεωρώ ότι κανείς δεν θα αρνηθεί να συμβουλεύσει και να δώσει οδηγίες από το τηλέφωνο αυτή την ιδιάζουσα περίοδο που διανύουμε.

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αληθευει οτι τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας θα παραμεινουν ανοιχτα ?

Γενικα οτι εχει σχεση με κινητη τηλεφωνια ή μονο των παροχων (Vodafone,Wind,Cosmote-Γερμανος ) ?

εβαλε η γκομενα καρτα κιου 10 ευρω προγραμμα 8,5 υπολοιπο 0,02 ,τι λαμογια που ειναι.

Δημοσ.
14 minutes ago, eliasjuve said:

Θετικός και ο "Ταλιμπανίδης" αφού έτρωγε τα σάλια του με τη Μπόμπα σε δημόσιο βίντεο. Η καμπάνια μένουμε σπίτι τους μάρανε.

herd immunity

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Κοίτα επειδή ανήκω σε αυτή την κατηγορία που βγαίνω ελάχιστες φορές μέσα στο έτος λόγω χρόνιων παθήσεων και προβλημάτων υγείας. Ναι εγώ είμαι μαθημενος σε αυτά, αλλά όχι η πλειοψηφία. Δεν παθαίνεις κατάθλιψη σε καμία περίπτωση από 14 μέρες στο σπίτι, αρκετοί δεν το αντέχουν όμως. Επίσης έχει τεράστια διαφορά στην ανθρώπινη ψυχολογία το να μείνεις μέσα για Χ διάστημα επειδή αρρώστησες και έχεις ένα προσωπικό πρόβλημα και διαφορετικό να είσαι μέσα με το ζόρι επειδή στο επιβάλλει κάποιος άλλος. Εγώ προσωπικά εκτιμώ 10 με 20 ημέρες μέσα θα αντέξουν οι περισσότεροι μετά αν χρειαστεί και άλλο θα υπάρξει μαζική άρνηση και ανυπακοή. 

Αν δεν βρεθούν φάρμακα ή εμβόλιο δύσκολα θα σταματήσουν τα μέτρα. Δεν θα έχει νόημα, θα εκτοξευτούν τα κρούσματα αμέσως και οι θάνατοι το ίδιο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...