Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Perseus1966 είπε

η υπερταση μπορει  να σε στειλει σε συνδυασμο με τον ιο.  

Και η υπέρταση είναι πρόβλημα υγείας. Το καμπανάκι θα ήταν αν πέθαινε ένας 25-30άρης για παράδειγμα, με κανονικά κιλά, φυσιολογική πίεση, χοληστερίνη, κτλ..

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω μια απορία....

σε ανακοινώσεις τους καποια μαγαζιά πχ εστιατόρια έγραφαν για αντιβακτηριδιακα (ως μέτρα απολύμανσης κ καθαρισμού πριν το γενικό κλείσιμο).

επισης πάνε και παίρνουν αντισηπτικά που γράφουν για βακτηρίδια.

Το οτι εχουμε να κάνουμε με ΙΟ το χει καταλάβει κανεις? :D 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, artist1 είπε

δυστυχως μενουμε μαζι!

Πηρα τηλεφωνο ειπαν απλα να μιλησω με τον γιατρό μου δεν μου ειπαν ουτε ποτε θα φτασουν στο πικ τα συμπτωματα αν εχω τον ιο.

κοιταξε για πληροφοριες περι απομονωσης μεσα σε οικογενεια. Αποσο θυμαμαι, μενεις στο δωματιο σ, σου αφηνουν φαι απ εξω, καθαριζετε κοινοχρηστους χωρους σχολαστικα (πχ μπανιο)

δεν καθεστε φυσικα να δειτε μαζι τηλεοραση κλπ ακουγεται και ειναι δυσκολο. Αλλα φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν βλέπω τον λόγο να γίνει αυτό. Πιστεύω θα μαζεύεται κόσμος απ' έξω, οπότε δώρον άδωρον. Απλά οι παπάδες δεν μπορούν να το παραδεχθούν ότι πρέπει να τις κλείσουν εντελώς..

Πολύ δύσκολα θα τις έκλειναν τελείως. Τώρα ο κόσμος ας κάτσει σπίτι του. Αν θελει να βγει ο άλλος βγαίνει έτσι κι αλλιώς έξω. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Πολύ δύσκολα θα τις έκλειναν τελείως. Τώρα ο κόσμος ας κάτσει σπίτι του. Αν θελει να βγει ο άλλος βγαίνει έτσι κι αλλιώς έξω. 

Τα θέατρα, μουσεία, σχολεία, γήπεδα, βιβλιοθήκες, κτλ μια χαρά τα έκλεισαν τελείως. Από την στιγμή που δεν είναι κάτι αναγκαίο για την επιβίωση (όπως τα μάρκετ και τα φαρμακεία) θα έπρεπε να είχαν κλείσει..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kOzanitisV είπε

ρε ηρεμηστε. Ο ανθρωπος δεν ειχε ανοσοποιητικο συστημα απο τις χημειοθεραπειες. Γι αυτο τον καθαρισε κατευθειαν ο covid.

Αμα πεθανει καποιος νεος χωρις προβλημα υγειας, τοτε ναι θα πρεπει να ανησυχουμε.

Δεν έχει καμία λογική η δημοσίευσή σου. Ο οποιοσδήποτε έχει κάποιο άλλο πρόβλημα δεν σημαίνει ότι επειδή πέθανε εξ αιτίας του ιού είναι όλα καλά εξ αιτίας του προβλήματος υγείας που είχε. 

Το παιδί είχε 40+ χρόνια μπροστά του. Επίσης δεν είχε ξεκινήσει κάποια θεραπεία μιας και μόλις είχε εμφανιστεί.  Οπότε δεν πρέπει να λέμε ο ιός σκοτώνει γερόντια. Γιατί υπάρχου νέοι με καποιο πρόβλημα υγείας που μπορούν να ζήσουν δεκαετίες και ο ιός τους στέλνει στον τάφο μια ώρα αρχύτερα.  Εσύ αυτούς τους θεωρείς ξεγραμμένους, εγώ και πολλοί άλλοι όχι. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Εντωμεταξύ πριν από μια εβδομάδα τα 21 νέα κρούσματα ήταν ό,τι χειρότερο και τώρα μας ακούγεται τόσο φυσιολογικό.

Πριν μια εβδομάδα κανονίζανε ακόμα οι περισσότεροι που θα ταξιδέψουν το τριήμερο του Πάσχα...

Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι περισσότερο την Πορτογαλία. Είναι η χώρα της Ευρώπης με τις λιγότερες ΜΕΘ. Σήμερα μάλιστα καταγράφηκε εκεί ο πρώτος θάνατος και σύμφωνα με το worldometer 18 άτομα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εχεις δεν έχεις τον ιό καλό είναι να μην τους επισκεφτείς για λίγες μέρες 

Τι για λιγες; Ακουσες ποσες μερες κολλαει μετα την ασθενεια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...