Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Να μην εξαπλωθει ο ιος δεν μας ενδιαφερει τωρα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ή μονο να μην εχουμε νεκρο τις επομενες 2-3 ας πουμε ημερες;

Σε πολιτικο επιπεδο -και ασχετως κυβερνωντων!-, παντοτε τους ενδιαφερει(sick!): να μην υπαρξουν
νεκροι! (που θα υποχρεωθουν να ανακοινωσουν). Κατοπιν νεκρων ο αριθμος τους να μεινει < = 40-50,
αντε 60-70 το πολυ! Αν παει σε τριψηφιο, περιτο να σου πω, ολοι νοιωθουν την καρεκλα να χανεται..💣
(δηλαδη διολου δεν τους αφορα και αν η μπαλα εντελως χαθει, αν αυτη δεν αγγιζει και την καρεκλα)

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μα αυτη τη βδομαδα εξεταστηκαν τα κρουσματα και βγηκαν θετικα. Ποια βδομαδα εξεταστηκαν; Δεν υπαρχει αλλη βδομαδα πιο πριν. Διαβασα προχθες οτι 153 δειγματα απο τον κυκλο των 2-3 πρωτων βγηκαν λεει αρνητικα. Περασαν αλλες 2 μερες, δεν θα εξετασαν και αλλους απο τα νεα κρουσματα;

Για τα συμπτωματα οχι, απο την στιγμη που υπαρχουν πιθανοτατα και ασυμπτωματικοι που μπορουν να μεταδοσουν οπως λενε οι ιδιοι του κρατικου μηχανισμου, τοτε γιατι πρεπει να εχει τα συμπτωματα; Να μην εξαπλωθει ο ιος δεν μας ενδιαφερει τωρα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ή μονο να μην εχουμε νεκρο τις επομενες 2-3 ας πουμε ημερες; Αν ειναι το πρωτο για μενα θα επρεπε να εξεταστουν και οι ασυμπτωματικοι που ηρθαν "απο καζανι που βραζει".

Αν δεν κάνω λάθος τα δύο τελευταία κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, λες μέχρι και την Κυριακή να κατάφεραν να εντοπίσουν και να ελέγξουν τον κύκλο και των 7 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων?

Επίσης άλλο οι ασυμπτωματικοι που ηρθαν "απο καζανι που βραζει"., και άλλο οι ασυμπτωματικοί που απλά τηλεφώνησαν.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το κόστος του τεστ.

Αν εξαπλωθεί ο ιός δεν υπάρχουν αρκετά μικροβιολογικά αντιδραστήρια

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν είναι μόνο το κόστος του τεστ.

Αν εξαπλωθεί ο ιός δεν υπάρχουν αρκετά μικροβιολογικά αντιδραστήρια

Αραγε ενα απλο μικροβιολογικο εργαστηριο μπορει να αποκλεισει το ενδεχομενο κορωνοιου ? Οχι να επιβεβαιωσει προφανως, αν μπορει να το αποκλεισει, οπως το τσετ της ''απλης'' γριπης.Γιατι μπορει ο αλλος να εχει μαμηθει στα συμπτωματα και να εχει μια απλη ιωση...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ κολλαει το σαιτ σημερα,,,

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, telis είπε

Νομίζω ότι το site έπαθε κορονοιό και κολλάει συνέχεια

Ειναι ηδη στα recovered κρουσματα +1

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SilverVAR είπε

τι 50 ευρώ ρεεε 15 πλήρωσα στο μικροβιολογικό για τεστ γρίππης α

ακου ρεεε  το οτι εσυ πληρωσες 15 ευρω δεν σημαινει οτι η εξεταση μου δεν στοιχισε 50 ευρω, και το ρε φιλαξε το για αλλα πραγματα και αλλες συζητησεις ρε....

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, telis είπε

Αμέρικα.....Ρε τι γίνεται ρεεεεεεε

Εγώ έχω προμηθευτεί καμιά δεκαριά κουτιά προφυλακτικά σε περίπτωση που παραγινει το καλό και κλειστουμε στο σπίτι για κανένα μήνα.Μη βρεθούμε απροετοίμαστοι

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, forgotten είπε

ακου ρεεε  το οτι εσυ πληρωσες 15 ευρω δεν σημαινει οτι η εξεταση μου δεν στοιχισε 50 ευρω, και το ρε φιλαξε το για αλλα πραγματα και αλλες συζητησεις ρε....

φίλε μου συγνώμη απλός 50 ευρώ για το γρήρορο τεστ είναι πολλά το μοριακό κάνει τόσο ναι

Επισκέπτης
Δημοσ.

σημερα μιλουσα με μια γιατρο εδω...

αν εχεις συμπτωματα στο πληρωνει το ασφαλιστικο ταμειο ..

αν πας στο ασχετο να το κανεις πληρωνεις 130 ευρω...

για αν μην μπερδευτουμε, μιλαω για γερμανια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...